Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 845
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Привет, момичета!  Hug
Искам да попитам за колко време ви изготвя хранителния режим Руми? Последната ми кореспонденция беше на 6 май.. newsm78

# 466
Привет, момичета!  Hug
Искам да попитам за колко време ви изготвя хранителния режим Руми? Последната ми кореспонденция беше на 6 май.. newsm78
При мен отне около две седмици.

# 467
Румяна пише "20 дни". Аз моите не ги броих, но така и не схванах, 20 работни или 20 календарни.
(в същност моите бяха 21 календарни някъде)

# 468
Привет, момичета!  Hug

При мен отне малко време /буквално 2- 3 дена след превода/, но беше преди повече от две години.  Peace
Сега, доколкото разбирам, е около 20 дена /не съм сигурна работни или не/. Ако не се лъжа, самата Румяна го уточнява това нещо изрично в кореспонденцията.
Превела ли си парите?
При всички положения, моят съвет е да й пишеш отново, всичко се случва...

# 469
 Hug ами викам си то сега сезона е такъв, че предполагам и е натоварено ужасно. Ще изчакам до понеделник и ще и пиша.

# 470
то и аз си чакам режимчето, но аз засякох от 15-16-то число.
Между впрочем самата Румяна ме посъветва да си карам с някоя от диетите в сайта (доакто ми изготви режима) и 6-те седмици..

# 471
и при мен бяха 21 календарни дни.
Олабила съм около корема, много се радвам. Simple Smile Вече не ходя толкова гладна, понаучих се горе-долу и съм доволна от живота  Wink .
Та съм съгласна съм Симпатикона, че в началото е най-трудно за всяко нещо.

Покрай вчерашните празници отказах почерпки, като казах по-късно ще си взема и те после забравят  Joy
Ще слушам Мери и ще се правя, че някои неща не съществуват.

# 472
Зизу, определено си признавам, че нямам воля стриктно да спазвам определен режим. Хич ме няма в дисциплината, затова и ти, и момичетата, които следват режим на Румяна имате моето най-искрено уважение Hug. Абсолютно съм сигурна, че не само ще имате успех, но и с времето постепенно ще пре-програмирате навиците свързани с храненето. Полезните знания се натрупват постепенно, а и когато човек върши всичко не само с близка цел отслабване, но и с грижа за здравето, някак по-лесно и трайно се спазват във времето някои ограничения.

Скрит текст:
Към днешна дата не знам какво трябва да се случи, за да изям някоя шоколадова вафла или десерт от типа на "Сникърс". Ако ме гони глад за сладко, бих предпочела да хапна 1-2 фурми, някой плод или пък ще си забъркам банан с какао и авокадо (успешно замества шоколада). С две думи - ще си угодя, но ще вкарам в организма нещо полезно. Преди няколко дни прекалих с един от десертите на Румяна (изядох 2 парчета), но хич не ми беше съвестно. Вкусно беше  Wink, но на другия ден сутринта направих една нейна тренировка с етикет "брутална" и се оказа, че имах достатъчно енергия за нея. Всяко зло - за добро.

Залитания от време на време всеки има.
В това отношение много ми харесва философията на Румяна - Без излишно преживяване на неуспехите и без чувство за вина - продължавай напред към целта! Хапнал си нещо калорично или "забранено" - ОК, наслади му се и продължавай по плана!

И мен ми се иска още да олабя около корема, но затова се искат и по-строги рестрикции - да стегна храненето и да засиля тренировките. Важното е, че успешно си нося новия летен панталон, който миналото лято си купих и едва влизах в него. Сега дори ми се върти около бедрата и ханша, само дето още изстърчат малко сланинки над колана. Какво да се прави - последните няколко кг мазнини се предават най-трудно newsm78.

# 473
Симпа, неусетно ще паднат и последните см около талията. Моят проблем е в бедрата. Каквото и да правя, те винаги са по-едри от това, което ми се иска  Sad

# 474
Аз съм в МП на гости и на масата винаги има някакви бисквити  Close втори ден отказвам  Mr. Green вчера МП дойде да ме пита искам ли  Shocked изгоних го  Grinning казах НЕ! После ми праща тази картинка:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Днес аз ги гледам, те ме гледат... нИ сЪ давам! Никви бисквити!

# 475
Браво, Мери! Щом вече втори ден държиш фронта, няма да се поддадеш..направо ги изхвърли,хахахах. Или си представи, че са с много гаден пълнеж (абе нещо, което не обичаш  Grinning)
Симпа, много се радвам, че се чувстваш добре, сигурна съм, че с още малко тренировки, ще изчистиш всичко, което си си наумила  Peace

# 476
Симпа, неусетно ще паднат и последните см около талията.

Звучиш като музика за ушите ми  Grinning
Но няма как да стане без "затягане на коланите" и без пот.

Нямам нищо против да има мазнинки тук-там (все пак те са много важни за женствеността), но не ми харесва как са разпределени при мен. Ген е, какво да правиш - стоят си на определени места, без значение какво ми се иска. За да се стопя там, трябва да стана щека на останалите места.

Моите мазнинки са като ледниците край Рилските езера. И през август още има следи от тях. Трябва да съм много стриктна с режима за да ги стопя, но не знам колко ще удържа. Най-вероятно докато това стане, пак ще дойде ред на зимата (разбираш ме какво искам да кажа) Crazy.

Някой в другата тема спомена, че Румяна доста се е променила в тялото.
Вгледах се в последните й видеа и наистина се забелязва голяма промяна. Тя направо е стопила бедрата - неузнаваемо слаба е там, но... на мен повече ми харесваше преди. Намирах бедрата й за супер готини, добре оформени и секси. Слабата Румяна не ми харесва толкова.

# 477
Моите мазнинки са като ледниците край Рилските езера. И през август още има следи от тях.
Joy Joy Joy
шЪ мЪ уморите от смях някой път  Laughing
Всякак я харесвам аз Румито. И какво ли не бих дала да имам нейните бедра, независимо от кой период   Crazy

# 478
Снощи разглеждах някои от нейните Румитки...
Бедрата и глутеусите й са направо мечта.

Ама само с гледане не става, трябва да почна и да ги правя Mr. Green

# 479
Пф, на мен пък сегашната Румяна ми харесва в пъти повече от предишната. В тренировките от платения все едно гледаш съвсем различен човек. Сега има толкова хубав релеф. Наслада за окото ми.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт