Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 797
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
"Против стрии" е много относително казано, няма такова чудо "против" тая гад, носиш си ги  Laughing мажи се каквото и да било хидратиращо масло, лосион и т.н.

# 556
  • Be realistic - plan for a miracle.
Търси крем/лосион за тяло с голяма мазност Simple Smile И който попива добре.
Малко си е до кожа обаче. Има хора, които с каквото и да се мажат им се появяват стрии, а има и такива, които след изключително опъване на кожата (моя приятелка - бременност с близнаци) няма нито една.

Аз съм използвала натурално кокосово масло (от "Зоя") - твърдо е, но като вземеш парченце се затопля и потича, маже се много лесно и попива страхотно. Също съм ползвала и мазилата на Касиопея, с ванилия и кокос, и с манго. Нямам стрии.

# 557
Много благодаря Simple Smile да се надявам да се разминат Simple Smile ще се мажа пък каквото стане

ще питам ако се сетя още нещо Simple Smile

# 558
А, ама ти нямаш? Както Sway е казала, до кожа е дали ще се получат или не.. все пак няма голямо значение дали ще се изръсиш за някакъв скъп крем, който се води (уж) "против стрии" или ще се мажеш с обикновен хидратиращ крем Simple Smile или кокосово масло - а и мирише много хубаво  Heart Eyes

# 559
Да така си е до кожа е. С малката качих около 30-на килца и почти веднага след кърменето си ги свалих, но се о-стриинах много малко..
ще пробвам с някое хидратиращо масло.. поне да се мирише на хубаво  Simple Smile))  Joy

иначе режима изглежда много добър Simple Smile

# 560
Остави ги стриите и целулита, важно е да миришем хубаво  Grinning Grinning

# 561
  • София
Хоп троп отново съм при вас.  Hug
От два дин поднових упражненията с Руми, започнах от начинеащите, които ми е изпратила с режима. Еййй щях да пукна - след три месеца разплуване, голям зор ми дойдоха.
Засега режима няма да започвам, гледам много да не ям, спазвам единствено закуските, че ми е най-лесно и се наяждам.

... има и такива, които след изключително опъване на кожата (моя приятелка - бременност с близнаци) няма нито една.
При мен е същият случай, ама целулит да видиш -  по много и навсякъде.  Tired

Остави ги стриите и целулита, важно е да миришем хубаво  Grinning Grinning
Съгласна съм, взела съм си едно бронзиращо мазило от Ейвън, което мирише превъзходно  Laughing

# 562
Привет,  Hug
позагубих се малко аз...
При мен нещата не вървят добре. Sad
Миналата седмица не знам дали ви писах, но тренирах двуразово и от следващия ден се чувствах много изморена.
Дадох си почивка.Писах на Руми за коленете, даде ми тренировка без подскоци.
Обаче после бяхме на гостенското и малко се поотпуснах вечерта с едни торти...
Гостенското беше 2 дни , но прегреших само на вечеря. bowuu
Готвя всеки ден по режима и това много ме изморява, нямам сили за нищо друго. Още не съм тренирала, не мога да събера сили.
Днес беше и седмичното мерене и не съм мръднала в см. освен в бюста. Той пък зачезва... Cry

Споделям , за да ми олекне поне малко.
Много ми е трудно тези дни , но знам че само вие ще ме разберете! Hug  Hug  Hug

# 563
  • София
Днес беше и седмичното мерене и не съм мръднала в см. освен в бюста. Той пък зачезва... Cry
Не се отчайвай, има и такива тегави дни, хубавото е, че минават.
За обиколката на бюста имай предвид, че освен сантиметри от гърдите се свалят и от гърба, което е добре.

# 564

Здравейте може ли да ми разчетете един сертификат за рибено масло, приемала съм го месец и половина през бременността и сега съм притеснена дали е голямо количеството полихлорирани бифенили  ето го сертификата https://controlledlabs.com/wp-content/uploads/2014/09/A6280_cert … e-of-analysis.pdf   Много ще съм благодарна ако някой ми помогне...

# 565
Зизу, има момент на отчаяние от време на време, ще мине и пак ще има минуси  Hug

Видяхте ли Руми в предаване по Канал 3? Този път са й отделили повече време и внимание  Heart Eyes
https://www.facebook.com/rumifitness/videos/895073090539710/

# 566
  • София
Еха, Мери, отивам да гледам  Heart Eyes

Зизу, ама това че си свалила в бюста е сигурен сигнал, че процеса е започнал! Дай си време, и търпение! Спазвай си режима, ако трябва, яж заместители, яйца и т.н за да не готвиш, но тренировките не ги оставяй. И да знаеш, че топиш, щом в бюста си с минус  Heart Eyes Там винаги се вижда истината, дали отслабваш или не  Peace

# 567
 Simple Smile, знаех си, е тук ще срещна подкрепата от която имам нужда  Hug  Heart Eyes Hug  Благодаря ви   bouquet

Изгледах интервюто, много ми хареса.

Вив, какви са тези заместители , за които говориш?

# 568
  • Чикаго / София
Аз нещо режима го поспрях от изестно време, но от другата седмица пак си го почвам. Упражненията обаче си ги правя всеки ден. Харесват ми КросФит упражненията, които Руми сега пуска и тях правя. Непрекъснато съм в лека мускулна треска.

Зизу ще стане, но бавно и постепенно. Ако не успяваш да готвиш всяка вечер, знам че е изморително, готв едно и също за 3-4 дни наред.

# 569
Божеее.. ако знете какво открих снощи..кантара ми (който е нов) е настроен и аз не разбрах на каква мерна единица, но мери не грамове, а в нещо друго и дефакто съм яла доста по-малко от грамажите в режима  hahaha Mr. Green Crazy Снощи решавам да си накисна 200 гр. нахут, който е в пакет от 500 гр. Гледам кантара показва 200, но количеството в пакета е почи непомръднало, та от там се усетих де и си го настроих да покзв в грамчета. Абе викам си малко ми е тази храна ма стискам зъби и гладувам.. път то..  #Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт