Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се присъединя към Facebook група?
Какво мислите за боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
Какви са мненията за суеверията, свързани с боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се присъединя към Facebook група?
-
Какво мислите за боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
Мненията относно боядисването и подстригването на косата по време на бременност варират. Някои жени редовно се боядисват и подстригват, без да изпитват проблеми, докато други се колебаят поради суеверия или страх от потенциални вредни ефекти върху бебето. Важно е да се консултирате с вашия лекар или фризьор, за да вземете информирано решение, като вземете предвид и потенциалните рискове и безопасни методи за боядисване и подстригване на косата.
-
Какви са мненията за суеверията, свързани с боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
Някои жени вярват в суеверия и избягват да боядисват или подстригват косата си по време на бременност поради опасения за здравето на бебето. Други не придават значение на тези вярвания, считайки ги за неоснователни. Важно е да се потърси съвет от лекар или фризьор, преди да се вземат решения въз основа на суеверия.
-
Какви са мненията за поддържането на външния вид по време на бременност?
-
Какви са мненията за използването на кош за пелени?
), а майка ти за детето. Моята майка така ме е "клела" заради злоядство - цял живот на стол да се храня, ММ да не обича, каквото ми е любимо и ... когато се опита да ми пожелае и за дете я спрях, но явно все пак и мисълта и хвана при малкия. Иначе сега сериозно - това с вафлите и бабите ми е до болка познато... Направо ме побърква и често се караме яко, ама не става и не става...
Откакто е на ясла просто имам много свободно време и ми е скучно, може би затова шетам
На коледното тържество, хме без родители, като видя Дядо Коледа и почна един рев, изкараха я от залата. И така на целия диск после не се вясва. Но пък тогава 3 седмици не беше ходила и я заведох само за тържеството. Надявам се сега да се представи по-добре ида не се срамува много.
И то месеци наред, не инцидентно, а постоянно. Само това, че все още поемаше кърма ми даваше някакво спокойствие. Хранели сме се по час-час и половина, добре че мъжа ми си беше при нас и той се зае с това, защото аз просто нямах нерви. Не сме и тъпкали никога насила храна в устата, но с много уговорки, разсейване, бе ужас, ужас! Мина този период, в момента се храни чудесно (пу пу!), не е лакома, не е и злояда, има дни, в които не и се яде кой знае колко, ми не яде просто, после наваксва. Яде почти всичко, плодове, зеленчуци (не че си умира за тях, но ги яде), боклуци много рядко, солети предимно, шоколад чат-пат, вафли, чипс - май не е опитвала. Опитвам се от самото начало на захранването да и създам вкус към здравословна храна.
Тъкмо да се включа по някоя тема и вие вече сте захванали друга 
не спрямо реф. с-ти, а спрямо минималните стойности за 2ри и 3ти триместър