Великобритания - тема 57 Пролетно Великденска

• 82 310
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Поздравления, Мърморано!

Julie, съчувствам ти.
Аз най-на края си влязох в периода на липсата на апетит, килограмите почнаха да падат.

# 556
Фъстъченото масло не ми е тръпка, яла съм такова. Обаче колко други неща не съм яла, мамка му!!! И те на тва отгоре не са особено скъпи!!!
Гледам,Ljoli! Гледам едната касиерка в кооперейтива, начи, не знам дали изобщо милата си тръгва от работа, щото просто не си представям как се измъква от мястото си. И няма зъби. Тя е изяла много, много от тази гадост, купища буркани.
Кошмар, честно. Добре си живеех на вино, цигари и тук там някое залче черен хляб. И кафе.  Confused

# 557
  • Манчестър
Фъстъченото масло не ми е тръпка, яла съм такова. Обаче колко други неща не съм яла, мамка му!!! И те на тва отгоре не са особено скъпи!!!
Гледам,Ljoli! Гледам едната касиерка в кооперейтива, начи, не знам дали изобщо милата си тръгва от работа, щото просто не си представям как се измъква от мястото си. И няма зъби. Тя е изяла много, много от тази гадост, купища буркани.
Кошмар, честно. Добре си живеех на вино, цигари и тук там някое залче черен хляб. И кафе.  Confused

Така,така....нема само ние да дебелеем.....
Толумби, как убиваш апетита????

# 558
  • Bristol
Браво, МГМ Simple Smile

Някой да ме спре да ям... ужас, ужас, ужас. Е тази гадост (http://img.tesco.com/Groceries/pi/398/5054268736398/IDShot_540x540.jpg)... просто с дъщеря ми не можем да спрем да я ядем. А докато я ям усещам как ми се лепи на задника пфффф. Добре, че нямаме кола и вървя пеша. Малко поне.
Е, сега за какво ни открехваш! Не искаш да сме по-стройни от теб ли  Laughing Да ти покажа ли аз моите открития  Mr. Green

МГМ, късмет на новото място и дано ти хареса!

# 559
Всички сме жертва на достъпните калорийни бомби  Mr. Green освен Нана  Mr. Green спешно ми трябва колело  ooooh!

# 560
  • някъде в орбита...
МГМ, поздравления за офертата  bouquet

Дами, вземете се в ръце - боря килограми и без да ми подавате такива идеи Naughty Въпреки че идеята за баклавите дето се обсъждаха малко по-нагоре ми изглежда много добра  Embarassed

# 561
  • До хладилника, който обичам
В Лидл има сега една Torta Imperial - ядки с малко нуга. Нуга не ям по принцип, но това е разкошно. Само казвам Mr. Green

# 562
Няма лидл тук, тенк ю Год   Mr. Green

# 563
Така,така....нема само ние да дебелеем.....
Толумби, как убиваш апетита????

Почти никак. Сам се убива. Всяка година съм така.
Към август-септември почва да ми се прияжда всичко, постоянно съм гладна и искам сладко.
До към октомври удържам положението и по Коледа му отпускам края.
Към февруари апетитът ми затихва и дори не ми се яде. Сравнително бързо смъквам.
В гардроба си имам три размера дрехи и към април пак съм си в най-малкия.

# 564
  • Бургас
момичета, дайте мнения за град, който да е по-спокоен, по-евтин от Лондон...заплатите да не са прекалено ниски, наемите да са на добри цени и детските градини също. Аааа, също и климата да не е най-големия шит....

# 565
момичета, дайте мнения за град, който да е по-спокоен, по-евтин от Лондон...заплатите да не са прекалено ниски, наемите да са на добри цени и детските градини също. Аааа, също и климата да не е най-големия шит....
Бургас .... Hug

А сега сериозно. Аз как бих подредила нещата. Първо си намирам желаната работа, защото това е най-важно. След това проучвам училищата наоколо и избирам къща, близо до хубаво училище и възможно най-близо до работата. Като за мен лично поносимо е до 1 час път. След това вече се нареждат магазини, паркове, климат и т.н. Докато си намерите желаната работа общо взето живеете където и да е и проучвате какво и къде на вас ви харесва като място за живеене.

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 01:08 от trollipen

# 566

Още един глас за Бургас  Peace  Wink

П.С. Така и не можах да видя оправения център  Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 02:25 от vany666

# 567
  • Бургас
Момичета, разсмяхте ме за Бургас Simple Smile

А центъра изглежда доста добре сега след ремонта, въпреки че има още неща за дооправяне все още Simple Smile

Троли, аз в началото най-вероятно няма да работя, а ще гледам малката, а само мъжът ми ще работи.....а за него търсим работа от тук уж, но засега без резултат. Лошото е, че като не сме избрали окончателно град и търсенето ни е малко на посоки....а не е конкретизирано. За училище още ни е рано, но пък бих проучила детските градини, когато дойде време да я пускам и да почвам работа и аз (ако успея да намеря). Идеята е, че хич не сме ореантирани за града....на север много по-студено и по-влажно ли е от колкото на юг? Огромна ли е разликатра в климата на Лийдс и на Кардиф примерно или на Брайтън?

# 568
  • UK
Kolkoto po nadolu slizash, tolkova po toplo e I po malko vali. Tuk v Portsmouth sys sedmici e suho I slynchevo.

Remonta na laptopa struva £150. Za £350 laptop. Take it or leave it.

# 569
МГМ, браво! Късмет на теб и на магазина!

Оф, тези лакомства не ме изкушават. Но на мен дебелеенето ми се удава и от съвсем обикновени храни, нямам нужда от специални лакомства.

Таничка, дано мъжът ти намери работа от Бг. За вариант , ако не намери предварително работа, да замине сам, да търси и след като намери, ти с детето да отидете мислите ли?

Общи условия

Активация на акаунт