Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 775
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • На ръба..
Всичко е много хубаво, не ми пречат тренировките, потенето, режима....ама ми е проблем косата. Не искам да я мия толкова често, но се налага на 2 дена да я мия, че след тренировките е мокра.
И при вас ли е така?  Crossing Arms

# 616
Косата ми е проблем единствено и само, че не расте по-бързо  Laughing Да, поти се. Да, омазнява се, но - трай, бабо, за хубост  Wink
Мия я с разни билкови и маслени шампоани/сапуни и то през 3-4 дни (вече). Преди през ден. За да не е реклама, ако искаш пиши на лични  Peace

# 617
хъм аз и преди си миех косата (лятото особено) на два-три дни - използвам бебшки шампоани и балсам на краищата Simple Smile Веднъж седмично с по-силен шампоан. Косата ми е дълга .. не чак до кръста, но по средата между раменете и кръста и от този стил на хигиена не съм имала проблем.

ями-ями доредих се до скритият мъфин. Много вкусен и режимен Simple Smile (за първи път си позволих една от ежедневните глезотйки, които имам в режима). Вчера със седем годината ми дъщеря го готвихме дружно и стана прекрасен, а забравихме содата и солта.. Simple Smile) Та и на децата много им допадат нещата от режима Simple Smile

# 618
  • София
DiDora, същото нещо съм и аз. Мия я на два дни, т.е след една тренировка (напримар тренирам в понеделник сутрин, мия, до вторник сутрин съм с нормална коса, в смесъл форма и вид, и след тренировката косата е много мокра в корените. Съответно за да не я мия стискам зъби, но вида, формата ако щеш и аромата са други ...). Много се нервирам! Но не съм открила начин, няма и да го открия Simple Smile
Понякога я изплаквам само с балсам, че не я понасям и ме бие тока.

# 619
Вив, DiDora, пробвали ли сте сухи шампоани? Чувала съм добри думи за този на Клоран (не го рекламирам, самата аз не ползвам Simple Smile ). Аз нямам този проблем, защото винаги съм вързана на конска опашка ... изобщо не понасям коса по врата си  и около ушите  ooooh! Tired

# 620
  • София
Птичке, аз също тренирам вързана, на стегнато кокче, дори опашка не понасям да ми се мята нагоре надолу. Но косата си става мокра в корените, особено сега лятото направо чисто мокра става.
Сух шампоан никога не съм ползвала, нещо не знам защо, не ме влече. Може би някога ...  Hug

# 621
  • Има много детски смях.
Относно косата... Аз хем съм със супер къса коса /а- ла Патрашкова/, хем винаги ми е мокра. И си я мия, през ден най- често, понякога и всеки ден. Иначе просто откачам- сърби ме, чувствам си корените затлачени, абе... не ми е особено гот.  Мери, може ли и на мен едно ЛС  Blush

# 622
Птичке, аз също тренирам вързана, на стегнато кокче, дори опашка не понасям да ми се мята нагоре надолу. Но косата си става мокра в корените, особено сега лятото направо чисто мокра става.

За тренировките и потенето ясно, аз имах предиви, че и през деня съм вързана стегнато  Peace Иначе не съм усетила миризма от косата, ако усетя обаче не ме интересува, ако трябва и по 2 пъти на ден ще я мия  Mr. Green

# 623
Аз също тренирам, мия и на следващия ден след тренировката - ужас, ама горе долу изтрайвам, и на следващия ден след тренировката мия. проблема на мен ми е, че пък краищата ми са много сухи о направо се чудя какво да правя
Мери, ако може и на мен 1 ЛС  Simple Smile

# 624
  • На ръба..
Птиците  Не става въпрос за миризмата, а за самия факт че се поти и после е една такава нито мръсна, нито чиста...ама Merry ще пробвам и твоя начин.
Merry Тези резултати с Румито ли ги постигна?

# 625
Ако питаш за аватара - да, след режим с Руми е  Peace но аз и преди това си тренирах Simple Smile

Писах ви, момичета  Peace

# 626
  • гр. София
Аз най-после се престраших и се върнах на тренировките от клуба на ниво напреднали, но все пак избягвам подскачането. Трудно ми беше, но успях да си довърша тренировката. Не съм машина като повечето от вас, за жалост.
Напоследък ми се хапва сладко и правих щруделките и овесените бисквити с лешници на Руми - много са вкусни и засищащи. Даже половинката ги одобри Simple Smile

# 627
  • Чикаго / София
Аз косата я мия през ден. Единият ден тренирам - мия я след това. На следващия ден тренирам - не я мия. На третия ден тренирам - мия я. Така ги редувам. Иначе не мога да я издържам мръсна.

Merry прати и на мен на лични какво използваш за косата, моля!

# 628
  • София
Ей така съм и аз, като Ирка. Но понякога не издържам и я мия всеки ден.

# 629
  • На ръба..
Ей така съм и аз, като Ирка. Но понякога не издържам и я мия всеки ден.
Все едно аз съм го писала  Joy
Тая седмица нещо не го давам много сериозно, почнах през ден да тренирам ама много неща ми се насъбраха. От другата седмица ще бъда на линия по - отговорно.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт