ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ! Какво сме направили до сега?

• 614 297
  • 2 389
  •   1
Отговори
# 210
  • Враца

Ох стига по тази подтискаща тема,сега малко повече за мен Simple Smile В музикално отношение съм абсолютна маниачка на тема Depeche Mode( и да,естествено че бях на КОНЦЕРТА в София:),и в тази връзка искам да поздравя queen of rain!!!  Hug
Ех как ми трепна депешарското сърчице като ти видях аватара и ника. Hug  bouquet

# 211
Здравейте и от мен, аз предимно чета и почти не пиша, но съм много щастлива,че  го има този сайт, който ми помогна много newsm47. Името ми е Деница и съм на 25 години, половинката ми е на 37, той е най-хубавото нещо в живота ми.Близо 2 години ходиме по мъките, за да се сдобием с едно малко чудо. След много мъка и сълзи аз вече съм бременна, кървя от самото начало и не мога да се зарадвам истински. Засега бременността се развива, надявам се и занапред......Успех на всички newsm51

# 212
Здравейте,
на 28г. казвам се Теодора. От 5г. живея с приятелят си който е на 31г. Близо от 3-4 месеца се опитваме да работим на тема"бебче", но за съжаление до сега няма никакъв резултат. Този месец показвах всички симтоми на бременност, но уви цикълът ми дойне със 3 дена зъкъснение. Всеки месец когато ми дойде се разочаровам и после пак на ново. Омразна ми да купувам тестове и да показват по една чертичка. Но живи  и здрави надявам се че на всичко ще му дойде времето.
А що се отнася до любими неща- слешам музика основно Depeche mode, обичам да се обличам в светло синьо, работя като учителка на по-голямите ученици и съм доста привързана към децата.
и като си помисля че аз нямам и незнам кого ще имам ми става доста криво

# 213
Здравейте и от мен.Азсъм на 24год,а приятелят ми е на 25год.Заедно сме вече шеста година и все още не сме семейство официално,но и това ще стане на пролет.Опити за бебче правим от една година и не се получава.Преди три години лекувах кисти и на двата яйчника с противозачатъчни,но вече ги изчистих.Тази седмица отново тръгваме на лекар за нови изследвания.За мен-слушам всякаква музика и чета криминалета.

# 214
Здравейте и от мен.Казвам се Галя,а съпругът ми се казва Ангел.Аз съм на 23 г.,а той е на 25. Аз съм зодия Скорпион,а той Телец(страшна комбинация нали). Заедно сме 6-та година,живеем от 2 години заедно,а сватбата ни беше миналата година май месец.Бях бременна миналата година,но се оказа кухо яйце.Имах проблем със токсиплазмозата,но се оказа че съм я прекарала в детството си и засега няма да имам проблем(дано).Сега съм щастливо бременна-без проблеми(дано докрая).Слушаме почти всякаква музика.гледаме често криминални филми или комедии.Ами това е в общи линии.

# 215
Zdraveite,

Az sam na 40 godini. Minalata godina rodih parvoto si dete....moiata prekrasna malka da6teri4ka Maryam. 4etoh mnogo za va6ite problemi i pritesnenia...i zatova re6ih da pi6a.
Az 4akah da zabremeneia 10 godini....4esno kazano ne mi se pi6e prez kakvo minah ....dokato me4tata mi se osa6testvi...Sigurno niama lekar v Sofia pri kogoto da ne sam hodila...pravih i neuspe6en opit za invitro procedura. Sa6to kato vas navsiakade se 4udeha kakav e problema...
Nakraia ve4e biah tolkova izmorena fizi4eski i psihi4eski...4e se otkazah da hodia kadeto i da e.
2004 godina zabremenia moiata kolejka v rabotata. Tia hode6e pri Dr. Duhovnikov ot Sheinovo. Ta tia mo predloji da me zavede pri nego....i otidoh....be6e Noemvri mesec 2004. Toi mi napravi tzvetna snimka i mi kaza sa6to 4e matkata mi e obarnata ( koeto ozna4ava 4e 6iikata e po na visoko ) i sled polov akt e hubavo da slagam vazglavnitza pod taza i da stoia taka pone 1/2 4as. Taka i napravih...i 1 mesec po kasno biah bremenna. 4estno kazano v na4aloto kato ne mi doide mese4nia cikal ne viarvah...misleh 4e vlizam v klimakterium...No 3 sedmici po kasno otidoh na pregled i se okaza 4e sam bremenna....6tastieto mi be neopisuemo...Izkarah bezproblemna i spokoina bremennost i na 19 Septemvri 2005 rodih krasivata mi i umna da6teria. Heart Eyes
Taka 4e momi4eta...NE ZABRAVIATE VAZGLAVNITZATA....vse pak i tia pomaga....babini prikazki ...ama verni...
Za men...kakto kazah az sam na 40 godini...Jiveia v SF. Omajena sam. Rabotia v Greece company.
Na vsi4ki jelaia uspeh....i do novi sreti!!!

# 216
1. На колко години сте, а партньора? аз на 28, той на 25г.
2. от колко врме опитвате за дете? от юни 2004г.
3. Имате ли поставена диагноза? не
4.  Кой лекар посещавате? д-р Савова /к-ка Щерев/, д-р Никилова /І-ва АГ/
5. Какви изследвания сте направили? хормони, хламидии, антифосфолипидни антитела, фактор V
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви? фолиева к-на,  а  от 14 дни дуфастон поради неспукан фоликул, но  утре ми  е последния  прием
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината? 2 неуспешни. Първата на 1.09.05г.- кухо  яйце,  а  втората на 16.03.2006г. - неизяснена, даже  имаха съмнения  и за  извънматочна  smile3514

# 217
Здравейте! Аз съм Даниела , на 30г. Повечето момичета познавам от "Зачатие". Основно чета и много малко пиша , но реших да се регистрирам и тук. Опитваме да създадем детенце от две години , а семейство сме от почти девет. За сега сме отхвърлили мъжкия фактор. При мен има все още неизяснени неща и следващата стъпка , която съм решила , че ще направя е лапароскопия. Вярвам ,че всяка една от нас един ден ще бъде майка и знам ,че колкото и да е труден пътя ще го извървим докрай.

# 218
Здравейте!Аз сьм Диана-редовно чета ,но едва сега пиша.Аз и мъжът ми правим опити за бебе от 10год.,но резултат никакъв.Имам една лапароскопия-неуспешна,в смисъл много голями кисти и впоследствие са ме срязали-абе шев и кройки.Имам два опита ин витро-неуспешни.Изследвания всякакви-при мъжът ми всичко е наред,но при мен не се знае,уж и моите изследвания са наред.Аз сьм на 30г.,а мъжът на 35г. в момента си почивам,защото ми писна от всичко.

# 219
Аз на 30,а мьжьт на 35.
Пробваме от 10г.

Мъжът ми е окей,при мен не е точно определена-имах ендометриоза.
Д-р Йорданов-света София.
Всякакви.
В момента никакви.
Имам два опита ин витро-първия път задържах плода за 15дни и го изхвърлих-причина неясна,вторият пьт нищо.

# 220
2. от колко врме опитвате за дете?-ot godina y 7 meseca
3. Имате ли поставена диагноза?-da,problemat e v trabite mi
4.  Кой лекар посещавате?- chastna klinika v Barcelona(Dexeus)
5. Какви изследвания сте направили?-citonamazka,xormonalni,xiterosalpingografia,xisteroscopia,biospcia na endometrio,xlamidii,spermograma,pone 10 vaginalni exografii.
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви?-pila sam 3 meseca omifin(za stimulacia na ovulaciata),edin kurs na antibitoici,koito se okaza pochti bezmislen.
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината?-ot FIV-bioximichna bremennost,3 meseca sled tova izvanmatochna bremennsot,sega v momenta se vaztanovyavam ot laporoscopia s izvadena dyasna traba.Skoro mi predstoi vtora cvetn asnimka na liavata traba y transfer na zamrazeni embrioni.

# 221
Zdraveyte!!!kazvam se Radosveta,i sam na 27 godini,saprugat mi e catalunec y e na 34 godini,giveya v Barcelona ot 3 godini,y se opitvame za bebche ot godina i 7 meseca.Problemat e pri men ,lsed napravena histerosalpingografia(cvetna nsimka) se ustanovi che diasnata mi traba e trudno proxodima a liavata ima nalichie na diskretna perisalpingitis(infekcia na stenata na trabata),napravixa mi i xormonalni siledvanya ,vsichjki vazmogni,tam nyamam problem.Napravixme i spermograma idealna e.No predi da napravim vsichko tova pix omifin(za stimulacia na ovulacyata).Preporachaxa ni direktno na invitro.Sega sam v edna chstna klinika,koyato e nay dobrata y skapa(za sagalenie) v Barcelona.Mnogo sam dovolna ot ekipa i sa super lubezni s vsichki.Golemi profecionalisti,makar che ne vinagi vsichko zavisi ot lekarite.Sled napravno invitro poluchixme 13 embriona,prosto idealno,ot tyax mi transferiraxa dva no se poluchi bioximichna bremensot(implantirvat se no spirat razvitieto si).Predpolagam che biax malko prestimulirana i s leka infekcia i tova ebshe edna ot prichinata da ne stane.Ot ostanalite emrbioni,imam 8 zamrazeni,koito skoro shte gi stoplya.Sled kato nishto ne se poluchi,reshix da si ida do BG.Sled kato se varnax zabremenyax  po normalen pat,no za sagalenie izvanmatochna bremennsot,koeto vaobshte ne me uchudi,tay akto problema mi e v trabite.Izvadixa mi diasnata traba chrez laparoscopia,sega se vaztanovyavam ot neya.A sled invitroto mi pravixa histeroscopia,biopcia na endometrio,y xlamidii,vsichko e negativno.Sega si pochivam ot svichko tova i skoro mi predstoi vtora cvetna snimka,y dano y edno sladko bebe!!!!
Sapruga mi me podkrepya za vsichko,blagodarya na gospod che se okaza edna prekrasna lichnost koiato obicham bezkrayno!!!!Neznaya kakvo bix pravila bez nego.
Prez svobodnoto si vreme obicham da patuvam,pazaruvam,y da vlizam vav forumi za badeshti maiki,xaaxaxaxaxxxax!!!!!
xiliadi celuvki momicheta y mnogo kasmet na vsichki!!!!

# 222
1. На колко години сте, а партньора? Аз съм на 21, а той е на 25 Crazy
2. от колко време опитвате за дете? от горе долу 1 година са сериозните опити  Rolling Eyes
3. Имате ли поставена диагноза? не - според изследванията всичко ми е ОК, но аз не го чувствам така  Thinking
4.  Кой лекар посещавате? д-р Панайотов
5. Какви изследвания сте направили? хормони, хламидии, микробиология, предстоят още по-важни хормонални, кръвни, и т.н. анализи и изследвания Peace
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви? фолиева киселина,  витамини, предполагам скоро и някакви хормонални за да мога да имам успешна бременност Blush
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината? 2 неуспешни. 1 аборт по желание - бях малка, и 2-ра завършила неуспешно преди 3 седмици - кухо яйце, не се изяснява причината на база на какво се е получило Cry

# 223
Въпросник
1. Аз съм на 28, а съпругът ми на 36
2. От около гдина и половина
3. Запушена тръби и ендометриоза
4.  д-р Начев "Майчин дом"
5. Цветва снимка.През май-лапаротомия и отстранена лява тръба
6. На 1.ІХ ми поставиха последната инжекция Золадекс
7. не

# 224
ЗДРАВЕЙТЕ!АЗ СЪМ КАТЯ И СЪМ РЕДОВЕН ПОСЕТИТЕЛ НА ТОЗИ САЙТ!
АЗ СЪМ НА 31 Г МОЯ СЪПРУГ НА 35Г И ОТ 3Г.ОПИТВАМЕ.ИМАМ 1 СПОНТАНЕН АБОРТ И ДОСТА ПРЕЖИВЕЛИЦИ СЛЕД ТОВА!ХОДИХМЕ ТОВА ЛЯТО НА ПОДРОБНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ.ПРИ НЕГО НИСКА ПОДВИЖНОДТ НА СПЕРМАТОЗОИДИТЕ, А ПРИ МЕН МАЛКО ПО ВИСОКА НИВО НА ПРОЛАКТИНА/НО Е В РАМКИТЕ/.
МНОГО ИСКАМ ДЕТЕ И ВЯРВАМ ,ЧЕ ЩЕ СТАНЕ НО ИСКАМ ДА Е СКОРО,ЗАЩОТО СЕ ЧУВСТВАМ НАИСТИНА ГОТОВА ЗА ТОВА! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт