Моите любими торти!!!

• 100 548
  • 431
  •   1
Отговори
# 240
Не я намирам. Абе колко хора са там, много оглеждам тук, оглеждам там, никой активен не виждам  newsm78

# 241
Заспала работа.

# 242
  • варненка от София
Явно това сладкарско чудо ще си го гледкаме само на снимка.  smile3511

# 243
Моите предположения са за блат като ореховия сладкиш с какао - яйца, захар, брашно, какао, олио, орехи, отгоре някакви череши, сливи или сладко  и върху всичко това - сметана плюс филирани бадеми или позапечен белтъчен крем плюс филирани бадеми (това последното обаче бих го спестила предвид птичия грип).

# 244
Дай рецептата на български,моля те!
Ванче, ето превода на боровинковия сладкиш:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=97821.0

# 245
Здравейте, от няколко дена ви чета и гледам тортите и направо ме зарибихте с тях.Украсите са наистина страхотни и в скоро време ще пробвам да направя и аз нещо такова. smile3501  Много ги "мразя" и като ги гледам направо искам да ги изям, жалко, че не могат да се изтеглят!

# 246
Дай рецептата на български,моля те!
Ванче, ето превода на боровинковия сладкиш:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=97821.0
Благодаря ти Хапчице!

# 247
  • ново
Момичета с ваша помощ направих ето тази торта. Да отбележа, че това е челен опит в трансферите и фондана.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=35157
Брат ми днес има РД, а той е фен на марката Тойота, та мисля да го изненадам приятно довечера.
Благодаря ви за прекрасните идеи  bouquet
Фондана е по рецепта на Ваня, която е дала малко по-напред, емблемата я направих с транфер.

# 248
  • 5 етаж в ляво
Първо да поздравя Сладка хапка за прекрасната торта която е сътворила Hugстрахотна майсторка си...........днес дъщеря ми има ройден ден /той вече мина/и направих торта ,но незнам как да ви я покажа Embarassed SadСъздадох си албум в снимка.бг,но не знам как да я видите.То не,че е задължително,но мисля,че стана добра.Знам,че вече е писано за бонбоните маршмелоуз,но аз пак да питам,от къде мога да си купя такива?В бг ги има разбрах,но как се казват?И когато се прави глазура за торта от тях смесват ли се с нещо,или се разтапят на водна баня само те?Благодаря ви......... Hug

# 249
Бонбоните ги има и в големите магазини,но задължително в OMV.Разтапят се в микровълновата с малко лимонов сок и след това се прибавят към пудра захар и се замесва като тесто!Тогава се оформя!
Ако искаш още информация за глазури и украси може да прочетеш в другата тема! Peace

А за снимките,отвори си албума и тази снимка която искаш да ни покажеш и кликни на нея с десния бутон и натисни Copy Shortcut И Paste тук в отговора!

# 250
тези дни моите мама и тате имаха годишнина от сватбата(15 години, и аз след около половин година ще стана на 15 Mr. Green; леко не съм за вашия форум)
та направих им торта  chef, ето малко смешни снимки:

не че сте ме питали, ама ще си кажа. Това е тортата с рулата(в купа). Моята обаче вътре си има и блат с рула(а не само крем), в крема сложих само 1 желатин.
Поизложих се с рулата - реших да си направя такива от готов купен квадратен блат + сладко.Блатът се понатроши и формата не приличаше много на руло, но тортата пак си стана, само като я режа не е много красива вътре, но пък си е вкусна Joy
Отгоре си я замазах с сметана, това е. Не е нещо велико, но си я харесахме  Shocked

# 251
Чудесно си се справила! Поздравления!

Със сигурност родителите ти са били много приятно изненадани.

# 252
тортите са страхотни  Peace
момичета,направо нямам думи  Heart Eyes
аз нещо тези сладкарски изпълнения не ми се отдават,а и нямам желание Embarassed

# 253
И аз да покажа каква торта сътворих за имения ден на дъщеря ми. Първоначалната ми идея беше съвсем друга, това го реших в последствие. А вътре не е нищо особенно, какаови блатове с млечно-маслен крем.

# 254
Cuala,Tonyny, Весела 77 много хубави  тортички! Peace
Tonyny от какво е глазурата?

Общи условия

Активация на акаунт