Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 65

• 33 321
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • au bout du monde
Не съм тренирала от седмица Embarassed струпаха ми се разни неща и само ям. Добре съм се позакръглила #2gunfire

Сега пийвам какаов чай Heart Eyes
Някой питаше за елдата. Аз обичам от зелената със сиренце и кашкавал, и доматки може. С тахан и мед пак е хубава Mr. Green Правих я на фурна с пилешко и пак ми хареса Peace

# 46
Здравейте с днешна дата  Hug
Честит рожден ден на Мери и от мен! Късмет, сбъднати мечти и несекващ спортен дух желая!   bouquet
Би, това е корема мечта за мен! Прекрасно изклеждаш, а малката е просто ...  Heart Eyes
Льоли, благодаря за рецептата за гранолата, ще я прилагам с удоволствие  Wink
Люба, девойкит се мечта, да са ти живи и здрави  Heart Eyes
Отчета от вчера ми е нива две и три от 90 ДП. Малко оплесках храната, но не успях да преям. Сдобих се и с един клин панталон, който ме беше малко срам да нося в началото, до днес страшно се харесвам с него, особено дупето  Embarassed и съм много доволна от себе си  bowuu
Замислям се да включа и йога към тренировките, само се чудя кога. Мислех си да е сутрин, защото клипчетата са по-кратки и ще имам време, а след работа да ми остане останалата тренировка. Четох обаче, че препоръчвате обратния вариант и сего се замислям как да постъпя  newsm78
Благодаря на всички, които писаха за протеина  Hug
Фея, да си призная във всеки твой пост със затаен дъх очаквам веганската тема  Blush Обмислям постите и би ми била много полезна точно сега, а и за в бъдеще  Hug

# 47
За днес отчетът 3 кръга от днешната на Румяна  Peace Интервална тренировка 50/15 и бройките си записвах даже. За закуска омлет с маслинки, гъбки и чушки. А за обяд ще хапна пиленце със зеленчуци.  Peace
Мерии, хайде и тук   bouquet newsm59
Фея, ако идваш в София и аз съм съгласна за срещата  Hug
Льоли, много лесна рецепта- сигурно ще я пробвам  Party
Мама Барба, честита придобивка  Wink

# 48
  • София
Сега ми се проясни защо сестрата на Мери снощи й правеше торта  Flutter
Мерунка, миличка, честит празник! Да постигнеш мечтаните бедра ти пожелавам  Hug
(знам че имаш чувство за хумур и няма да се засегнеш, а пък и аз ще се радвам някой да ми пожелае да постигна мечтаното дупе  Joy )

За новата тема си пожелавам да си върна старите кг и форми. Хайде най-много до следващата нова тема.  Mr. Green Пуу, че съм скромна  Mr. Green

# 49
 Joy Joy Joy
Ей на това се казва пожелание хахаха  Joy Hug Да ти се връща на дупето  Grinning

# 50
  • София
Ама нали нямаш предвид от твоите бедра да дойде на моето дупе  Joy Joy Joy

Ох, Мерче, изпростяхме ... Извинявайте момичета  Hug

Би, забравих да ти кажа, че си зашеметяваща!
Спирам да ям докато не се видя с такъв корем   Naughty

# 51
 newsm59 Мери , с пожелания за много здраве и красиви моменти   bouquet,благодаря за новата тема.

Би, разкошна си   bouquet, а малката е бонбон голям  Simple Smile

Фея, с нетърпения очаквам новата тема Simple Smile

Дрийми, благодаря ти за отговора, ще дръпна тренировката от  rutracer

Новата тема започна с много изкушаващи рецепти и мисля да пробвам тези гранола барчета, от отдавна се каня да направя  Simple Smile

Днес още не съм тренирала,но след работа ще направя БР. От другата седмица започвам ниво 3 Simple Smile

# 52
Честит празник, Люба! С малко закъснение, но с най-искрени пожелания за всичко най-добро!   bouquet Дечицата са ти много лъчезарни, а снимките са супер!
Мери, честит рожден ден! Да постигнеш всичко което ти е на сърце!  bouquet
Вив, на теб пожелания скоро да се видиш с мечтаното дупе, да влезеш в ритъм и да си върнеш предишната форма.
ТDI, много се радвам, че се разписа, определено липсваше много.
Би, изглеждаш перфектна! Чудесна! Точица е голям сладур.

Отчитам се с пилатес, от утре започвам по-сериозни тренировки.
Елда много харесвам със сирене и домат, с риба тон или сьомга, с плод също ми харесва. Аз я накисвам от вечерта и на сутринта е супер, повече ми харесва отколкото сварената. Взимам само бяла.

# 53
Вив, колкото искаш, толкова ще ти дам от бедъра за твоето дупе!  Joy Joy Joy Нека има, да е сочно, сочно!  Laughing

Благодаря ви, момичета  Hug

# 54
  • UK
Мери, да си ни жива и здрава, все така мъдра и нетърпелива към слабостите ни  Hug
Теди, добре завърнала се! Добре ли сте всички вкъщи? Продължаваш ли с Юли?
От мен за днес закуска с домашната гранола и кисело мляко, кофти към подобряващо се настроение заради вихрещия се МЦ и довечера съм в залата  Laughing

# 55
Мери, честит рожден ден и от мен!   Gift Да си жива и здрава, мотивирана и упорита!

Би, супер си, мисля че това са перфектните ти кг-см! А малката е сладък бон бон  Heart Eyes  Crazy

ТDI, надявам се всичко с децата да е наред!  Hug

Между другото и аз си имам изграден образ за повечето от темата  Mr. Green Кои съм виждала, кои само от описанията. Макар че всички тук сме доста критични и това, което смятаме за това как изглеждаме се различава много от истината.

# 56
Някой да ме убие с камъни  Twisted Evil - цяла седмица не съм тренирала, че работя по 24 часа  Embarassed

Но пък съм стриктна в яденето и май ми се струва, че съм намалила обиколките или просто от преумора така ми се струва  Mr. Green

Хайде, да ви почерпя с нещо красиво - поне за мен, де  Heart Eyes
http://www.huffingtonpost.com/2015/02/10/sergei-polunin-hozier_n … lnkushpmg00000024

Честито на всички   bouquet Бъдете много щастливи и обичани

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 12:39 от Like_Smoke

# 57
Надъхах се и започнах! Най-сетне  ooooh! Все пак си започнах с Руми http://fitnesinstruktor.com/nivo3/nivo1-mesec01-1.sexy-bedra.mp4 (въпреки, че преди и аз не й бях фен). Първо измерих обиколките и се надявам скоро да отчета добри резултати.  Praynig Ще се постарая и храненето да поизчистя, въпреки, че и до сега ми беше прилично.
Обаче нещо се позамотах...Докато стана, да оправя двете деца, да тренирам и то станало време за обяд, а аз не бях закусвала още  Thinking Ще трябва май по-от рано да се захващам  Tired
Направих само два кръга от тренировката, че голям дроб съм станала  Crossing Arms

Дайте идея, моля, какво може да се пие против мускулна треска, освен аспирин  Rolling Eyes

# 58
  • UK
Смоуки, чудех се къде си, ама предполагах, че си заета на работа - януари и февруари са доста тежички в бизнеса. И аз не съм тренирала цяла седмица, ако това помага  Rolling Eyes
Hozier ми е нов любимец, а това, което показваш, го гледах вчера с ей такива  #Crazy очи. Красота!

# 59
Честит Рожден Ден, Мери!   bouquet

tqna, еми викам си да не се припознават хората.  Mr. Green

Отчитам се с:
Insanity Max 30: Max Sweat
Джилиан - Shred it with weights Level 1 с 4 кг. - това го намерих снощи малко след като изтеглих БР и мисля да го пробвам първо, че точно тежестите ми липсват с Шон.
75 клека с 8 кг от Squat Challenge-a - ден 6

Да не изпусна и аз да кажа, че коремчето на Би е просто уникално и радост за окото!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт