Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 819
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Аз направих 10-ина дена от лятната й диета, ама нямам и грам паднал до сега. Ще взема да извадя сантиметъра другата седмица  Thinking

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 11:21 от Yoya

# 526
  • гр. София
Съвсем ви изпуснах! Аз съм горе-долу режимна, тренирам 4-5 пъти седмично с Руми, но не съм се мерила скоро. Записвам се при вас за по-голям стимул, за да изчистя изцяло дребните прегрешения. Да има пред кой да се срамувам, ако прекаля с хапването Mr. Green
Ще ви изкуша и с една рецепта за солени мъфини с извара:

Много засищат. При мен излизат 9 мъфина - по 113 калории един. Имам формичка с 6 гнезда и 3 отделни формички, и за да излизат по-малко калории, пълня всичките Laughing
Много сложни тренировките правите. Браво на вас!

# 527
  • София
Илима, добре дошла, но не виждам рецептата, а са ми се прияли солени мъфини  Simple Smile
То на мен какво ли не ми се яде  ooooh!

# 528
Маграт, така виждаш ли:

Скрит текст:

Илима,добре е от време на време някой да дойде тук и да каже стягам се, току-виж и ние покрай вас  Mr. Green

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 10:02 от Merry.

# 529
  • София
Вижда се, Merry, но понеже са само продуктите мислех, че може да има някакви особености при приготвянето. Значи просто се разбърква всичко  Simple Smile

# 530
  • гр. София
Magrat*, първо разбърквам с вилица киселото мляко с яйцето, след това прибавям изварата, тиквените семки, нарязания на кубчета кашкавал, брашното. Разпределям във формичките и отгоре ръся маковото семе и сусама. Много бързо стават. Оффф, много съм разсеяна ooooh! Забравих да спомена, че първо слагам 1 ч.л. сода в киселото мляко. Еми, дано някой ранобуден не е решил да ги готви Mr. Green Ако има такъв, да ме извинява.
Merry, то тука всички сте по-стегнати от мен. Аз на вас разчитам Laughing

# 531
Илима, страхотна идея Peace.
Какво са 113 калории, ако успея да се огранича с 1 мъфин  Grinning. С малко кисело мляко в добавка, може и да ми стигне за закуска.

Отдавна съм намислила да правя солени мъфини.
Слагаш ли някаква подправка? Чудя се коя ще е най-подходяща - риган, розмарин, босилек, чубрица? newsm78

# 532
Ммм, босилек мисля, че ще им стои супер  Peace
Кой направи днешната Лейди Ди, много ми хареса на мен с време за първа част - 16' 24'' Peace

# 533
  • На ръба..
здравейте Румини фенки и фенове  jump running
Започнах и аз с 90-дневното предизвикателство на Руми, та вече стигнах и до 11-я ден. Преди години бях тренирала пак с нея, определено имах ефект ама после взе да не ми остава време и бля бля бля. Аз имам следния въпрос с какъв лосион/крем се мажете след тренировките - обикновен или такъв със стягащ ефект.

# 534
# 535
  • София
С обикновен се мажа. Ама аз съм пълен скептик по отношение на мазилата - колко пък може да ме стегне един крем?  Simple Smile

Хубаво интервю на Руми.

# 536
След тренировка взимам душ и се мажа с кокосово масло.

# 537
Аз имам следния въпрос с какъв лосион/крем се мажете след тренировките - обикновен или такъв със стягащ ефект.

С каквото ми е приятно в момента и каквото ми мирише добре  Mr. Green Хич не вярвам в стягащия ефект, на което и да е мазило Wink То "глад" и тренировки, ако не помогнат на мазило да чакам  Crazy Laughing

А за интервюто добро е, ама гледам навсякъде все стари снимки и видеа и подбират и слагат Wink Хич не е честно Simple Smile  Naughty

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 15:22 от Птиците ...

# 538
  • На ръба..
Мне, аз не очаквам крема да направи чудеса, но се зачетох снощи в коментарите и пишеше "Румито препоръчва да се използва стягащ крем" и си викам дали пък трябва да е такъв.
Аз си ползвам обикновен хидратиращ, явно няма проблем да си продължа с него.

# 539
  • гр. София
Илима, страхотна идея Peace.
Какво са 113 калории, ако успея да се огранича с 1 мъфин  Grinning. С малко кисело мляко в добавка, може и да ми стигне за закуска.

Отдавна съм намислила да правя солени мъфини.
Слагаш ли някаква подправка? Чудя се коя ще е най-подходяща - риган, розмарин, босилек, чубрица? newsm78

Имам едни тиквени семки, които незнайно защо много ми миришат на розмарин, та тях ги слагам само в солени мъфини и хлябове Laughing Иначе мисля, че ще им отива и чубрица. Аз имах голямо желание да пробвам с пресни подправки (магданоз, копър, пресен лук и т.н.), но половинката хич не обича и се отказах. Не, че не мога и сама да изям мъфините, ама не бива Whistling

Общи условия

Активация на акаунт