АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 986
  • 777
  •   1
Отговори
# 570
О, tikvi4kata,  Hug Много се радвам за теб. Това е най-хубавото нещо което ми се случи днес - тъкмо почвах да пиша пост, с който да ви се оплача от всички и всичко! Simple Smile СЕга няма да се оплаквам ама хич! Да са живи и здрави бебоците и скоро да се приберат вкъщи!

# 571
Tikvi4ke,  Hug Hug чудесни новини! Пожелавам ти скоро да ги гушкаш вкъщи!

# 572
Еееее, страхотно е,че те чуваме в добър тонус! Да са ви живи и здрави момченцата и бързо да си ги приберете със зачервени бузки вкъщи!   bouquet

# 573
 Аз да вметна, че може да е в полза на някой, оригинала на януаро-февруарския ми болничен е в мен, разбрахме се със счетоводителката да го снимам и да и го пратя, предполагам е нямало проблеми, защото от седмица е в процес на обработка.

Почнах да пиша за НОИ но започнах да усещам напрежение в мен и спрях, днес не искам да се ядосвам, а камо ли с тях, само ще вметна за Васето, че ако болничния е занесен в НОИ до 2-3 дена макс излиза в системата за обработка.

{5q} Добре дошла   bouquet

Аууу Смехорани добре, че не си в Бургас, изтрелваш ме в Лидл  Laughing

......и един час по-късно съм доволна бая неща взех, общо взето от всичко по едно-две

И да се отчета от днес официално съм в 45 дневния болничен, видях си и момата. Аз се чудя защо толкова ми е трудно да се завъртам и сутрин да ставам от леглото ми тя голямо кюрпе станала 2400 + плацента и околоплодни води  Laughing . Няма нищо притеснително всичко е ОК, според него ще се роди между 3300-3500 което много ме радва. Много трябва да почивам и да я следя на час да мръдне поне веднъж.

П.С. Е*аси и поста стана от няколко часа го пиша  Mr. Green

# 574
Тиквичка да са ти много здрави бебоците и дано скоро да си ги приберете в къщи. newsm05

# 575
Тиквичке, имаш си борбени мъже! Да са ви живи и здрави! Дано всичко е наред!

# 576
  • Под кленовите дървета
Браво на твоите мъже, Тиквичка Simple Smile Ще са борбени Simple Smile

За увеличаване на кърмата на прима виста се сещам за овесени ядки с кисело мляко, бирена мая, царевица, лактогонен чай..

# 577
Тиквичка стискам всички палци за вас, скоро ще се гушкате  Hug

# 578
  • София
Браво Тиквчике! Пък и страхотни новини че качват! Аз сори така че изклюкарих тук ама не се въздржах! Важно е че сте добре!

# 579
  • София
Бързо се поправям - тиквичкееее!!!!! Колко се радвам да те "видя" и да прочета, че сте добре! Hug
Как те е изненадало всичко.... Поне е минало бързо! Много се радвам, че наддават толкова малките тиквенца, стискам всички палци скоро да се гушкате вкъщи!!!

Айде сега и за малката Михаела да получим новини Simple Smile

Тази вечер празнувам последният си работен ден за идващата година и нещо.... Адски странно се чувствам:)Simple SmileSimple Smile

Утре съм на док и много се вълнувам. Пак ще ми точат кръвчицата и ще си взема болничния.

Днес както ми беше динамично, прибрах се - вечеря, пуснах една пералня, така сега като легнах и се почна едно шаване, една тежест, даже ме пристегна корема.

Аз също много се радвам, че сме се събрали грамотни и разбрани (вчера също го заявих). Малко се дразня на себе си, обаче. Филолог съм, ама като пиша от телефона правя много грешки и не ги поправям после. Ще ме прощавате Simple Smile
Маце, деугите ме изпревариха. Една свалена шапка и от мен:)

Хахаха, jasmin ми напомни за една моя съученичка в гимназията. Тя, милата, толкова се изплаши веднъж, след като учителят й се скара за пустите тирета, че започна да ги слага след всяко "по". В есетата й имаше изречения от рода на: "Разхождах се по-брега на реката, после по-улицата."

Аз мога да ви кажа още един трик за пълния член:) Ако се чудите пълен или кратък, опитайте се да замените думата с "той" и "него". Ако успеете с "той" - пълен член, ако стане с "него" - кратък.

Welinity - все пак България е разделена на n (не помня вече колко) на брой диалектни региона. Тук, в шоплука, понякога също можем да скрием шапката на някой "чужденец" с твърдото си произношение:)

Подкрепям предложението на Смехорани за браун. Имах съмнения за тези термометри-биби, но като купувах нашия беше адски евтин и не се сдържах. А и още нищо не разбирах.....Simple Smile

Jasmin - мога да ти дам списък с хубави народни песни, ако искаш:)
Иначе направо изтръпнах като прочетох linkin park... Чакам ги, ах, чакам ги. Да можеха да ми дойдат на крак сега с papa roach... Ама нъцки.

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 21:22 от Po3u

# 580
  • Под кленовите дървета
Ние им бяхме на концерт миналото лято, със все подгряващо 30sec. to Mars, тъкмо бях в 8 седмица Joy
Това лято сме на U2, ако пласираме бебе някъде за четири часа Simple Smile

Вчера тъкмо спорих по темата с приятелка, трябва ли да се поправяме една друга като пишем по форумите. Тя е на мнение, че не, не сме се събрали за това. Аз държа обратната позиция Simple Smile

# 581
tikvi4kata Наистина много се радвам , че всичко е наред с теб и бебоците. Да си призная насълзиха ми се очите, докато четях поста ти. Пожелавам ти да са живи и здрави малките и скоро да се гушкате заедно вкъщи и съм убедена, че всичко ще бъде наред!  Heart Eyes

# 582
сега водя люта битка с помпата за кърма,опитвам се да докарам някакво количество мляко.има,но за сега е още малко,дано се увеличи.разрешават ми да нося в болницата и да я дават на бебоците.
Да са ти живи и здрави момчетата и въможно най-скоро да можеш да си ги вземеш у дома!

Относно помпата и кърмата при близначета и/или недоносени, ето тук има полезна информация: https://atwins.wordpress.com/article/
Можеш да се свържеш и със самата авторка, консултантка към НАПК и майка на близначета. Като цяло ти препоръчвам да се свържеш с нея или с друг консултант на НАПК или ЛЛЛ, щом искаш да кърмиш, ще ти дадат информация, която ще ти спести доста главблъсканици, защото съм сигурна, че не ти е лесно в този момент... Стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин за теб и бебетата!   bouquet

# 583
Тиквичке, настръхнах от вълнение докато четох поста ти, препрочетох го два пъти.  Hug  Hug  Hug Желая ви съвсем скоро да си гушкате бебетата вкъщи Simple Smile

# 584
tikvi4kata, страхотни новини. Радвам се за вас.
Да са живи и здрави, малките ти мъже.   bouquet

Po3u, това за пълния и краткия член ми е любимият трик, останал трайно в съзнанието ми от класната ми в гимназията. До ден днешен си го използвам.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт