Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 846
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Да, цедено мляко с мед, крокант, годжи бери, пасиран ананас и малко шоколад.

Party Mr. Green

# 451
Ехх, знаех си, че трябва да влезна да ви прочета. Heart Eyes
Мери , ме свали на земята ... и сега си рупам зелениите!  Sunglasses
Суеде, това нещо не ме блазни ни на вид, ни на съставки - може би ако го пробвам  newsm78 .
Тили, и ти ли?
Скрит текст:
и аз съм така с ПМС-то.Вечерна иглика не ми помогна, пих я.
А иначе добре ми звучи да си вземеш ядки. Само те не ме излагат пред хората, иначе за всичко друго ме гледат странно - варени яйца, моркови , краставици.

# 452
Зизу, абе какво излагане! Хич да не ти дреме. Аз съм яла спанак с яйца във влака, знаеш ли как мирише  Joy и броколи съм яла и краставици с извара/сух таратор. И още нещо миризливо бях яла. Ама пък не мога само с ядки. Пътя ми е 3-4 часа, не мога да не огладнея и да не хапна по-сериозно. Веднъж момче вади някакви бисквити и момичето до него го погледна и той "не съм закусвал"  Shocked "нали не си ме представяш да извадя тука купички и прибори..", и аз наум "аз след малко ще извадя и кво?"  Grinning

# 453
А! Ходила ли си на Tarnovo Run до сега? Много искам, ама все нещо правя, не съм там или нямам възможност в събота.. а сега ще почнат да се събират сутринта рано-рано в 9 часа. То не е рано спрямо времето и жегата, която става, ама аз имам 1 час път с кола до там, но някой път ще се навия и ще дойда, може да отидем заедно, ако искаш Simple Smile въпросителна имам къде ще се изкъпя след тренировката Grinning

Аз съм от ВТ. Парк Дружба ми е задния двор. Миналата събота гледах малко от упражненията. Доста хора се събират, има музика, две момчета и едно момиче показват кое как. Иначе бягането не съм го отразила. Постоянно масова се бяга в тоя парк.

А иначе за протокола - минус още 1,5 и по -1 см от бедро и талия.
Много съм стриктна, ама много всеки ден. В събота дори ходих на мероприятие и реших, че мога да изям едно хубаво парче торта. Това ми беше за деня + кафета и една вечерна салата без зехтин.

# 454
А иначе за протокола - минус още 1,5 и по -1 см от бедро и талия.

Суперррррр  Hug Повече такива постове да има  Peace

# 455
Момичета от понеделник за почнах тренировките на Руми (6 седмичен план за начинаещи  Embarassed  Embarassed) и имам един въпрос към вас като по-опитни. Всяка една тренировка се прави така както е около 10 минути  или се правят 3 кръга от нея? newsm78  

# 456
Мери, интересна история, но и ти си права. Не трябва да се срамуваме.  Simple Smile
parcalesa  , страхотни резултати. Браво за стриктността.
И аз съм много стриктна, стана май ден 8 или 9.
Желанието ми е голямо и се правя , че не чувам страничните ми помисли.
Лошото е, че сама си ограничавам социалните контакти, отказвам срещи с тъпи оправдания, а то е защото ме е страх, че няма да се удържа. Та затова се крия у дома. Confused

# 457
Та затова се крия у дома. Confused

Зизу, като се има предвид къде работиш, ако се удържаш там не виждам проблем да се удържиш където и да е  Crazy Аз на твое място наистина нонстоп ще съм в прегрешения  Mr. Green

# 458
Зизу, не ограничавай контактите си и не стой само у вас! Това е много гадно Sad не може да го правиш цял живот, докато се опитваш да бягаш от тоя кроасан и от оная кифла... остави ги да те гонят, но се прави, че не съществуват Wink там е идеята - да се научиш как да го правиш Simple Smile

# 459
Момичета от понеделник за почнах тренировките на Руми (6 седмичен план за начинаещи  Embarassed  Embarassed) и имам един въпрос към вас като по-опитни. Всяка една тренировка се прави така както е около 10 минути  или се правят 3 кръга от нея? newsm78  

Би трябвало да е посочено колко кръга трябва да се направят.
Дори си мисля, че Румяна винаги снима цялата тренировка (2 или 3 кръга). Как е във видеото?
Отдавна съм правила начинаещи и не си спомням вече как беше. Само помня, че беше голям зор  Grinning.

Момичета, бъдете все така ентусиазирани и стриктни! Peace
Успех!

# 460

аз съм новобранец...
вече съм на третата седмица. правя ги по веднъж, но от време на време си пускам и вечерни упражнеия Simple Smile

# 461

[/quote]

Дори си мисля, че Румяна винаги снима цялата тренировка (2 или 3 кръга). Как е във видеото?
Отдавна съм правила начинаещи и не си спомням вече как беше. Само помня, че беше голям зор  Grinning.
[/quote]

Ами първо показва правилната техника, а след това тренировката започва, има да кажем 8 упражнения започва с 1-10п, 2-10п, и повтаря след това 3-10п, 4-10п и т.н..... Embarassed около 10мин + разгряване и разтягане 20 мин. Да има зор, но ще стискаме зъби и... продължаваме напред!!   Laughing

# 462

[/quote]

Ами първо показва правилната техника, а след това тренировката започва, има да кажем 8 упражнения започва с 1-10п, 2-10п, и повтаря след това 3-10п, 4-10п и т.н..... Embarassed около 10мин + разгряване и разтягане 20 мин. Да има зор, но ще стискаме зъби и... продължаваме напред!!   Laughing
[/quote]

sssnake , първият път е най-труден! после става все по-"лесно" и забавно Wink

# 463
Не губете кураж - в началото наистина е трудно.
И друг път съм казвала - аз се изморявах и задъхвах още при разгряването.
Тялото постепенно привиква към натоварването и след време наистина става приятно и тонизиращо. Да не говорим, че и мускулната треска се превръща в причина за радост  Grinning.

# 464
Миналата година,когато получих режима и тренировките пишеше ,че се правят по три кръга.

Общи условия

Активация на акаунт