АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 965
  • 777
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Еееее, малко да ви изтърва и какви хубави новини от Тиквичката Simple Smile Много се зарадвах, да са им живи и здрави бебоците и скоро да са си у дома! Да взема да не влизам още един ден, че да се включи и Силки с радостни вести Simple Smile

За термометрите - имаме си един архаичен живачен, но винаги съм го ползвала с малко страх да не се счупи,  особено като беше по-малка госпожицата. В последствие съм купувала няколко дигитални докато най-накрая попаднах на един, който се приближава максимално като показания до живачния (струваше едва 8-9 лв.). Сега си мерим с него. Такъв за ухо не сме ползвали, но имахме един за чело - е нищо общо с действителността.

Аспиратор за нос не сме ползвали в началото, защото не ни се е налагало. После като тръгна на ясла  и започна да се разболява нашият тати вече я беше научил сама да си изкарва разбойниците от нослето (с издухване).

И аз наминах покрай Lidl и купих клинчета и блузки. После като разопаковах вкъщи блузките ми направи впечатление, че са някакси по-широки и къси (размер 50-56 см.), като квадратни  newsm78  Иначе са хубава материя и едната ме изненада много приятно с апликацията.

За правописа - много ми е неприятно като чета нещо неграмотно написано. На всеки може да се случи да обърка нещо в бързината, но има и хора, които са си непростимо неграмотни, чак не знам да ги съжалявам ли или да им се ядосвам. Най-лошото е, че дори не го осъзнават и на тях това не им пречи. Виждала съм думата компютър написана като "конпутар"  hahaha ето такива неща ми идват вече малко в повече Simple Smile

В сайта на НОИ болничният ми от 16.01 до 15.02, входиран при тях на 05.02, вече стои разделен на два реда (за януари и февруари) с изчислена сума и изплатена сума и за двата месеца. Пари нямам по сметката, но ако са ги превели късно днес ще ги получа утре, тъй като е междубанков преводът. Като ви четох за забавянето се бях настроила за голямото чакане, но ако се излъжат да ми ги преведат няма да е лошо. Прави ми впечатление, че примерно в края на деня като проверявам в сайта и няма промяна, а после посред нощите се появява я входиран болничен, я някаква изчислена сума и т.н.. Най-вероятно тогава им се обновява системата.  

Оставям ви и отивам да поспя (или поне да се пробвам).  Heart Eyes

# 601
Тиквичка да са ти живи и здрави малките тиквички и бързо да станат големи юнаци, за да се гушкате вкъщи! Поста ти ми стопли сърцето! Браво, момиче...Радвам се, че всичко е наред.
 Когато не знам нещо как се пише, го пиша грозно...и готово! Тук това няма как да стане  hahaha Joy
 ММ е многооооо грамотен. Пише във форуми за планински велосипеди и няколко пъти съм отговаряла под негова диктовка. Там нарочно пише, изпускайки запетая или две - да не било много претенциозно  Laughing . Но на постове, на които не може да се хване смисъла, защото нямат ни един препинателен знак и са с по 3 объркани пълни и кратки члена, се дразни и изобщо не отговаря.
 Отностно  Linkin Park - ММ си пропиля първия шанс с мен заради тях- беше ме извел на среща, докато бяхме още в гимназията. В хода на разговора му споменах,че ги слушам много, а той се изказа токова пренебрежително, че на 2ра среща не излязохме, докато не минаха 10 години  Laughing Laughing Laughing

# 602
 Hug Добро утро! Зарадва ни тази tikvi4ka с две little pumpkins, а?  Hug
За изтичането на водата, докато се къпеш - хм, само преди дни една моя приятелка роди по същия начин... влязла да се къпе и водите й изтекли. Увери ме обаче, че НЯМА начин да не се усетиш и да се объркаш. За всеки случай да се оглеждаме и да бъдем бдителни, докато се къпем, другарки!
Маце, наистина и аз не бих познала, че си маке - браво на теб, умното си е умно   bouquet
РоЗи - ами то ако сме двечките зная ли, може просто да си ги купим от един и същ сайт:))

Музиката
- ех, луди-млади... Линкин Парк са много силни, много се смях как kalitarka отсвирила мъжа си за 10 години напред, като направил някакъв кометар. Но... ако човекът е израснал с Metallica, Maiden,. Slayer - любимата ми траш група на всички времена, евър! - и целия класически метъл от преди 25 години, плюс целия стар рок, като се почне от Floyd и се стигне до Purple през Zeppelin и каквото се сетите, да не изреждам сега 30-50 групи... kalitarka - ами ти и мен не би харесала за гадже, пък каква съм харна  Blush

Обачее най-най-много на света почти всички хора, които познавам, които са колкото мен, обичат The Beatles. Затова ви черпя ето с това - https://www.youtube.com/watch?v=n6j4TGqVl5g Simple Smile) Може да усмихне и Путин, нали?Simple Smile

# 603
Добро утро!
Първият път водите ми изтекоха якооо  Laughing
Сряза ме здраво корема и докато кажа "Ох" и се изправя /понеже бях седнала/ и от мен изтече един леген вода  hahaha
После продължи 2-3 часа в по-малки количества равномерно да си тече.
Корема ми спадна значително и така  Laughing

Надявам се и този път да е така, а да не се чудя води ли са какво са...

# 604
Браво на Тиквичката и малките бебчета.Нека да трупат грамчета и да се гушкат щастливи и спокойно в най-скоро време вкъщи  Hug
Правописните грешки и мен ме дразнят, но пък и аз допускам.На всеки се случва, макар че има някои очеизвадни, като например "кОпон", "сАм", "аС", "образУвание" и култовото в студентската книжка на един колега "фиОлогия"  Joy
Хайде, и аз днес влизам в 8 месец, хепиииии  newsm44

# 605

Отностно  Linkin Park - ММ си пропиля първия шанс с мен заради тях- беше ме извел на среща, докато бяхме още в гимназията. В хода на разговора му споменах,че ги слушам много, а той се изказа токова пренебрежително, че на 2ра среща не излязохме, докато не минаха 10 години  Laughing Laughing Laughing

Това много ме разсмя..оправи ми сутринта Mr. Green
Да ти кажа едно време сигурно бих постъпила като теб. Не исках и да чуя лоша дума за тях! Другата ми голяма любов са Бон Джоуви..не знам ако моя мъж беше отказал да идем на концерта сигурно щях да го убия с камъни  Joy

# 606
Добро утро, момичета  Hug
Пишете със скоростта на светлината  Mr. Green Горе-долу по десетина страници дневно  Mr. Green
Тиквенце   Hug Hug Hug Да те гушна и тук с малките бебоци  Heart Eyes Браво за добрите новини за фъстъците! Бързо да растат миличките!

За козметичните комплектчета - и аз си взех такова на Авент, има си всичко вътре. Ако не се справим с него ще търся нещо друго.
Днес ще се опитам да се вредя в Лидл....ако изобщо нещо е останало  Confused

Момичета, видях че си говорите за диалекти, грамотност и т.н. Ама като споменахте за сръбски псувни и не се стърпях:
http://www.bgautoblog.com/wp-content/uploads/2009/04/renaultservicereply4.jpg
Ето да се посмеете малко Simple Smile

# 607
Оооо Бон Джоуви са на пиадестал при мен, не давам лоша д ума да се каже. Преди години ММ най- сериозно заяви, че би простил изневяра само с Джон, но не успях да го докопам на концерта. Аз днес ще си взема 45 дневния, но не успях да се насладя на почивка. Детето повръща цяла нощ.

# 608
Хахах тъкмо седнах да уча по сръбски език за изпита и **Daisy** ми даде добър старт  smile3532

# 609
Тиквичке, браво! Страхотни юнаци си имате. А сега бързо, бързо да качват грамчетата и да се гушкате възможно най-скоро вкъщи. Стискаме палци. А за кърмата си е нормално първите няколко дни да е малко, защото това е и необходимото количество коластра за бебетата в първите им дни. В началото е една супена лъжица или 5-10мл, после вече всеки ден постепенно се увеличава и то пак не със скоростта на светлината. Бъди постоянна, така все едно, че бебетата са до теб и сучат на равни интервали/максимум на 3 часа/ и не забравяй да се цедиш и през нощта поне 2 пъти, тогава се стимулира най-вече производството на кърмата/забравих точното му название/. Успех!

Аз със тези сънища не мога се отърва. Не стига, че не спя въобще добре, ами като за капак точно преди да се събудя сънувам простотии и се събуждам с рев. После ми е кофти 1 час.  Close

И аз трябва да взимам аспиратор за нос и май ще се наложи да сменям и термометрите, че тези които ги имам са ужасни. Добре, че не ми се налага да ги ползвам. Таа ще ви следя... особено тези от ebay или други подобни сайтове.

Още 4 дни до прегледа и ще видя бебка  Heart Eyes

# 610
Прекарах кошмарна нощ с будене на час, тоалетна, болки в таза, пълна програма. Сега се налях с кафе, и ви чета за сутрешен отскок.  kaffeetrmker_2

Музиката много съм я забутала в ъгъла, все не ми остава време за нея. Аз съм по-скоро от гръндж и инди поколението. Израснах с вестник Ритъм. Навремето четох една статия в него, как читателите на Ритъм сме започвали с Металика и Слейър, а на по-зрели години сме задълбочавали в сериозна музика и джаз, и не вярвах. Ама точно така стана  Twisted Evil. Все още си пускам разни депресии, U2 по-ранните неща, Sonic Youth, NINE,  New Order, ама май по-често слушам bossa nova, че и опера  Embarassed. А каката пренатално я възпитах с индийска музика покрай йогата, прави ми впечатление как като чуе понякога Рави Шанкар, добива много особено изражение. Новото бебе май ще е възпитано да гледа Travel Chanel  Thinking

# 611
  • Бургас
Аз исках да се женя за Слаш Guns N' Roses Laughing ама ми мина  Joy

Снощи до 2 гледах телевизия и в 7 се ококорих. Иначе на всяко завъртане бях будна. ooooh!

# 612
  • София
Край ! Отказвам да се къпя в следващите две седмици щом така течат водите!  Снощи вкарах се яко във филма! На ежедневната имаше течение и реших че ми изтичат водите, нали си слагам утрогестан и като се събудих през ноща викам на ММ има пак много текло. И той се притесни. Та цяла нощ не беше спал. Та възможно ли е малко по малко да капят водите без да разберем?

Иначе македонския е къде по-лесен от българския. То е все едно сравняваш испански и френски. При нас всички думи са опростени мляко-млеко, трябва-треба. И има правила за ударението къде се слага. Винаги е на третата сричка от края към началото. В бг ми е хаос с ударението. А тиренцата много ме дразнят и не ги слагам хихихи.

# 613
Браво на Тиквичката, нашата смела мама на двамина юнаци Hug

Добро утро на най- скорострелната пишеща група в бг мама Laughing,  днес ми е приповдигнато, и времето е едно меко в Майнатаун само за разходки.... Чак си зарязах желязното хапче заради едно хубаво кафе, че двете не се понасят....Изчезвам да взимам маминка от Автогарата, ще ми е на гости...После ще дочитаммм.....

Пожелавам ви хубав и спокоен ден  bouquet

# 614
Цитат на: Ani_s link=topic=827431.msg30194722#msg30194722 dath=1424418910
Оооо Бон Джоуви са на пиадестал при мен, не давам лоша д ума да се каже. Преди години ММ най- сериозно заяви, че би простил изневяра само с Джон, но не успях да го докопам на концерта. Аз днес ще си взема 45 дневния, но не успях да се насладя на почивка. Детето повръща цяла нощ.

Охоооо Grinning Тогава като сме започнали с поздравите, това е за теб Grinning
http://m.youtube.com/results?q=bon%20jovi%20im%20your%20man&sm=3

Общи условия

Активация на акаунт