Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 811
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Супер, дано и при мен е така! Embarassed
Дилянка, моята Лейди Ди, - 17' 03'' - супер съм доволна, диамантените не ги правих от колене, а високите колене нов стил и повдиганията на крака встрани и назад без почивка Simple Smile
От Влад също съм доволна, не знам за вас!

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 12:40 от annn1973

# 541

Дай, Боже, всекиму, както се казва! Дано! Само от нас зависи! Аз, специално, се чувствам много по- добре въобще откакто влезнах в третата си декада.  Mr. Green А напоследък- пък особено много.  Crazy Съществена роля за това ми състояние на духа /освен невероятните хора от най- близкото ми обкръжение/  имат Румяна и Шалийн  Heart Eyes  

# 542
И аз тъй викам - дай боже всекиму, че от 25 дена влязох в редиците н 40 годишните. Mr. Green

Ейй много крива седмица, утре ще отчитам първа седмица от режима.. Нещо не бях в кондиция Tired, трудно ми беше с тренировките, с режима, с това да мисля какво да сготвя за мене, за домашните, които нещат и да чуят за здравословно хранене ooooh!. Кръвното ми беше високо, което не е обичайно за мен, едно главоболие ме измъчи..Но няма да се предавам де  Flutter. Като се сетя колко време дюканствах преди години..как съм издържла незная.
Препоръчайте ми стелка. Моята беше от Джъмбо, мекичка такава, но се хлъзгаше много. Днес обаче едимия ми домашен любимец я изгриза  ooooh!. Ще ми се да не се хлъзга, приемам препоръки  Hug.

# 543
  • на малък остров в океана
Моята я кйпих от Топлкво на Дойран. Широка 180 см., много плътна и не се хлъзга. Много съм доволна.

# 544
Моята я кйпих от Топлкво на Дойран.

Да се опитам да отгатна предвода  Mr. Green "Моята я купих от "Топливо" на Дойран" - познах ли?  Laughing

# 545
  • София
Да похваля тези ябълкови бисквити
http://fitnesinstruktor.com/biskviti-shtrudel/
Много са лесни и сякаш колкото повече стоят, по-вкусни стават.

# 546
  • на малък остров в океана
Моята я кйпих от Топлкво на Дойран.

Да се опитам да отгатна предвода  Mr. Green "Моята я купих от "Топливо" на Дойран" - познах ли?  Laughing
Хаха, да. Така става като пиша от телефона и не проверявам написаното.

# 547
Да похваля тези ябълкови бисквити
http://fitnesinstruktor.com/biskviti-shtrudel/
Много са лесни и сякаш колкото повече стоят, по-вкусни стават.

в момента се пекат   chef

# 548
  • Be realistic - plan for a miracle.
Замислила съм ги за петък/уикенда  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 549
+1! Стахотни сааа.. Whistling

# 550
Маша от долината, не се притеснявай за режима и тренировките - ще влезеш в час и ще им свикнеш,
особено като имаш добри резултати - публикувай и ние да им се порадваме   Simple Smile
Утре и аз ще се отчета.
И аз в началото се мъчех на тренировките, но сега тези за първо ниво са ми много лесни и вече преминах на ниво напреднали. Можеш да си готвиш и за три дни едно меню, ако нямаш много време Wink
За стелка аз си купих от Спорт Депо, Младост 4 и съм много доволна, тъй като търсех дебела, за да умилостиви съседите под нас  Mr. Green Е, доволна съм, не са се оплаквали оттогава. Има ралични видове, разгледай ако желаеш. Между другото аз скоро ще трябва да си купя гири, че ми писна от тия бутилки Laughing
Хайде много минуси и усмихнат вторник на всички, и не забравяйте да пишете и да отчитате резултати тук
да им се порадваме всички Simple Smile

# 551
qgodkata_89  Hug!
Резултатите ми за 1 седмица са -1 кг. и - 1 см. на талия и ханш, на прасеца половин сант, на другите места нИ съм мръднала значи.. Mr. Green, то само за ГО се радвам
Ще гледам с Спортдепо тогава!
Инче аз не тренирам сефте с Руми Simple Smile, тя ми друка от може би .. 3 години, та от тогава чат пат си тренирам с нея де. Тя каза, че неразположението ми идва от неприемане на въглехидрати.
Ей не мога да ги отуча двукраките домашни любимци, наплюскат се вечер и .. к'во има за десертче  Sick Crossing Arms, 100 пъти обяснявам сладко да ядат навън.. Tired

# 552

Ей не мога да ги отуча двукраките домашни любимци, наплюскат се вечер и .. к'во има за десертче  Sick Crossing Arms, 100 пъти обяснявам сладко да ядат навън.. Tired

Ха-ха-ха, разсмя ме Joy  този проблем и в нас го има и като си представиш че действието се развива след 22 часа, иде ми  #2gunfire #2gunfire

# 553

Ха-ха-ха, разсмя ме Joy  този проблем и в нас го има и като си представиш че действието се развива след 22 часа, иде ми  #2gunfire #2gunfire
Същата работа е и у нас.. виж четирикраките са друга работа, те само могат да ми помогнат да ми намалеят дажбите  Mr. Green даже и зеленчук си хапват миличките ми!

Да споделя какво си спретнах днес за закуска, страхотно стана! Авокадо, 1 банан, какао и малко натрошени орехи - направих си нещо като шоколадов крем, понеже имах тези продукти за деня. пробвайте го, момичета, много е хубав!

# 554
Привет,
от утре официално и аз съм на режим - днес си получих "диетата" и упражненията

като новобранец бих искала да ви попитам вие с какво се мажете против стрии? и колко пъти на ден Simple Smile (от бременноста ми имам спомен за мазила на икаров.., но това беше доста отдавна...)

Общи условия

Активация на акаунт