АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 997
  • 777
  •   1
Отговори
# 540
Обмислям да ви предложа да се свържем с вносителите на Браун за ухо и да поискаме бройка и отстъпка. Аз мога са се свържа с тях, после ще сканирам мейла. След това някой от София ги взема и ги праща на останалите, за провансалците като мен - с чек olx от Еконт излиза 3.20 доставката Simple Smile)

# 541
  • Под кленовите дървета
Маце, не си първото маке, което познавам и повярвай ми, пишеш без правописни грешки. Самият факт, че си овладяла употребата на Ъ ти прави чест.

Забравих да пиша - тези упражнения може ли да ги ковнем с два пирона на 1 страница? Че скоро, скоро и то 9 месец тук Simple Smile))

За аспираторите - ползвахме МАример и после от тези с топката. При тях идеята е да се направи вакуум. Тоест стискаш топката, слагаш в ноздрата, запушваш другата ноздра и отпускаш топката на аспиратора. Така се получава як вакуум и тегли всичко. Ама това го открих след 2 години въргаляне на аспиратора в аптечката Simple Smile

В айхерб има термометър за ухо за около 32 долара: http://www.iherb.com/Summer-Infant-Deluxe-Ear-Thermometer/62249# … ;sr=null&ic=1

# 542
Във връзка с вчерашните страсти, шегата настрана, но наистина много се радвам, че тук пишем грамотно. Никоя не видях да е написала ноЙ или да пише с толкова грешки, за каквито се разразиха буреносните страсти при мартенките .
Хахахаххаа -  за Ной не бих се сетила, че някой може да го обърка. То направо не Ной, а Ноев ковчег това НОИ  hahaha   jasmin_veni, разсмя ме, не мога да се спра Simple Smile

# 543
Маце - много пъти именно ти си ме изумявала с правописа си, и се чудя как ти като го можеш, толкова българки не могат.... чак се ядосвам, че сме такива...

Супер новини за Тиквичка, аз тъкмо днес пак се присетих и леко се притесних за нея, Силки я разбирам - радва се на малката у дома (поне аз така вярвам че е ) и хич не й е до форуми!

За термометрите, не може ли да се ползват тези електронните за възрстни?

# 544
  • София
Маце, правописа ти е супер, даже по-добър от колкото на много от нас.

Аз днес минах през лидл и накупих доста неща. Само ме е яд, че нямаше бежави блузки. Вярно, че момченце чакаме, но защо всичко трябва да е толко ограничаващо в синьо. А иначе синьото ми от любимите цветове. В повечето магазини обаче масово всичко синьо, розово или червено. Ако има други цветове, то често нямат размери. Направо се ядосвам.

Аз вече взех комплектче на Авент, в което има термометър (за дупе) и крушовиден аспиратор. Дано все пак да ми свърши работа.
На лекциите казаха, че тези термометри за дупе са подходящи за малки бебета до няколко месеца и че помагат на бебето да се изхожда, като допълнителен ефект. Не знам дали наистина е така, но акушерката твърдеше, че на бебетата даже им харесвало.
А за очички и носле препоръчаха физиологичен разтвор, като за очичките може и преварена или дестилирана вода.

# 545
Момичета, след като започна приема на магнерич/ за първи път ми го изписват -3*1/  окончателно ли трябва да ми спрът контракциите или трябва само да намалеят ?

# 546
  • София
Само аз ли ползвам живачен термометър? На другите им нямам доверие. В аптеките има и едни досущ като живачните на вид, но по-безопасни, забравих с какво вещество бяха. Казаха ми, че били точни.
Отдъхнах си и аз за Тиквичката:)

# 547
  • Варна
Забравих да ви пусна едно много яко клипче, за разтоварване  Hug

https://www.facebook.com/video.php?v=729236410527185

# 548
  • София
Момичета, след като започна приема на магнерич/ за първи път ми го изписват -3*1/  окончателно ли трябва да ми спрът контракциите или трябва само да намалеят ?

Той действа с натрупване а и не са ти изписали макс дозата ( колко мг пиеш? ) аз съм на 3 x 2 магнерот 500 мг

Аууу изчервих са Embarassed. Аз също се дразня като видя елементарни грешки. Повече обаче се дразня когато хората живеят с години в София и говорат диалектно. В мк ако отидеш в Скопие и говориш диалектно ти се подиграват много. Тук не толкова.

Мохита галиев ли имаш в предвид?

# 549
  • София
Мohita,пази го като очите си живачния Simple Smile Аз умирам от яд,че нашия ММ го счупи януари като беше болен.Не им се връзвай на колегите-тези,които приличат за живачни,за нищо не стават. А за бебече е удобен този за ухо,защото може да се ползва и докато бебето спи.

# 550
Цитат
Момичета, след като започна приема на магнерич/ за първи път ми го изписват -3*1/  окончателно ли трябва да ми спрът контракциите или трябва само да намалеят ?
НЕ! Овладява само положението! Аз съм на 3х2 от 3 месеца,ефект-нулев,важното е да не са болезнени  Naughty

# 551
  • София
Маце,на теб шапка ти свалям   bouquet Имам много колеги от университета от Македония,еми вече 10 год са тук и така и не благоволиха да го проговорят българския.

# 552
  • София
Много се радвам за Тиквичка  Hug Аз не пиша често (особенно сега с тези ремонтни дейности), но редовно чета и днес, точно за тях си мислех

Аз съм ЗА да си имаме вестителки, нямам против и аз да бъда, но трябва да има, според мен и от мамите, които са с термин към края на Април  Peace

Относно термометрите аз също ползвам само живачен. Те мисля вече са забранени, но аз пазя два древни и с баткото си убедих, че само те мерят вярно. Иначе имам поне 5 различни електронни и не съм особенно доволна, ползвам ги в краен случай.

Аз също се ядосвам с НОИ чакам болничен, който е подаден на 28.01  #Cussing out

# 553
  • Под кленовите дървета

Аууу изчервих са Embarassed. Аз също се дразня като видя елементарни грешки. Повече обаче се дразня когато хората живеят с години в София и говорат диалектно.

Значиии...не подФащай тази тема, че рискуваш жива да те изядат и анатемосат! Диалектите са забранена тема в Бг, ще отнесеш ужасно много псувни и при комплексар наблизо и бой..

Аз скоро умрях да се хиля, когато в някакъв френски филм изведнъж чувам някакви яяяяки сръбски псувни Joy до там ми беше вниманието към езика. Има ли разлика как се псува на македонски и сръбски? Това сериозно питам, че ми е интересно Simple Smile

п.С. моля вЕ, не пъхайте нищУ в дупетата на бебетата без лекар. Много им е мъничък и късичък ануса, недай Боже направите беля...за запек има свещички, детски. Разни там термоментри и дръжкиот мушкато (не знам, защо точно мушкато)...недейте.

А за тези, които не сме във ФБ, благодаря, че споделяте за Тиквичка Simple Smile

# 554
аз съм за този термометър. http://technika.bg/product/10670/bezkontakten-termometar-ecomed- … -ag-germania.html
Предвидливо го подарихме на 2 приятелски семейства, за да са опитни зайчета, много са доволни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт