АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 32 018
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
Ани, по-голямо значение имам какво може да прави бебето само, не толкова килограмите. И защо да е хубаво да се ражда в 8-ми месец. За всяко едно бебе в това число и близнаци е хубаво да се родят в 9-ти месец.
Значи сега да видя дали съм разбрала. Когато родя трябва да се обадя на пакрис така ли? Само да не стане нямакво объркаване, че тук има и една мама sun.

# 646
  • Бургас

Значи сега да видя дали съм разбрала. Когато родя трябва да се обадя на пакрис така ли? Само да не стане нямакво объркаване, че тук има и една мама sun.

Не точно. Може да си избереш и друга вестителка. Хубаво и да и пишеш смс,а не да звъниш. Човек не винаги може да вдигне телефона или да запише необходимите данни. Пишеш си ника, името на бебето,кг,см и дали е нормално или секцио

# 647
Ооооо аз си мислех, че pakri и pakris са различни хора, а сега видях, че е един и същ човек  Laughing Ние с нея се знаем лично  Simple Smile

# 648
  • Варна
Сънни, ние нали се познаваме и на живо, спокойно, ще разбера от тел. ти. Simple Smile Пращаш смс, с цялото инфо- името на родилката във форума, кога си родила, пола/името на бебето, кг и см на бебето, секцио или нормално. И аз пускам.

Ок, момичета, щом се притеснявате, ще махна малко по-късно тел., да могат колкото могат повече момичета да го запишат, а който не е успял, да ми пише едно съобщение на лични и ще му го дам веднага.

Доли дог - ти ще си моята вестителка Simple Smile  Hug

Прегръдка от мен за вас.

п.с. Лина, сега видях, че  и ти си написала същото Simple Smile

Момичета, много съм ентусиазирана и вече нямам търпение да си гушна детето, направо не си намирам място, ходя като крейзи из апартамента и само си намирам работа, че да ми мине по-бързо времето. Изкуках ли?

# 649
  • София
Калитарка, значи мъжете ни като нищо си пишат:)Simple SmileSimple Smile Трябва да ми кажеш nick-а му;)
У нас е същата картинка, само че в гаража:)Simple SmileSimple Smile Хахаха

Харесва ми музикалното оформление на темата:) Ние с Мм също имаме доста различия, като изключим това, че харесваме и сходни електронни стилове.
Аз напоследък станах малко музикална к**ва, ама....Simple SmileSimple SmileWink Това не ми пречи да си чета книжки на спокойствие на фона на Sepultura.

Давам още отчет от днес:)
Ходих в Дундьо, Тутек-а, намаления, е свършил. Били единични бройки и с някакъв дефект. Човекът не ми ги препоръча, след като вече съм се ириентирала към gusio- били по-тежки, не толкова маневрени и дефектирали повече и затова ги били намалявали по-често.
Чудих се, чудих се и накрая капарирах едно кафяво gusio, имат всички цветове на склад, така че и да си променя мнението нямало проблем. Ще им се обадя като сме готови да ни я доставят:) Най-хубавото е, че издават някакви клубни карти и сега ще ни заредят 10% от покупката обратно в тая карта. Което са си едни 69лв, от които ще се възползвам на драго сърце.

Ходих и до НОИ. Вие какво ме лъжете тука, 10 минути...Simple Smile то и една не отне, хахах. Дадох си личната карта, принтираха ми кода и готово. Модерна работа, браво:)Simple SmileSimple Smile

Pakris - ще ходим заедно!!!! Аз моя съм го представила пред свършен факт! Тъпото е, че е през седмицата този концерт и трябва отпуска. Така че мисля и вариант да взема майка ми, тя да гледа бебето в някой хотел, докато аз куфея и така:)WinkWink
После като седна на компютъра ще те добавя като вестителка:) Но няма да ти слагам телефона, нека всеки ти го поиска после или да ти пише, че наистина може да те тормози не който трябва...

Маце - и аз си го мислех това с подлагането, хахаха. Ама.... Вода си е, ще тръкнеш с мопа преди да тръгнете за болницата и готово:)Simple SmileSimple Smile

Ани - колкото и да ядеш и да се тъпчеш, бебето си расте с определен темп, не се паникьосвай;) ето, аз почти не ям, дамата си наддава уж нормално и даже ми напомня, ако прекаля с хапките:)

# 650
  • София
PaKris  Hug записах си номера ти   bouquet
Аз съм много щастлива, вчера капарирахме количката, за да си запазим цвета и в началото на Март ще си я вземем Simple Smile
Нямам търпение да видя бебка, а съм на преглед чааак на 26-ти и след това от 10.03 всяка седмица Simple Smile

# 651
Май има връзка между храненето и нарастването на бебето. Нали jasmin-veni разказва наскоро, че нутришънистката й включила много млечни протеини в диетата и бебето почнало да наддава... Аз това не го знаех до този момент, и нищо чудно че моята мома наддава, защото с тази бременост много ми се яде кисело мляко. В живота си не съм яла толкова кисело мляко колкото сега, по прицип не ми и любима храна.

# 652
  • Варна
Pakris - ще ходим заедно!!!! Аз моя съм го представила пред свършен факт! Тъпото е, че е през седмицата този концерт и трябва отпуска. Така че мисля и вариант да взема майка ми, тя да гледа бебето в някой хотел, докато аз куфея и така:)WinkWink

Рози, съгласна! Отиваме.  Grinning Аз също си го мислех този вариант да взема майка ми или свекито да гледа бебока, нищо няма да й стане за 3-4 часа. Пък и то тогава човечето тогава ще си е разредило кърменията тъкмо на такъв период от време.

Доли дог  Hug

Гиада - аз си хапвам сутрин една чаша кисело мляко и после следобед или вечер нещо с кашкавал или сирене. Нооо, явно не му стигаше на бебо, защото все ме боляха зъбите, докато зболекарката не ми каза, че трябва да взимам вит. Д. Сега съм по-добре.

Похвалих ли се, че на сина ми му излиза зъбче отдолу? (6 годишен) Много съм горда. И доволна. 

# 653
  • Sofia
Pakris, хич не си изкукала, нормално е да се вълнуваш.И аз вече започвам да ставам нетърпелива за срещата ни с беба, а има 2 месеца още живот и здраве. Честито зъбче!

Хахах Рози то да тръкнеш с мопа, ама и аз имам притесненията като на Мацето - почти всичко ни е новичко  hahaha Ами ако се случи докато си на дивана или в леглото  Laughing Представям си каква картинка ще съм последния месец, ако реша да си слагам нещо за подложка ахахах Joy  Въпросът е какво?  Laughing

Честито на doly_dog и Рози за количките  Hug

# 654
  • София
Giada, такава връзка има, да. Аз не се изразих много правилно.
Мисълта ми беше, че и да се тъпчем нон-стоп, бебето няма да наддава по-бързо:)

Pakris - ще те запомня и ще си пишем по-натам! Аз серизоно си ги мисля тези схеми, направо лошо ми става от мисълта да пропусна този концерт...Simple Smile
Честит зъб:)

# 655
Дами, аз имам малко глупав въпрос, но не са ми ясни нещата.Леглото дето ще купуваме има повивалник, та сега се чудя директно в/у него ли може да се сложи бебето (съответно отдолу с някаква пеленка примерно) или трябва да си взема от тези подложките за повиване.Те някакви мекички ли са или?Сега гледам, че има и някакви като дунапренени подложки?Благодаря, че ще ме светнете по въпроса.

# 656
Pakris И аз вече се вълнувам много и само за бебето мисля, ние и с покупките сме почти готови и сега остана пране и чакане.  Не бързам де, поне още месец да почака девойката, но до влизане в девети месец реално остават 10-тина дни и няма как да не го мисля  Hug  Миналата бременност беше по-хубаво времето ( родих Юни) , пък и бременността беше по-лека и с много разходки по-бързо ми минаваше времето.

# 657
Момичета,здравейте!
Тези,които сте от София,ще може ли да ме ориентирате,къде най-близо до клиника Надежда мога да намеря магазин на dm? Много хвалят от там някакви памперси бейбилов и мисля да отида да взема някой пакет  newsm78 До колкото разбрах има и някаква отстъпка за рожденници,а тогава,когато ще ходим, ММ е рожденник  Crazy

# 658
  • Враца
Мария, нямам опит, но според мен някаква пеленка ще ти е достатъчна като подложка, в смисъл, че няма да му е твърдо на бебенцето, но трябва да имаш няколко за тази цел в случай на "авария"  Laughing. Иначе другия вариант са точно тези подложки, меки повивалници, които са като от дунапрен наистина и са непромокаеми. Аз такъв бих си взела, ако имах шкаф за повиване.
Ро3и, моето Gusio вече е вкъщи, само, че бежаво  Wink

# 659
Та възможно ли е малко по малко да капят водите без да разберем?

На мен водите ми капеха доста бавно цяла нощ, явно се беше пукнало някъде горе. Може да имаш съмнения в началото, но след 20 мин разбираш, че са водите....превръзката, която ще сменяш на час, 2 си е необходима  Grinning но не ги мисли тези неща, всяко раждане е различно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт