АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 980
  • 777
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Тиквичка  Hug да са ви живи и здрави малките, борбени юначета!  bouquet Стискам палци да качват бързо грамчета и скоро да си ги гушкате вкъщи  Praynig  Hug

# 586
  • София
Jasmin - ама много си гадна, много! Simple SmileSimple SmileSimple Smile #2gunfire
Утешавам се само с факта, че два пъти ходих на guano apes, че даже интервю им взех и се понапих с тях в един бар (ако си им фенка Simple Smile)

Тази година тук има толкова интересни мероприятия и концерти, че направо не знам какъв график ще правя:)

Аз също мисля, че трябва да се поправяме. Но това ще го приемат само хора, привърженици на градивната критика. В един форум е много трудно са разбереш дали някой се обръща към теб с добро или ти говори на въпреки. Затова мисля, че тук е ОК, защото горе долу си свикнахме и знаем коя как би реагирала:)

# 587
 Тиквичка  Да са ти живи и здрави борбените момчета  Hug   Дано по-скоро да се гушкате вкъщи   bouquet

# 588
  • Sofia
Тиквичка, много се радвам за добрите новини!Всички ви мислихме  Hug Hug Hug  Браво на твоите момчета, да са ви живи и здрави. Стискаме ви палци и по-скоро да си ги гушкате вкъщи  Heart Eyes

Jasmin, много ме разсмя с това НоЙ  Joy Joy Joy И аз съм съгласна с Рози - няма нищо лошо в това да се поправяме. Вярно на всеки се случва да сгреши, особено ако бърза или пише от телефона. Но си има обаче и грешки, които направо ми избождат очите като ги видя  #Crazy А това с гюведжето направо ме разби  hahaha

Аз от Лидл взех 2 бодита и 2 клинчета. Хубави са нещата. Само одеялото не ми хареса Simple Smile

Ние днес бяхме на преглед - бебка е около 1800 грама, всичко е наред. Вървим малко напред. Аз имам доста време до 45- дневния - на 16 март ще го пускаме.

# 589
  • Бургас
Абе то си личи коя грешка е от бързане. Аз като бързам или пиша от телефона натискам съседната буква( понеже са ми дебели пръстите), а не бъркам правописа като цяло

# 590
Тиквичка много се радвам,че си добре и че бебетата наддават и всичко е ОК.Поздрави и  smile3525
Moni  аз се спрях на Thermoval kids flex.Пише ,че най добре Т да се мери ректално,защото се отчита най-точно.Това го четох на доста места.Моля да се включите и да ми обясните защо не мислите така.Определено не ми се дават лв за термометър.
Аспиратор мисля да взема маример .Ето линк
http://www.pharmalife.bg/product/999/marimer-aspirator-za-nos-marimer.html.
Не знам подходящи ли са,но специално за термометъра,моят колега каза,че за неговото дете са вземали и някакви по 50*60 лв и не са ставали и накрая са установили,че по-ефтините са най-точни.Аспиратор за нос са ползвали за прахосмукачка,но от годинката,а мен ме е страх по-рано да смуча с такъв.
Разтворът ,който става за очи и носле е физиологичен на ампули.Добре,че Рози спомена за тях.Тя swampi нали е фармацефт,ако не се лъжа.
pakri видях,че накой ми беше отговорил за аспиратора.Извинявам се,грешката беше моя.
jasmin_veni относно грамотността мисля,че всеки си носи последствията от това да е неграмотен.Аз мразя да чета подобни писания,но те хората,които ги пишат не си дават сметка,че са неграмотни,което е най-страшното.Ще дам за пример CV -тата,които четох,докато си търсех заместник,бяха направо отчайващи.Имам чувството,че само некадърници и неграмотни хора кандидатстваха.Май качествените кадри си имат работа.Та,като видех подобно CV и направо го слагах в неподходящи.Малко отклонение.Сори.
Смехорани,мисля,че идеята ти е супер.Аз мога да ги получа в СФ и да ви ги пратя.Точно до офиса имаме Еконт.

# 591
  • софия
Тиквичка, браво на твоите младежи.  bouquet
Днес бях на консултация,нашата мома е 2300гр в 33 г.с..От вчера съм в 45 дневен болничен , получих си и направлението за хоспитализация, утре съм на очен.Следващ преглед на 05.03.

# 592
  • Под кленовите дървета
Jasmin - ама много си гадна, много! Simple SmileSimple SmileSimple Smile #2gunfire
Утешавам се само с факта, че два пъти ходих на guano apes, че даже интервю им взех и се понапих с тях в един бар (ако си им фенка Simple Smile)

Напомни ми как на младини отидох на концерт на Sonique и се озовах на бекстейджа Laughing Ама бях младаа, на 19 години и носих на пиене до сутринта.
Първи признак за одъртяването - днес почти подпалих къщата. Да ви издам една тайна  - червената леща загаря бързо, за 10 минути, ако не се бърка hahaha

cvety83 и аз мисля, че всеки си носи последствията, затова като последствие на неграмотното писане във форум, трябва да може да си изтърпи критиката по повода или да бъде изтипосан в темата с правописните грешки.

Обаче това с гюведжето според мен идва от Пернишко, там наистина така казват и пишат. Иначе няма никаква логика Ч да преминава в ДЖ.
Пак българския език има логика. Вчера правя упражнение по френски и на едно сгрешено изречение ми изписва следното "противно на всякаква нормална логика, глаголът Х се пише винаги е в единствено число, дори, когато подлогът изисква множествено число"

# 593
Честито на Тиквичка  Hug
Да са живи и здрави младежите, и бързо да наддават и да си ги прибирате в къщи.

# 594
tikvichkata браво на Вас! Стискам палци на малките юнаци и скоро да си ги гушкаш вкъщи!

Мацето евала ти за провописа и изказа..аз не знаех, че си македонка и ако не се бяхте заговорили не бих предположила изобщо!  Simple Smile

Добре, че подхванахте темата за термометрите..направо бях забравила за тях!  Тези тип биберон съм чувала, че не отчитат вярно.

# 595
  • София
Тиквичке радвам се за вас!  Hug
Маце и аз мн пъти съм забелязвала колко добре се справяш с писането, даже щях да те питам дали не си си живяла винаги тук  Wink
Тиквичката като писа, че е видяла струйки вода, докато се къпе и ми напомни как и аз се чудих, верно, ако водите тръгнат да изтичат, докато се къпем  Shocked  Май няма начин да не усетим, нали? Все ще се различава температурата от тази на душа..
И мен НоЙ винаги ми е бодял очите, скоро мернах и др бисери от сорта на "вообще"   Laughing
Да ви "успокоя" чакащите превод от НОИ- аз ОЩЕ чакам за декември..  Shocked  Искам да си купя легълце и гардеробче пък  Crossing Arms

# 596
  • Под кленовите дървета
Добре де, някакво обяснение за това безумно забавяне има ли? То нови системи, нови системи...ама това вече е безобразие. По новините нещо казва ли се, Господарите нещо....

# 597
  • Бургас
Най-вероятно е някакъв проблем само по софийско. Моите, в  Бургас, си вървят нормално. Имаше едно забавяне,но то беше по вина на счетоводителите, а не на НОИ.

# 598
Аз за термометър май се спирам сега на Braun, даже гледах в ebay са по 29 паунда. Но съм съгласна и с общата поръчка от вносителя.  Peace

Да в Бургас няма проблем с НОИ и моето забавяне е било по вина на счетоводителката. Даже с новата система ми ги превеждат 4-5 дни по-рано.  Laughing

# 599
  • София
Eй, едвам успявам да изчета леко диагонално, не млъквате... Crazy

Сега заради РоЗи слушам любим кавър  superuu

Термометър няма да взимам. От електронните не съм доволна изобщо, за голямата имахме на чико и още някакъв, показват каквото си искат. Веднъж изпаднах в шок, показва 38, аз спокойна, баща й казва "Не може, много е гореща", меря с живачен - 39.5... Оттогава него си ползвам и го пазя като очите си, че много ме е страх с тоя живак да не го счупя, а и нали не продават вече такива...

Аспиратор също няма да взимам сигурно, предния път ми потрябва чак като тръгна детето на градина. Сега сигурно ще е по-различно, каката като носи бацили, но имам такъв за прахосмукачка.

За правопис не правя забележки заради едно форумско разяснение, че било проява на лош вкус.
Само като почнат да ме поправят грешно не се удържам Sunglasses

Бързо да качват грамчета малките тиквички и да се прибират вкъщи! babydust7

Общи условия

Активация на акаунт