АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 925
  • 777
  •   1
Отговори
# 105
и аз се записах днес с първите дрешки за бебчетата и съм много щастлива .Розавичко и жълтичко. Надявам се да няма изненади  ,настроила съм се за момичешки работи  Simple Smile Simple Smile .Харесах си много други работи ,но след като се родят . За сега толкова  .Чакам да изтече и последния месец,нямам търпение вече  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 106
11ALIS99 - Честит рожден ден!  newsm59
Весел празник на празнуващите! Дълги години да сте  заедно с половинките си!  1dating
 Ние тая вечер с приятели на кръчма.  dance

Тия камизолки, блузки или както там се наричат много кът - ей сега влизам в един магазин, и питам за камизолки, единственото което имаха бяха едни чисто белички с връвчица на кръста. И в други магазинчета като съм питала все това ми вадят, най-много в комплект да има с ританки. А ританки отделно колко си искаш. Та мисълта ми е бодито ясно, ританките, ама над бодито не трябва ли да има към ританките камизолка или блузка?! Или аз нещо не мога да разбера бебешкия гардероб! newsm78

Харесахме скрин за малкия, висок да ми е удобен и с 5 плитки чекмеджета, че много мразя дълбоките дето всичко в тях става една голяма бъркотия. Като си вземем колата от доктор живот и здраве другата седмица ще му го купим и ще почвам да пера и гладя!

Относно контракциите АГ-то вчера ми каза че до 36 г.с. ще си пия магнезия и но-шпато, ама след това ги спирам, че било важно да ги има, да се подготвя матката за раждането!

# 107
  • София
welinity, камизолките са една от най-тъпите дрешки и нищо чудно, че ги няма никъде, защото никой не ги купува. Камизолката е замествала бодито, преди да има памперси. С Филип бях купила една от Вис Виталис и съм я слагала само 2-3 пъти, защото се оголва кръстчето, връзките се развързват...
Бебешкия гардероб е лесен... Колкото си облечена ти + 1 дрешка. Ако е 35 градуса и без една в повече. За началото боди и гащеризон или ританки и жилетчица. Проверява се дали му е студено като се пипат ръчичките над китката, защото самата длан може да е студена, но нагоре да е добре. Аз съм много против навличането и изнежването на децата и живот и здраве, не мисля да прекалявам с дрехите. От претопляне се получават и обриви и като цяло е по-добре да му е леко хладно, отколкото да свариш бебето.

# 108
  • Перник
 Камизолката е точно това, което си описала и се облича с ританки вместо боди, мисля че само за консултации искат така облечено бебето. Иначе отгоре върху камизолката се облича блузка. Мисля че трябва да търсиш блузки, не камизолки.
 Аз сутринта бях на запис на тоновете, че нещо пак ме почнаха контракциите. За щастие на записа не засякоха контракции, трябва да си почивам повече и да си пия магнерота и така...
 Ние тази вечер ще се ходим на гости при кумовете ни. На мен вече ми е трудно да издържам повече време на стол, а и кумата е бременна и е по-удобно в домашна обстановка.
Весело изкарване на всички!!!  Sunglasses
Red tree, писали сме горе-долу заедно

# 109
Мерси момичета!

Аз определно на бодита съм наблегнала, но му купих и няколко чифта ританки, явно наистина блузки трябват за тях! Ще го мисля по нататък. И аз се надявам да не го претоплям, много мразя навличането върху себе си, така че едва ли ще му е приятно и на него!

# 110
11ALIS99newsm59

Аз днес реших да отида сама в мола и макар, че съм накупила достатъчно дрешки(даже повече от достатъчно), не се стърпях и в H&M бях като "луд с картечница", ама този лигав празник е виновен. Като видя толкова сърца и  SickJoy И понеже аз се чувствам във всичко като кит не пазарувам за мен, та пазарувам за бебка.  Joy

welinity, аз без да имам опит също мисля да наблегна на бодита. Струват ми се по-практични.

# 111
Кога детето започва да спи в отделна стая?
 За сега до към 6 месец близначетата ще спят при нас в спалнята ,но после се чудя как да го направим .Дали спалнята да преместим в голяма стая ,която принципно за в момента не се ползва ,някога може да е хол.Ще има място и за детски кът и за спалня в тази стая ,или да стане само детска стая ,дали ще могат да спят там самички на отворена врата с бебефон,или  спалнята  да стане само детска стая ? и двете са момиченца .

# 112
Когато го сложиш.  hahaha
Поне трябва да са спрели с нощното хранене /според мен/, така че има време да го мислите.  Peace

# 113
  • София
Мерси момичета!

Аз определно на бодита съм наблегнала, но му купих и няколко чифта ританки, явно наистина блузки трябват за тях! Ще го мисля по нататък. И аз се надявам да не го претоплям, много мразя навличането върху себе си, така че едва ли ще му е приятно и на него!

Чудесно, боди за отгоре и надолу ританки, така избягваш и чорапките. Те може да са отдолу под или върху ританките, ако времето го налага.

*Карамел*, никога не са ми искали камизолка за ДК. Може би е само при някои лекари, но е по-лесно за събличане със сигурност. Приятно гости!

Ани, нашият син още спи при нас в спалнята, отчитам го като грешка, защото през нощта идва и ляга между нас. Всеки си решава, но на 6 месаца ми се виждат малки за отделяне. После като пък започнат да боледуват, не мога да си представя да ставам по 20 пъти, за са видя дали не са вдигнали Т.

# 114
  • София
 За сега до към 6 месец близначетата ще спят при нас в спалнята ,но после се чудя как да го направим .Дали спалнята да преместим в голяма стая ,която принципно за в момента не се ползва ,някога може да е хол.Ще има място и за детски кът и за спалня в тази стая ,или да стане само детска стая ,дали ще могат да спят там самички на отворена врата с бебефон,или  спалнята  да стане само детска стая ? и двете са момиченца .

Ани понеже всеки пост ти е минимум с 10 въпроса и ми звучиш много объркана понякога и наплашена те съветвам да си купиш някоя книжка за отглеждане на дете. Аз примерно чета сега Най важното за бебето  на др. Спок и е много хубаво написана. Има отговор на всичко. Отиваш в най близката книжарница и си избираш четиво или си поръчваш онлайн. Също така ако има в твоя град лекции за бременни ги посети. Не че на някой му пречи да ти отговаря на въпросите но за всички е най добре да се образоваме от професионалисти а не от форуми.  Peace Тук по скоро споделяме тревогите и радостите около бременноста и дай боже след време и отглеждането на бебетата.

# 115
11ALIS99   nbirthday  newsm59 newsm24
Ани Иванова_429091,смятам че това със спането е много индивидуално,може и от изписването да са в отделна стая,ако вие така го решите,мен ме спира само факта,че през 2-3 часа,ще трабва да притичвам в другата стая за хранене,пък то да беше само хранене...така че до към година мисля да са при нас в спалнята,ММ когато поиска и има нужда е свободен да преспива в детската при баткото,няма да му взимаме душата и на него все пак и работата му е доста важна,за да си ни гледка,цялата банда  Hug
На всички с годишнини на днешният ден,желая още много любов и разбирателство!
И ние ще си празнуваме,важното е поводи за празници да има,пък и ме изненадаха със страхотен букет (макар,че винаги забранявам да ми се купуват цветя,но...как да не му се зарадваш) и чудна кутия бонбони.Аз пък поръчах Индия вкъщи,и така,нека виното и любовта ни завладеят  1dating

# 116
Привет и от мен. Kупихме количка, матрак, прoтектор за матрак и доста дреболии. Сега вече съм по-спокойна.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 21:05 от kalitarka

# 117
А ние за Св. Валентин си купихме това

Днес ни я монтираха, но нещо не съм доволна Sad Шкафчето за повиване са ни го направили огроооомно и стои като кюп. Половин ден ми беше криво. Но утре ще викаме майстора да го взима и да го преправя.
На всички празнуващи - весел празник и много много любов навсякъде около вас и във вас Heart

# 118
Честит празник, който каквото празнува. Ние вече го отбелязахме, позволих си чаша вино. Днес от Айко се сдобих с плетено одеалце за бебка, намалено на 19.90. Много съм доволна, аз си взех подобно от Икеа за себе си и ми създава страхотен уют вечер пред тв.

# 119
  • Sofia
И ние днес накупихме доста неща за бебка. Капарирахме кошара и количка и във вторник надявам се ще са пристигнали. И съм много доволна и щастлива. Честити да са ви и на вас покупките момичета  Heart Eyes Като разгледах сега дрешките и при мен преобладават бодита и гащеризончета! Simple Smile

Ах, Giada, колко изкушаваш с тези сладки. Браво за старанието!  Heart Eyes

И ние не сме от празнуващите, но ще излезем да се видим с приятели. Тоест отиваме на гости да хапнем и пийнем  Joy
Честито на всички, които имат поводи!   bouquet

maria8621, welinity, радвам се, че няма нищо притеснително след прегледа  Hug

Ех, Карина, страхотно!   bouquet Важното е любов да има!    loveuuu

Общи условия

Активация на акаунт