АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 909
  • 777
  •   1
Отговори
# 660
Pakris, най-новите теории твърдят, че калцият от млечни продукти не се усвоява добре.  Препоръчва се приема на растителни храни, например сусам.  Витамин Д е много важен за усвояването на калция, затова е добре да се стои много на слънце през лятото. На теб да ти го изписали синтетичен заради зимния сезон. Наскоро ги слушах тези неща във връзка с остеопорозата.

# 661
Мария92 ако върху дървения плот има само пеленка едва ли ще му е добре на бебо. Мисля, че без мек повивалник няма как да стане, а и наистина те са непромокаеми и е голямо удобство.

# 662
  • Под кленовите дървета
Не мога да ви изчета беее Simple Smile

Моля, сложете ника на вестителките на 1 страница и който иска да им пише за телефон, че сега не мога да асимилирам нищо Joy

Калитарка, с глас се смях, мила, честно!
За Бон Джоуви - бяхме му на концерта, една моя приятелка беше дежурна в спешното в ИСУЛ и много я беше яд, че няма да дойде. Като чула, че получава анафилактичен шок заради полените, много се надяваше милата да й го докарат Joy Ако не на сцена, поне на масата да го види (жив де, жив, то как звучи).

Кой беше предложил да ми прати списък с народни песни? Heart Eyes

Ани, не знам защо мислиш за осми месец, но колкото по-близо до термин, толкова по-добре. Най-малкото след 33 седмица имат самостоятелен рефлекс за дишане. Горе - долу тогава се появява и рефлекса за сукане.
Въобще, кой ти казва такива работи и къде четеш?

# 663
  • София
АниИванова, и аз да кажа, че осми месец категорично не е по-добре от девети, вкл. за близнаци. За кувьоза - няма точно тегло. Важна е комбинацията тегло+по-близка до термин седмица. Има обаче както доносени деца, нуждаещи се от кувьоз, така и недоносени, справящи се без. По-комплексни са нещата.

За водите - течът на околоплодните не може да се контролира съзнателно като при пишкане. Това е един от начините за различаване. При съмнения за теч е препоръчително да се сложи в/у бельото лигнин или памук, защото превръзките понякога дават фалшив резултат. При мен се случи така в шестия месец - фалшиво положителен резултат. Не искам да си спомням:(

И ние се сдобихме с две одеялца от Лидл. Дано и в следващите каталози имат бебешки неща. Пак да помоля, ако някой види бодита с копченца и къс ръкав, да даде знак:)

Ние се преместихме най-накрая:) Аз пренесох цели две плюшени играчки и гърнето на детето Grinning Сега предстои подреждане. С мойто лежане всичко върви мноого бавно, но здраве да е. Вчера например ММ ми носеше чекмеджета от скрина в/у спалнята, а аз полегнала на една страна редях дрехи вътре.

Маце, swampi, май точно галиеви са термометрите. Наистина ли не стават? В тях ми беше надеждата, ако счупим живачния.

# 664
И аз съм ЗА такъв термометър, ако има поръчка ме бройте.

За тия води взех да се притеснявам да не ми изтекат в леглото, че и моя матрак е нов, а и не е евтин, май ще взема да си сложа един памперсен чаршаф на матрака пък дано помогне, ако се наложи. Малко тъп въпрос но тия води цапат ли, миришат ли, никога не съм виждала подобно нещо.

# 665
  • София
Магазин dm има на пазара на Красна поляна, но то не е май много близо до болница Надежда, за друг не се сещам....

На концерта на Бон Джоуви не можах да отида, цял живот ще съжалявам Sad Още ме бъзикат, че съм го била проклела и той заради мен се е разболял  Mr. Green

Ние сме с такъв шкаф за повиване и върфу него имам от меките повивалници

# 666
  • София
Мохита,според мен не стават.Като ги пуснаха,се пробвах да ги продавам,но бързо се отказах-галият много трудно се движи.

Бон Джоуви гледах в Румъния-беше грандиозно шоу,което винаги ще помня(освен,че се позагубих малко  Embarassed )

# 667
  • София
то от галиевия без ръце ще останеш.

Аз мисля да си взема от тези памперсни постелки, имаше ги по аптеките нали? Ще сложа на дивана и спалнята  Joy

Мohita честито преместване   bouquet

# 668
  • София
Маце,ако се въртиш в леглото като риба на сухо(като мен),най-много тая постелка на сутринта да се окаже не под когото трябва Simple Smile за по-сигурно да ти кажа на уше,че се продават памперси за възрастни (това в кръга на шегата)  Laughing

# 669
  • София
ми не се въртя сега много... ще я сложа под чаршафа той е с ластик. За пампите ще се запаря бе женаа, после ще трябва да се мажа с крем за подсичане  hahaha

# 670
И аз не знам ,защо го мисля толкова ,може би ,защото ми казаха ,че сега не е добре да се раждат.Мислих си ,ако все пак се родят сега дали ще е всичко наред .Крайно време е да слушам доктора само да лежа ,за да не предизвикам раждане. Simple Smile Притеснявам се все повече ,като виждам ,че наближава.Как се справяте с това лежане по-цял ден,на мен никак добре не ми действа ,депресирам се като остана сама.Вече не знам с какво да се забавлявам ,че да мине по-бързо времето .Не мога да си представя да ги оставя с болницата без мен ,дсно и да не се налага ,До колко е безопасно престоя на бебето в  кувьоз ? Само май мрънкането ми е много  Grinning Grinning Grinning Grinning Н

# 671
Че на мен много добре ми дойдоха тези памперси за възрастни, ама вече в болницата като родих. Носих си ги цели два дни ...  Rolling Eyes  hahaha

# 672
  • София
Хахаах ти представяш ли си цял месец с памперс да се разхождам  hahaha

Ани  аз лежа 2 месеца вече. Имам си виртуален свят който страшно много ме забавлява. Любими предавания, сериали чета книжки за отглеждане на бебето. Няма как да не го мислиш.

# 673
Я да попитам нещо свързано със секциото,катетърът кога го поставят и колко време се изкарва с него  newsm78. Усеща ли се "присъствието" му и болезнено ли е?
Това с лежането ми идва в повече,но с този тежък корем,нямам друг избор...писна ми,но...

# 674
Хахаах ти представяш ли си цял месец с памперс да се разхождам  hahaha

Ани  аз лежа 2 месеца вече. Имам си виртуален свят който страшно много ме забавлява. Любими предавания, сериали чета книжки за отглеждане на бебето. Няма как да не го мислиш.
Още от третия трябваше да лежа , ама не го спазвах толкова стриктно ,ама вече се замислям да не стане беля на финалната права .Многото мина ,малко остава .Ще го преживея някак  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт