Любов във въздуха витае, ЮНСКО бебе във корема весело играе. - тема 8

• 28 218
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте... искам да ви попитам вие от кога започнахте с покупките на нещица за бебчо...
Аз съм в 6м и още не съм купувала нищо -  тъй като около мен ми обясняват как не било хубаво,чак почвам да се дразня вече....няма да чакам да родя я....
Аз не съм почнала още, но съм си харесала повечето неща. Предполагам, че към осмия месец ще почна да ги купувам

# 76
Аз започнах сравнително рано с покупките . просто един ден се събудих и реших , че е време на моя бебчо да му купя нещо и да си направя кефа . За сега съм купила основно няколко комплектчета дрешки тези дни ще си поръчам и легълцето и шкафа за повиване . Прави ми голям кеф да пазаря за бебчо и съм разпределила покупките във времето един път дрешка един път шишета и така всеки път си се радвам на нещо . Иначе смятам , че ако човек си направи списък и ако живее в по-голям град с хубави магазини  всичко може да се купи на едно излизане .

# 77
  • Варна
Да, то и аз не съм купувала и също нямам много време тъй като съм от 9 до 6 на работа (като изключим,че сега бях 3 дни отпуск) ... Но тъй като сестра ми (която има момченце вече почти на 3г) ми даде една голяма чанта jumbo с чисто нови боденца и одеалца от него и са толковааа сладки и нямам търпение вече....Simple Smile)

# 78
Аз мисля да направя точно така....да прегледам всичко е след това да накупим всичко наведнъж....малко нанагорнище ще ни дойде но.....не съм се спряла още само на количка е много ми е трудно и първия път се затрудних и сега.....

# 79
Боядисвам се и се подстригвам редовно, дори бих казала-по-често и от преди Joy  След като родих дъщеря си, това ми е единственото свободно време само за мен, затова си го позволявам често  Embarassed
Бабите Свекърва ми не е в България, майка ми живее на 2 мин. от нас, но никога не съм искала помощ. Напротив, беше ми по-добре да сме си сами с таткото. Н съм давала на никой да я къпе. Даже да я взима на ръце. Таткото излезе с нея на разходка сам едва след 6 месец. за първи път я оставих на година и нещо и то само за 1 час. Много съм привързана към нея и не позволявах на тоз ония да я пипа и носи на ръце. Майка ми идваше 1 път в месеца да я види, ако аз реша-ходя на гости... маги много повръщаше в началото след кърмене, но майка ми чак сега разбра,защото на сестра ми бебето повръща и тя се притесни, та сега й казах, че и Маги беше така. Joy
Покупките нещо не ме блазнят още. Не че гледам много. Но като знам първия път още като разбрах че съм бременна започнах само да се ровя в интернет и да си харесвам всичко. Сега и време нямам и покупки имам, дори бих казала доста. Така че този път само бебефон ще взема. И дрехи, понеже ще е лятно бебе. Но по нататък, като ми дойде желанието.

# 80
Мимко,честито дипломиране!
За пазаруването-аз първия път си харесах всичко,но купих  нещата като влезнах в 9-я мес.-от суеверие.Но като се роди бебо беше едно купуване на дрехи....лудост някаква ме беше обзела.Не бързайте да купувате много дрехи-много бързо умаляват,а моя шишо се роди 4,950кг и 56 см и дрешките р-р 52см не му станаха LaughingСега повечето неща ги имам,без количката но нея май ще ми я даде една приятелка и помпа за кърма....първия път не можахда кърмя,сега ще направя всичко възможно....и някои дребни неща-козметика,биберони,някоя дрешка розова за навън newsm78
За постригването-тези дни ще отида че много ми цъфти косата,много се чудих и аз пусто суеверие,но не се търпи вече,а я боядисах декември за един банкет,после четох че до 3-я месец май не било хубаво да се боядисва косата...

# 81
Аз също се подстригах преди 1 ва ФМ ,суеверието не е вярно мъж ще е.Дразня се като ми разправят глупости за пазаруването,ами искам и аз да си купя нещо по дяволите.Комплектите за изписване са сладки и понеже ми е 1 во дете ми е мило едно такова.Е не няма да позволя друг да избира за изписването как да ми е облечено детето.

# 82
Запис на 6та страница  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Благодаря Еллле, прекрасна тема и в точния момент  Hug
Леле, колко бързо пишете  Mr. Green
Мимко, честито дипломиране! Много УСПЕХИ в живота - и личния, и в кариерата   bouquet
Ами връщам се да чета...

Арчита, ти си родила 2месечно бебе  Sunglasses направо, Браво!
Емили_Д прекрасен избор!  moresmile Не знаех, че има и залъгалки, но моят син не искаше. Имам боди и кърпа от Metalheaven. От къде си ги/ще ги купуваш?

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 11:21 от snowflakely

# 83
А момичета каква козметика бихте ползва  ли?? Аз съм се спряла на мустела

# 84
Аз ползвах и Клоран,и Хип,и Бочко.От всички съм доволна -естествено разликата в цената е сериозна...

# 85
За боядисването - и аз се боядисах декември зе банкета! Следващото ми боядисване беше преди няколко дни, но си взех специална мисля италианска боя безамонячна /имаме много хубаво магазинче, в което зареждат само професионални марки от италия/- беше страхотна като пухкав крем.
Относно пазаруването- писах и преди, че ще го направя априлската ваканция на учениците, за да може и каката да е с мен и да се изкефи newsm68 newsm44. Тя няма търпение!
Относно постригването - имам намерение да го направя в близките дни, защото и моята коса е страшно изцъфтяла.

# 86
  • Варна
И аз от Метъл хевън, макар че в Амазон има по- хубави, но само едно боди... ако си харесам и други неща може и от там...

За козметика още се колебая между Мустела и Биодерма. Всички много хвалят Мустела, а моят племенник беше с Биодерма, както и аз самата /е, не с бебешката серия де Simple Smile/ и съм много доволна.

# 87
Аз съм много доволна от мустелата оособено от крема за трески

# 88
Ползвах Бюбхен за баня. След това я мазах със зехтин. Никаква друга козметика не сме ползвали.Ако се зачерви дупето мажа с един правен крем от една аптека в града, само той ни помага. Судокрема нищо не правеше... За слънце и студ вече използвах на Мустела.

# 89
Emili_D,виж на какво бях попадала,има и др.модели http://www.deals.bg/Silikonov-biberon-Tattoo-Pirate-ot-seriyata- … ;utm_campaign=173

Общи условия

Активация на акаунт