ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ! Какво сме направили до сега?

• 614 394
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 225
1. На колко години сте, а партньора?
Аз на 22г, той на 28г.
2. от колко врме опитвате за дете?
Рядко сме се пазили защотото знаехме, че има някакъв проблем установен от холандски лекари.
3. Имате ли поставена диагноза?
Да - азооспермия.
4.  Кой лекар посещавате?
Д-р Даскалова
5. Какви изследвания сте направили?
Аз рутинен гинекологичен, хормони, хламидия. Той спермограма за сега. Предстои посещение при уролог и нови хормонални.
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви?
Аз не, той Адиуретин (Минирин), Хидрокортизон, Л-тироксин + инжекция Омнадрен веднъж месечно.
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината?
Нямам.

# 226
  • UK
Здравейте момичета, с повечето от вас вече се познаваме. Бях се представила тук но, след направени 2 спонтанни аборта един след друг просто реших, че е време да се запиша и тук отново. Вчера направих поредния си спонтанен аборт в 5 г.с. Сега са ми назначени изследване за Хламидия, Цитомегаловирус, Рубеола, Токсоплазмоза и след това ще се ходи при специалист за генетична несъвместимост с моя мъж и се надявам да няма проблем с това, понеже не знам какво следва след това. Сега ще прекъснем с опитите за да се предотвратят нови случаи на аборт. Прегръщам ви  Hug   bouquet

# 227
Здравейте,
 казвам се Мирена на 26г,живея с мажа си от 6г. женени сме от 2г и от тогава правим опити за бебе но нямаме успех CryТои си прави спермография и няма проблем,аз също сам ходила на много прегледи  всичко си мие в нормата,но не сам проверявала за тръбите ConfusedМного започнах да се притеснявам дали ще мога да забременея,а толкова го желая Tired PraynigВсе ми се ще да стане всичко от само себе си,и се мача да не мисля за нищо по принцип но като ми доиде CryРадвам се че има такива хубави саитове за да се обменя информация Flutter Party

# 228
Здравейте и от мен  Simple Smile
Аз се казвам Цветелина ,съпругът ми се казва Тодор.Заедно сме от 2 години и половина.а сме женени от 1 година и 3 месеца.ние праивм опити за бебче от съвсем скоро  ,от 2 месеца ,надявам се  октомври да няма М  Grinning,работихме усиленопо въпроса около фертилните дни ,но ще видим другия месец ще си каже какво сме направили,толкова много вече изкам да си имаме бебенце  Sad,заради смяна на градовете и местене по квартири и т.н,се пазехме но на мен вече ми писна да се пазим  и така  решихем вече да обстрелваме  Wink. Дано да ви се похваля другия месец ,и пожелавам на всички бебеправещи да се похвалят  Hug  много много успех пожелавам на всички  bouquet

# 229
Здравейте,
аз съм Лидия от Видин.От 3 год ходим по мъките
1.направихме хламидии,спермограма и хормони-всичко в норма
2.снимка на тръбите-проходими и двете ОК
3.Пих през този 3 год период Дуфастон , след това и Клостилбегит за стимулация
4.Сега в момента и БРОМОКРИПТИН, за изтъняване на обвивката на яичника -според моят лекар май е удебелена и, както казва той, най вероятно лапароскопията няма да ми се размине .трябва да се забели или както му казват те.
5.За капак на всичко на съпругът ми му откриха хламидия след 1 год и сега май започваме отначало ,защото новата спермограма е по-лоша от тази от миналата година
6.никога не съм забременявала

# 230
Здравейте,
аз съм Лидия от Видин.От 3 год ходим по мъките
1.направихме хламидии,спермограма и хормони-всичко в норма
2.снимка на тръбите-проходими и двете ОК
3.Пих през този 3 год период Дуфастон , след това и Клостилбегит за стимулация
4.Сега в момента и БРОМОКРИПТИН, за изтъняване на обвивката на яичника -според моят лекар май е удебелена и, както казва той, най вероятно лапароскопията няма да ми се размине .трябва да се забели или както му казват те.
5.За капак на всичко на съпругът ми му откриха хламидия след 1 год и сега май започваме отначало ,защото новата спермограма е по-лоша от тази от миналата година
6.никога не съм забременявала

# 231
az imah hormonalen disbalans i srastvane na liavata traba.pravih cvetna snimka.pih kakvo li ne!na 6tata godina tragnah po bilkarki i uspiah,no e individualno. grad plovdiv,ul.landos23;doktor kir4eva,irisodiagnostika.   uspeh!!!! 4uvali li ste za neya

# 232
Здравейте! Почти на 30 г. съм, а съпругът ми е на 32 г.
Заедно сме от 7 г. и 6 м., семейство сме от 4 г.
Опити за бебе правим от 4 г., но за съжаление неуспешни Rolling Eyes.
Преди малко повече от година имах 3-дневно закъснение и 2 положителни теста.
Имам редовен цикъл със средна дължина 27 дни, която дължина напоследък доста се обърка.
Не сме посещавали клиника по стерилитет, на консултации и прегледи ходим при приятел-гинеколог.
Правили сме спермограми (с отлични резултати), цветна снимка (проходими тръби) и рутинните гинекологични изследвания. Все още не сме правили хормонални изследвания. Принципно явен проблем и при двамата няма, но и резултат няма.
Общо взето сме оптимисти и вярваме, че и ние някога ще бъдем щастливи родители Simple Smile

# 233
Стискам ви палци и дано сте здрави.

# 234
Здравейте и от мен!Аз съм Веселина, приятелят ми е Любо,от 7 месеца живеем заедно и от 5-6 правим близнаци-той така си е наумил:).От скоро не работя и имам време да се зачитам в такива теми.Преди дни бяхме на среща с неговия форум (за коли) и мисля,че това е много приятен и полезен начин да опознаваш хора със сходни интереси и мислене.

# 235
Здравеите.Казвам се Нешка и съм нова тук.Заедно сме от 3г.и половина.правим опити от 3г.След 1 неуспешна г.почнахме да се изнервяме и да се караме.Нищо не вървеше.Така мина още 1г.Миналата година по това време отидох на док.Имах гъбички които не били сериозни-така каза док.Прибрах се спокойна че не е нещо лошо и тъкмо мислех да говоря с мъжа ми-тои ме изпревари.Каза че иска да се разделим защото вече не ме обича.След седмица разбрах истинската причина-правил си спермограма и му казали че сперматозоитите му умират много бързо.Решил милия че това е края.Трябваше ми месец да го убедя че няма нищо невъзможно.След това всичко стана много бързо.Дядо му почина и тои изпадна в голяма криза изкара много тежък грип а 2 седмици след това му назначиха нова спермограма.Док каза че тези неща не влияят.Резултатите бяха 100%мъртви.Изследванията са правени в обикновенна лаборатория в Пазарджик.От тогава тази тема беше табу.Незнаех как да говоря с него да потърсим мнението на специалист.Миналата седмица за пръв път от тогава заговори за това.Каза че иска да опита да се лекува.Сега тепърва ще тръгваме по доктори а аз и идея си нямам откъде да започнем.Забравих да спомена че при първата спермограма докторът от Пазарджик му казал да пие витамин c и щял да се оправи.Това не е ли глупаво.Ето това е моята история ако не спомена десетките тестове които съм правила още на 3-4 ден закъснение.

# 236
Като за начало сменете доктора, потърсете специалист по стерилитет, дори и да се налага да пътувате. Този доктор с това витамин С нещо много несериозен ми се струва.

# 237
Пак съм аз-Нешка.Така се зарадвах че има къде и с кого да говоря на тази тема (тук в малкия град това е табу) че забравих да кажа за нас.Ние сме от Панагюрище.Аз съм на 22,а мъжа ми на 24г.Не сме женени,но смятаме скоро да направим и това.Имаме куче-немска овчарка.Обичаме да се разхождаме в нашия прекрасен балкан и да ходим за риба.Не обичаме шумните компании и дискотеките-нищо че сме млади.

# 238
  • Varna
Мила neshka, наистина направете една спермограма в  лечебно заведение по стерилитет и консултация с такъв специалист . Желая ви успех! Hug

# 239
Здравейте момичета,
току-що се регистрирах и понеже ви чета отдавна, реших и аз да споделя моето мнение, тревоги и с каквото мога да помогна.
По същество- лекувах се от ендометриоза 3 месеца след лапаро при д-р Попов в Шейново. Инжекциите ми бяха Дефирилин, които сама си плащах понеже миналата година бяха спрели програмата от НЗОК поради липса на средства и лекарства. Последната ми инжекция беше октомври 2005 и след преглед ми казаха,че нямам нужда от продължаване на лечението. Откриха ми кистата съвсем случайно на профилактичен преглед- 5-6 см. на левия яйчник. Абсолютно никакви симптоми нямах, нямах и представа що е това киста. Ходила съм на профилактични прегледи, но никой не ми беше казал, че ми има нещо-все здрава бях.
Преди месец с моят приятел решихме да си имаме бебе. В момента ни е 1-ви месец опит и много се надяваме и двамата. Знам,че е много рано за притеснения, но искам да споделя,че четейки вашия форум научих много неща и се надявам на силна подкрепа от ваша страна с информация и намиране на нови приятели.  Естествено, ако мога да бъда и аз полезна с нещо-ще помагам.
Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт