Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 65

• 33 325
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
ТДИ,  Hug, толкова се радвам да те видя отново в темата Simple Smile
Може ли помощ? Искам да опека елдата в тава във фурната постно. Трябва ли предварително да я накисвам, на колко градуса да я пека, какви подправки да и сложа?

# 61
Честит рожден ден, Мери! Бъди все така спортна, надъхваща и строга   bouquet. Имаме нужда от вкарване в правия път от време навреме.

Би, тялото ти е супер, но с твоите тренировки няма и как другояче да бъде! А малката освен че е великолепна кукла явно е и голяма хитруша  Heart Eyes.

Фит, и твоята фигура е страхотна  Heart Eyes, а ти още с идването си в темата ми стана любимка. Имаш голямо дар "слово" (не знам как да го нарека в интернет пространството  Laughing).

Добре дошла отново на ТДИ   bouquet. Желая много здраве на цялото ти семейство и болестите да седят надалече от вас.

И сега големия ми проблем - спирането на видеата на Джилиан  #Cussing out. Толкова ми беше удобно да си ги пускам на телефона.
Днес  не ми беше ден с  видеата. Премахнали са клиповете  на Джилиън от руския сайт http://www.fitnessera.ru/revolyuciya-tela.html. Освен това и не тръгват някои от клиповете на 30 Day Fat Burn на BeFit  и разбира се точно това, което ми е по план.
Намерих ги  на друго място и по по план продължих с Тренировка 1 на БР Джилиън.
Home raider, много те моля да споделиш къде другаде си ги намерила  Praynig. Че иначе ще трябва да започвам някоя друга програма отначало. А тази ми харесва много и вече съм я преполовила.

# 62
  • Пловдив
Меги, не съм спец точно по елда, само веднъж съм си правила, но си действай като с ориз - ако я слагаш с вода да се пече, не я накисвай, ако преди това я накисваш/сваряваш, тогава само я запичаш и така.
  bouquet
Ех, какви красоти показвате
и Гуги, винаги ми вадиш душата ,като чета как тренира, голям срам хващам, честно!
 Hug
П.С. По въпроса за Инсенити Макс 30, кой питаше, да кажа, че не е само кардио или по-точно, че нее просто кардио. В дните с табата са си силови тренировки със собствено тегло, макар и с включени кардио елементи. Поне аз смятам, че това оформя прекрасна фигура /ако не искаш обем, а само релеф/. За мен образец какво се постига е ИГИ, която с нормалното Инсенити /където има по-малко силови елементи / беше постигнала уникална за моите критерии изчистена и перфектна фигура. Обаче, това е за момичета според мен, които не са тип ектоморф. За тях си трябва сериозно тежести,братче.  Hug

# 63
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Теди, добре завърнала се! Добре ли сте всички вкъщи? Продължаваш ли с Юли?

Да, благодаря! Вече сме здрави, но ще се гледаме удома известно време, за да укрепнат, милите по 3 АБ един след друг  Tired
С Юли съм, да. Ползвам Изповедалнята, за да си смятам храната, а той още ме следи и коментира. От другата седмица мисля вече да опъвам платната и сама, като пак ще ползвам Изповедалнята. Тя е като Фитнеспал, само че е по-лесно, всичко е на БГ, което на мен не ми е проблем да е на англ. ез., но има нашите си храни, напр. "овесени ядки Изи" и т.н. Абе трябва да го видите, трудно ми е така да обясня, но като цяло от др седмица ще го ползвам като Фитнеспал. От тренировъчните програми си избирам също кои упражнения да правя, като има много, за които преди не бях чувала, сега си ги комбинирам, затова казах, че основите са на Юли, но аз си доразвивам тренировката.

minana, аз йогата я правя като завършек на тренировъчен цикъл, ако мога така да се изразя. В момента съм ръце+гръб + кардио; корем + кардио; крака и дупе + кардио и завършвам с йога - много добре ме отпуска, а следващия ден ми е почивен, понякога правя и по 2 почивни и после завъртам отначало.
Йогата можеш да я правиш и преди лягане, на мен ми действа много успокояващо, после спя много добре  Peace

Докато ме нямаше да ви кажа как се научих да си ям изварата - слагам я във всякакви каши - правя например гъби на каша и към брашното добавям извара, така кашата ми има и протеини в състава си. Най-любима на всички, дори и на малките е пилешка каша с пиле.
Друго, което включих в менюто е леща с кайма.

Междудругото как върви блога с рецепти? Мога да ги изпратя и да ги сложим направо там, ако все още е активен  Peace

Отчет: Йогата на Боб  Party

# 64
  • София

Днес  не ми беше ден с  видеата. Премахнали са клиповете  на Джилиън от руския сайт http://www.fitnessera.ru/revolyuciya-tela.html. Освен това и не тръгват някои от клиповете на 30 Day Fat Burn на BeFit  и разбира се точно това, което ми е по план.
Намерих ги  на друго място и по по план продължих с Тренировка 1 на БР Джилиън.
Home raider, много те моля да споделиш къде другаде си ги намерила  Praynig. Че иначе ще трябва да започвам някоя друга програма отначало. А тази ми харесва много и вече съм я преполовила.
Ето от тук, но преди това трябва да се регистрираш. http://vk.com/.

# 65
ТДИ,  Hug, толкова се радвам да те видя отново в темата Simple Smile
Може ли помощ? Искам да опека елдата в тава във фурната постно. Трябва ли предварително да я накисвам, на колко градуса да я пека, какви подправки да и сложа?
Накисни я поне за няколко часа, аз обикновено я държа във вода една нощ преди готвенето. Пече се като ориз, не се сещам за подправка, която да и сложиш и да сбъркаш Peace

# 66
Трябва да знаете, че само с добро въображение може да си представи човек каква лудница е в къщи. Момичета ама друг път, бесни са като хали, но пък аз съм инат и вмествам тренировка  Grinning Joy
Точица обича да ми повлича оборудването, но добре знае че гирите са НЕ и се задоволява с постелка и ластици. Хитра е като поне 20т малки лисици  Mr. Green Wink
Откъм съвършенство съм достатъчно далеч, а и не ми е приоритет, но съм горда че си доказах някои неща на самата себе си  Party Благодаря за милите думи  Hug

Джери, малка, малка, на година и четири месеца е вече. Точно във фаза "подреждане" на чекмеджета и смешно говорене  Grinning

Фея, лек полет  Hug

Агент, надявам се вашите снежни неволи да са към края си.
А този план е част от едно 7 дневно предизвикателство с цел загуба на мазнини. Според мен точно затова е форсиран в този си вид и с толкова много кардио.
В края на продължителна йога мен трябва някой да ме събере от земята, защото отказвам да стана от там   Heart Eyes Grinning

Теди
, как се радвам че се завърна  Hug

# 67
  • UK
Идвам за изповед. Днес бил "тлъстият четвъртък" в Полша и по обяд полските ни колеги раздаваха огромни мазни понички с ягодов пълнеж и познайте дали не бях от първите на опашката....

# 68
xaxaxaxa  tooth tooth tooth tooth Аз го уважих с торта, шоколад, бонбони. По-късно пак  Joy Joy Joy

# 69
Запис в новата тема. Hug
Вчера доста ме мързя и не тренирах, а Мери ме е научила, че не може да се влиза с такива признания в нова тема и затова изобщо не се появих. Wink

Затова честит рожден ден на Люба със закъснение и честит рожден ден на Мери днес!!!  bouquet 
Да сте живи, здрави и хубави!

Фит,  Shocked ама само така ме асоциирай, моля те! И всички други, да си знаете!  Joy Embarassed
С малко тен, осветление и фотошоп може и да я докарам. Струва ми се по-висока, ама айде сега...  hahaha Crazy
А пък аз без тен, без фотошоп, но и без осветление съм съ-ща-та! Mr. Green

Би, събра ми очите! При теб има невероятно съчетание от грацилна красота, женственост + свършената от теб работа и резултатът е наистина за адмирации! Hug

Аз се отчитам днес с Body Revolution Cardio 1 + Workout 1 едно след друго.
Така наваксах пропуска от вчера, а и хич не се получи лошо, предвид това, че първите две седмици са наистина много entry level и са отчайващо лесни, на моменти съм с голямо усещане за губене на време. Тя Джилиан сама го казва, де Peace така че с нетърпение очаквам от понеделник да минавам на следващото ниво с Workout 3 & 4.

# 70
Barbabeau,  Laughing Само хвалби не минават тук, покажи дупе!  Flutter  Hug

# 71
Отчитам къртене на врата. Почва голямата лудница и у нас. Като топка за тенис се чувствам - лекции, плочки, шкафчета, че и до работа трябва да стигна... Днес ще се опитам да мушна нещо коремно UFC Fit ab assassin.

# 72
На Лидси отчетите стават все по-hardcore.

# 73
На Лидси отчетите стават все по-hardcore.
Не сменяй темата.

# 74
Идвам за изповед. Днес бил "тлъстият четвъртък" в Полша...

В училището на децата пък, във връзка с наближаващата Китайска НГ има благотворителни пазари на печива. Цяла седмица. Домашни. На тръгване щерката ме замъкна към една от масите, тя си взе бисквити, малкия- вафли, майка им гордо си тръгна с 2 парчета ябълков пай /уж за баща им/. Познайте. И трохичка не остана...  Blush

Явно поляците не са много, нямаше полска кулинарна сесия. И слава Богу.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт