АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 32 030
  • 777
  •   1
Отговори
# 525
Как може да са такива дебили с тия болнични! Човек трябва да им виси над главите като майка орлица и да проверява буква по буква да не объркат нещо, и после пак, няма гаранция, че пе****те от НОИ няма да объркат тотално нещата дори с болнинеч, който е ОК... Абе направо...  #Cussing out  Аааааамаха... Извинете, че нарушавам добрия тон, но не мога да си мълча при такива неправди, полудявам.
Моят започва от 28.02 и като ви слушам, направо изтръпвам. Дано поне нещата са по-добре като почнем редовното майчинство.

За термометрите - и ние сме на тази вълна. Мъжът ми искаше такъв безконтактен, но гледам, че са по 100 лв, а и не знам, дали са надеждни? Иначе и аз се заглеждах по термометрите-биберон, видя ми се много идейно.

# 526
Маце, благодаря за съвета   bouquet

Po3u и аз тези дни сутрин се събуждам и с ММ се смеем на бебо, че се скупчва само в ляво и от дясно се едно съм плоска  Joy

за болничните на мен днес са ми превели Януарския , който ми е от 09,01 до 11,02. Аз съм нямала проблем до сега, винаги на 18-19 число от следващия месец ми ги превеждат  Mr. Green

kalitarka - първия ми болничен го преведаха на части за единия и др. месец. а след това цялостен превод...

# 527
Цитат
А да ви питам на лекциите акушерката ни показа един разтвор, който става и за носа и за очите. Не е в стъклени ампули, а в едни меки
Това си е най-обикновен физиологичен разтвор

# 528
Цитат
А да ви питам на лекциите акушерката ни показа един разтвор, който става и за носа и за очите. Не е в стъклени ампули, а в едни меки
Това си е най-обикновен физиологичен разтвор

newsm10

# 529
  • София
Момичета,само да ви обърна внимание,че не всички дозички,които се предлагат,стават И за ОЧИ

# 530

Cveti83   Тук много се ползват на браун термометрите за уши и аз ще взема такъв. За тези безконтактните не събрах достатъчно мнения и се отказах, не ми се рискува да взема някой боклук. Тук дори при личния лекар и в болницата ползват Браун Peace   С баткото взех на Tommee Tippee пак за ухо и останах разочарована.  А Тези термометри биберон може да са удачни, но моето дете биба така й не ползва, имайте го предвид и този вариант, пък и като откаже биберона пак ще си трябва термлметър, та според мен е по-удачно направо от другите да си вземе човек Peace

# 531
ТЪЙ КАТО МНОГО ОТ НАС ЩЕ ВЛИЗАТ В 9-ТИ МЕСЕЦ СКОРО. МОЛЯ ДА ПИШЕТЕ ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ АКО НЯКОЯ РОДИ И ДА НИ ДАВАТЕ ИНФО. ЗА ВАС И БЕБО, ЧЕ ДА НЕ ВИ МИСЛИМ И ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ. КАКТО ЗА СИЛКИ И ТИКВИЧКА!!!

# 532
Да точно както swampi е писала, акушерката специално каза че този става и за очите, а другите не. Утре, ако не забравя (нали ми се случва постоянно) ще питам в някоя аптека.
Благодаря ви!  Hug

# 533
  • Варна
Здравейте и от мен, само чета, чета и нямам време да напиша нищо, но ето че се вредих.

Моя болничен мисля, че ще го изплатят на 2 пъти, тъй като сега  ми преведоха една сума, която е по-малко отколкото трябва да бъде, та май е частта само за януари.

Да се оплача...онзи ден си поръчах едни пластмасови големи кутии за съхранение на дрехи и т.н. от интернет. Е, дойдоха днес кутиите, платих аз 56 лв и куриера си замина. СЛед 10 мин решавам д амахна фолиото и какво д авидя, в долния десен ъгъл и трите кутии и трите капака счупени. Ама като се разревах и седнах и мисля... 5 мин  мислих и викам, ще се обадя на фирмата и ще им разкажа.. те пък , взеха че го приеха за рекламация и казаха, че ще ми изпратят нови. Направо не можах да повярвам. Много се зарадвах. Дано нещо да не стане пак, но си личи че куриера ги е счупил. Явно ги е тряснал в земята. Оф, оплаках се.

Сега да кажа пак, че ако поседя 20 мин права или ходя, започват гадните болки под ребрата в мускулите на корема и направо се превивам, чак в гърба ме боли. Ужас. При вас как е?

Друго със спането съм все по зле... ставам по 3-4 пъти на нощ и само се превъртам на едната и на другата страна и мноо гадно. И ми тежи коремчето вече... а пък бебо е седалищно и май няма намерение да се обръща...секцио ще е то с ее видяло за 15 април мислим да е, ама да видим доктора какво ще каже. Друга новина е, че вече имам датите за прегледите напред до края на бременността и съм спокойна. В 9ти месец имам ходене всяка седмица.

За дрешките в Лидл подкрепям с 2 ръце! Много са качествени!

Някоя от варненските мами ходи ли на лекциите на ЛЛЛ? Аз бях на последната.

ТЪЙ КАТО МНОГО ОТ НАС ЩЕ ВЛИЗАТ В 9-ТИ МЕСЕЦ СКОРО. МОЛЯ ДА ПИШЕТЕ ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ АКО НЯКОЯ РОДИ И ДА НИ ДАВАТЕ ИНФО. ЗА ВАС И БЕБО, ЧЕ ДА НЕ ВИ МИСЛИМ И ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ. КАКТО ЗА СИЛКИ И ТИКВИЧКА!!!

ДА! И да си направим все пак вестителки, а? В другите теми има телефоните им в началото на темата.

Цвети, момичетата ти бяха отговорили. За аспиратора обърни вснимание какво са ти написали. Наистина този който смучеш (на Маример) върши работа, за разлика от другия с "крушата" отдолу.

# 534
  • Под кленовите дървета
аз ще взема за ухо, за около 30$ има хубави Simple Smile
 С баткото купихме и Куико, който мери за 5 секунди и един на Томи Типи, но най-правилно мери един стааар Ситизен за 12лв., който вече е пред разпад Laughing

Момичета, съчувствам ви за проблемите с НОИ. Знам какво е да чакаш парички от там и да разчиташ на тях.

Ние вчера бяхме на пренатална лекция за раждането и ни излъчиха един прекалено натуралистичен филм...толкова се радвам, че никой не говореше български около мен и никой не ми разбра коментарите....мисля, че половината момичета се наплашиха.  Оказа се, че тук след епидурал си задълже на легло, с монитор, аз бях изненадана, защото миналия път се разхождах с епидурала...въобще не ме изкефи опцията да лежа. И аз почнах да го мисля раждането и то много. Пия си чая от малинови листа и се надявам да бъде бързо и безболезнено.

Ако искате, някои може да ги цаним за щъркелчета и да им пращаме смс-и като родим. Аз от тук мога да пращам на Виваком (доказано се получават) и Глобъл (не много доказано, че се получават) Heart Eyes

Във връзка с вчерашните страсти, шегата настрана, но наистина много се радвам, че тук пишем грамотно. Никоя не видях да е написала ноЙ или да пише с толкова грешки, за каквито се разразиха буреносните страсти при мартенките .

Много, ама много е важно дори и във форумите да пишем грамотно, барем от уважение към езика, на който е писал Левски.

# 535
Съгласна съм за правописа - дразни, правят се прекалено елементарни грешки, особено при употребата на "и" и "й". Като не е сигурен човек може спокойно да си го каже дори на глас и да се чуе как звучи. Wink
Аз минах през Лидл преди малко и купих бодита, блузки и одеалцето за повиване. Най се точех на блузките, че имаме нужда именно от такива, ама нямаше номер 50, та все пак му взех най-малкото налично - 62/68 в бежово. И не се стърпях взех и 1 комплект син бодита.

# 536
Милата тиквичка днес се включи за мъничко, добре са, но не искаме да отнемем вълнението тя да разкаже сама, когато има възможност. Затова чакаме тя да се включи и да сподели!

# 537
Милата тиквичка днес се включи за мъничко, добре са, но не искаме да отнемем вълнението тя да разкаже сама, когато има възможност. Затова чакаме тя да се включи и да сподели!
йййeeeeeeeeee прекрасно, така се радвам  newsm44 newsm44 newsm68 smile3501 Two Hearts

# 538
  bouquet

Браво на Тиквичката !!! Да са живи и здрави, ще изчакаме разказа, само да знаем, че са ОК....

# 539
  • София
Много се радвам за Тиквичката!

За вестителките, напишете кой иска ще ги сложим на първа страница и тел.на лични ще си дават

За термометрите без контактните са много добри. На работа имаме такъв. Чувала съм че на Браун за ухо е много добър

За правописа свободно ме поправете когато греша. На мен това не ми е майчин език и правя много грешки, ама вие си знаете.

Оф какъв рев му дръпнах заради тоз ноЙ хахХ не бях ревала отдавна и сега заради тях ревах. Развалят ми всички планови покупки!

Общи условия

Активация на акаунт