АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 931
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Елица  Hug
Kalitarka, в mtb ли пише твоят любим? Simple Smile
Това с линкин ме разсмя, явно наистина е бил много настоятелен:)

Връщам се от жк, всичко ни е наред, девойката е към две кила някъде. Пуснаха ми болничния, източиха ми кръвчицата пак.... Сега се черпя с кафе и сладко:)

Я кажете, девойки от София: трябва да отида в НОИ (на Възраждане), за да си изкара ПИК кода, нали?

Смехорани - три сме, но пак - трябва да проверим.

Giada - луда бях по това списание!!! Още пазя някъде броеве при нашите:)

# 616
Да са живи и здрави тиквенцата и да растат бързо-бързо. Вече нямам търпение и аз да раждам. Мен от самото раждане не ме е страх изобщо, но мисълта, че още с отиването в болницата ще ми взеюат кръв и сигурно ще ми сложат абокат не ми дава мира отсега.
Днес бях на изсл и съм приятно изненадана - хемоглобин 119, глюкоза 4,4. Simple Smile Явно тъпкането с месо и цвекло е дало резултат.
На правописни грешки и аз много се дразня, но...откакто ме боли гърбът като съм на лаптопа и вече само през тел ползвам нет усещам, че доста грешки правя при набирането от малкия екран и после не ми се занимава да ги поправям...
Още нещо щях да ви пиша, но отдавна съм в клуба на забравящите.  Grinning
Хубав ден засега!

# 617
Смехорани,Рози ,аз и някой друг желаещ има ли за термометър?Между другото каква цена е този термометър,че аз се включвам,но не питах колко струва.

Маце и аз си слагам утрогестан и се чудех дали ще разбера ако ми текат по малко водите?Някой ако знае да се включи.
Аз от вчера съм в 45 дневния болничен,но още ходя на работа.Нямам си заместничка и клиентите ме бъзикат,че ще родя в офиса.Хахах.Много смешно,но май по-добре да бачкам,отколкото да седя у свеки и да се чудя какво да правя.Нали у нас още е бомбандировка.

# 618
Край ! Отказвам да се къпя в следващите две седмици щом така течат водите!  Снощи вкарах се яко във филма! На ежедневната имаше течение и реших че ми изтичат водите, нали си слагам утрогестан и като се събудих през ноща викам на ММ има пак много текло. И той се притесни. Та цяла нощ не беше спал. Та възможно ли е малко по малко да капят водите без да разберем?

Да, възможно е да текат (не да капят) по малко, но дори тогава пълниш по една нормална превръзка на всеки 2 часа. Мисля, че се случва когато мехурът се спука някъде отгоре или отстрани. При мен така се случи при първото раждане. Усетих го защото при всяко нощно ставане до тоалетната трябваше да сменям обикновенна дамска превръзка т.е. количеството е доста по-голямо от течение. Едва ли това е случея при теб Simple Smile

# 619
  • София
Та възможно ли е малко по малко да капят водите без да разберем?

....
Може за съжаление, но не изпадайте в паника сега. На преглед с УЗ би трябвало да установят, ако намаляват водите.

РоЗи, да, на Стамболийски, за 10 минути ти го издават кода.

# 620
Добре де ,то се вижда на ултразвука,но аз например бях на преглед на 05.02 и на 05.03 ми е следващия.Ако водите ми започнат да си капят или изтичат по малко например,за този един месец нама ли да стане проблем.Аз на 01.03 влизам в 9 месец.Не че се шашкам де.

# 621
  • София
Добре де ,то се вижда на ултразвука,но аз например бях на преглед на 05.02 и на 05.03 ми е следващия.Ако водите ми започнат да си капят или изтичат по малко например,за този един месец нама ли да стане проблем.Аз на 01.03 влизам в 9 месец.Не че се шашкам де.

Според мен ще си има и други течения, я зацапвания, я повечко от обикновено. В 9 я влизаш като навършиш 36 та седмица не е на 01.03 не е възможно да е, аз на 07.03 влизам в 9 я.

# 622
Със сигурност ще разбереш, че нещо става. Чувството и количеството е все едно пишкаш, но не можеш да го контролираш.

# 623
Смехорани точно с това е израснал. Беше нарекъл LP изкуствено създадена бой банда, което може и да е така, ама го отсвирих  Laughing Поздравът бе супер, много ме зареди   Hug
Po3u точно в МТВ пише....това е неговата бг-мама  Joy А в нас какво е  Crossing Arms ..... имаме 5 колела, 1 винаги е на стойка в хола и нещо се подобрява, останалите не могат да са на терасите или в мазето,защото ще се напрашат ...1 цял гардероб в коридора е зает с резерни части,за него важното е да е омазан и да човърка нещо вечер  hahaha hahaha
 за Водите аз бях така и продължавам да съм така. Бях на леакр миналата седмица- не видя да има спад в новото. При мен е много воднисто,без цвят,като водичка. Знам, че е нормално в края на бременността течението да се увеличи, но не знам до колко. И мен ме притеснява.

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 11:10 от kalitarka

# 624
  • София
Е, при съмнение трябва да се отиде на преглед, няма как иначе...

# 625
Тиквичка,стискам палци всичко да е наред с бебоците,да са живи и здрави и да растат силни мъже! Така както си го написала,вярвам,че те бързо ще се стабилизират.

# 626
  • София
Тиквичке,настръхнах докато те четях! Да са живи и здрави и бързо зързо да се закръглят като едни истински тиквички!

# 627
  • Варна
Добър денннн!
Аз се предлагам за Вестителка Simple Smile много обичам малките човечета и ще ми е изключително приятно да ги добавям в темата и да известявам коя мама е родила. Телефона мога да го дам веднага, но въпроса ми е - как да добавям в темата на 1ва страница, когато я е пуснал някой друг? Може би ми дава права или? Моля кажете.

Аз също съм от групата на тези, които сънуват някакви странни и кофти сънища... все някакви пробелми, все нещо обмислям, а онзи ден даже сънувах, че раждам...

Относно музиката - Линкин парк и Папа роуч са ми едни от любимите, наред с Корн и т.н. А сега като видях , че в Бургас ще идват и Годсмак и искам да се застрелям, защото мъжът ми не иска да ходим - нали ще имаме бебе. А аз горя... какво да правяяяя???

bouquet Тиквичка сладка, много те мислих, страшно се радвам че всичко е наред. Живи и здрави!

Дайте съвет...за секциото... хем искам да е много близо до термина, хем ако тръгне да се ражда, какво ще правя... страх ме е лекаря да не се отзове и .... ще трябва да ида на тоз който се падне...е такива дилеми мем тровят...

# 628
  • Бургас
paKris ти няма да пишеш на първа страница,а ще си пишеш в темата като обикновен пост. просто ще е в различен цвят и шрифт. Например : Имаме бебе ! Мама Драганка е родила бебе Пенчо на 01.04 , 3500, 52 см.
П.С Имената на героите са измислени и не отговарят на действителността

# 629
Тиквичката направо ме разплака. Дано всичко е наред с тримата и тиквичките скоро да се приберат за радост на мама и тати. Покрай нейните думи се замислих, че съвсем скоро от оплаквания за болки, къде ли не, неизплатени болнични, дилеми за покупки и др. постовете ни ще стават емоционални, изпълнени  с радостни вести и предизвикващи все по-трепетно очакване у всички stork-boy  stork-girl

Термометър биберон на мен не ми свърши работа, защото моя хубавец категорично отказваше да сложи биба в устата си и го подарих на приятелка. Аз също ползвах живачен, който за съжаление се счупи и сега си нямам. Като имате подробности за общата поръчка, моля споделете.

За водите и аз си мислех, че е нормално да се засили течението към края, но се оказа, че при мен са изтекли повече от необходимото и сега го мисля всеки ден. Така че ако нещо ви притеснява по-добре се консултирайте.

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 11:40 от Бенджи01

Общи условия

Активация на акаунт