София - Х. Димитър, Ст. Караджа, Сухата река и Левски - 4

• 144 996
  • 762
  •   2
Отговори
# 495
И ние сме на Мтел и изрично ги питах няколко пъти, казват, че я няма тази услуга тук (в  частта с къщите, между Летоструй и Ботевградско)
Виваком имат
нямат. ние питаме всеки месец, там където няма оптичен кабел няма как да стане, особено при нас в къщите. по план към 2020 ще има.....виж при блоковете има частично, но пак не във всичките части на кв. Левски.

# 496
Който и да е интернет с повече от 20 Мбита, може да си вземете телевизия от tivi.bg, излиза 8 лв на месец ако платиш за година, иначе е 10 лв. Изключително качествена картина и гледаш че и си сваляш предавания които си изпуснал. Кутийката само трябва да си купиш за 130 лв. иначе договори няма. Ние сме супер доволни, даже планирам да си я пренесем като дойдем в Левски Г. Всъщност можеш да си я носиш и да гледаш навсякъде където има интернет. В тази връзка има ли добър доставчик в Левски Г?  Предпочитам местна фирма а не големите. От опит, качеството и съпорта при малките е в пъти по добър. Вие кои ползвате?

# 497
  • София
Както писах ние сме на Мтел още от времето когато бяхме абонати на Мегалан, които бяха купени от Мтел, много съм доволна и от Тв и от интернета. В Левски Г сме.

# 498
жгмъц, кажи нещо повече за 143-то, че ние сме в района им и тази година ще е първи клас юначето. Имаш ли наблюдение върху началните учителки: Вартабедян, Иванова, Йорданова и Георгиева?! Доволна ли си от обучението 5-7 клас?! Ще съм ти благодарна за всякакви впечатления да споделиш.

Здравейте,Йорданова и Георгиева в момента са на четвърти клас. Двете са сестри. Ние сме при Йорданова,много взискателна. Доволни сме много. За сестра й също хубави неща,понякога замества сестра си!

# 499
  • София
Има време до тогава, но се 'ослушваме' за детегледачка за юли месец, ако някой може да ми препоръча. Жената, която ми помагаше докато учех е заета (и се премести в друг квартал).

# 500
Да знаете стругар в околностите за направа на болт за кола?

# 501
  • София
Аз пак с въпрос - в района сервиз за телефон (смартфон)?

# 502
На пожарната в Таби има ремонт на телефони. И близо до Паметника на Левски също има магазинче, в което продават аксесоари и ремонтират телефони.

# 503
Здравейте,

Аз търся добър шивач по-възможност в  кв. Сухата река. Препоръки?

Благодаря предварително,

# 504
Сервиз за телефони има и срещу ДМ, точно на пешеходната пътека.
Шивачка съм ползвала за пердета няколко пъти в базар Поли.

# 505
  • София
Благодаря ви! bouquet

# 506
  • София
LegacyOfLife, последно ходих при една на ул. Сава Цонев - има едни магазинчета в ниска /едноетажна/ постройка, откъм улицата са за дрехи, лампи, някакъв застраховател, отзад има фризьорски салон и едно шивашко ателие. Но съм я ползвала за смяна на цип май само, т.е. не е кой-знае каква препоръка. Иначе рокли шие, има по витрината разни тип "абитуриентски" (в редките случаи когато отивам да се подстригвам ги виждам).

# 507
Здравейте! Моята лична драма с търсенето на педиатър продължава. На сайта на 18 ДКЦ фигурира само името на д-р Христина Шкодрова. Помня, че имаше и други лекари, но сега е само тя и нейния график. Някой има ли отзиви за нея?
Знаете ли дали информацията на сайта е актуална? Да не би просто да не се поддържа и да съм се заблудила, че няма други?

# 508
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Шкодрова е завеждаща детското отделение.Нямам особени наблюдения от нея.Водила съм детето веднъж на ехограф и за продължаване на болнични.
Има и други педиатри.На място най добре ще разбереш кои от тях могат да вземат нви пациенти.Наскоро питах моята и тя каза,че нови не взима вече.

# 509
Здравейте! Моята лична драма с търсенето на педиатър продължава. На сайта на 18 ДКЦ фигурира само името на д-р Христина Шкодрова. Помня, че имаше и други лекари, но сега е само тя и нейния график. Някой има ли отзиви за нея?
Знаете ли дали информацията на сайта е актуална? Да не би просто да не се поддържа и да съм се заблудила, че няма други?
Лично аз не съм доволна от лекарите там и се преместихме друга поликлиника

Общи условия

Активация на акаунт