ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ! Какво сме направили до сега?

• 613 972
  • 2 381
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен.аз съм на 26,а мъжа ми е на 34.не се пазим от 7 месеца.в бургас ужасно ме объркаха,направиха ми стимулация без никакъв смисъл,но не ми се пише затова сега.благодарна съм на момичетата във форума че ме насочиха към лекар в софия,от който съм много доволна.направихме първо хормонални изследвания.пролактина ми е ужасно висок.сега лекувам това.моля се на Господ това да е била причината и аз скоро да се похваля тук.ужасно много искам бебче.иначе съм отдадена на спорта.тренирам всеки ден,дори водя една гимнастика.моята половинка също спортува доста.уча в "Колеж по туризъм"последна година.време е да бутам количка.чувствам се готова,дано мечтата ми се сбъдне.

# 196
Здравейте и от мен! Намерих малко време и реших да ви уважа с малко информация за себе си. Със съпруга ми сме на 30 години. заедно сме от повече от 4 години, а семейни - отскоро. Пробите за бебе започнахме в края на юли миналата година. Да си призная честно - не сме много настоятелни, но... важното е, че до момента няма резултат. През зимата направихме 2 спермограми и се оказа, че там има проблем - слаба подвижност на голяма част от сперматозоидите. Аз нямам сериозни изследвания, поради което не зная как стоят нещата при мен, но гинекологът каза, че според него при мен няма сериозен проблем и би трябвало чрез инсеминация да постигнем целто. От провинцията съм, но не съм доволна от местните лекари, поради което в края на този месец имам вече уговорен час при д-р Стаменов (дано не греша фамилията). Надявам се нещата да се получат.
Благодаря на всички тук, които се опитват да помагат със съвети и подкрепа. Има нужда и от двете.
Скорошно бременеене на всички и бебешка радост!

# 197
  • UK
1. На колко години сте, а партньора? - аз на 21, той на 29
2. от колко време опитвате за дете? - 9 месеца
3. Имате ли поставена диагноза? - Поликистозни яйчници ( излекувани )
4.  Кой лекар посещавате? - д-р Георгиев - Бургас
5. Какви изследвания сте направили?- ехография, хормонални изследвания, кръвна къртина, предстои спермограма
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви? - до преди 7 месеца Ясмин, сега фолиева киселина, витамини
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината? - Не

# 198
  • UK
 Е, здравейте и от мен момичета, с доста от вас се срещаме и в съседния форум но на тези с които не сме приятно ми е да съм тук но дано да е за малко Confused ...
  Аз се казвам Миглена и съм на 21г а съпруга ми е на 29,
 аз съм оперирана от спукана киста на десен яйчник която ми е коствала половината от него... не съм си правила изследвания за проходимост на трабите но разбрах, че след операция е добре да се направи...
 опитваме се за бебе от 9 месеца но за сега без успех...
 на есен ще се местим в София и там ще започнем ходене по лекари но се надявам да не се наложи...

# 199
ЗДРАВЕЙТЕ,АЗ СЪМ НА 33ГОД.ПРЕДИ 9 МЕСЕЦА МИ ПРАВИХА КОНИЗАЦИЯ ПО ПОВОД РАК НА ШИЙКАТА НА МАТКАТА.СЛАВА БОГУ ВСИЧКО БЕШЕ МНОГО НАВРЕМЕ И СЕ ПРИКЛЮЧИ САМО С ТОВА.СКОРО МИ КАЗАХА,ЧЕ Е ДОБРЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ,ЗА ДА СЕ НОРМАЛИЗИРАТ ХОРМОНАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ И ДА НЕ МЕ ВРЪХЛЕТИ ОТНОВО ЛОШАТА БОЛЕСТ.АКО НЯКОЯ ОТ ВАС Е ПРЕЖИВЯЛА НЕЩО ТАКОВА,МОЛЯ ПИШЕТЕ МЕ.

# 200
1. На колко години сте, а партньора?
аз на 22г., а той на 29г.[/color]
2. от колко врем опитвате за дете?
от 1 година и 3-4 меса
3. Имате ли поставена диагноза?
нарушена или липсваща овулация
4.  Кой лекар посещавате?
-------------
5. Какви изследвания сте направили?
Спермограма, Хормонален анализ, Изследване на хламидия, a следвашия месец ще направим и снимка на тръбите
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви?
фолиева киселин, клостилбегита, дуфастон
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината?
нямам

# 201
  • Plovdiv
Здравейте и от мен!!!
Навъртам се във този форум само от няколко дни, но истината е, че се чувствам добре тук  Heart Eyes
Аз съм на 30 г., а половинката ми на 31. Женени сме от 10 мес., но живеем заедно от 5,5 год. "Пазихме" се само първия месец и от тогва няма никакви задръжки Simple Smile, но уви резултата е отрицателен  Cry. През цялото това време все се надявах на чудо и не предприемах никакви мерки. Цикъла ми е чак ужасно редовен (такава надежда ме обзема като се забави с 1 ден Simple Smile)От няколко години в работата бях подложена на голям стрес, но преди 4 мес. я смених и сега вече съм спокойна. Последните две години качих 20 кг., като първата бяха 15, а втората "само" 5. И за капак през всичките тези години всички роднини, близки, приятели, колеги непрекъснато питат (някой директно, а др. по-деликатно Simple Smile ) кога няй-накрая ще си направим бебе, аз се усмихвам и им говоря глупости, а ми се реве... (всъщност вие знаете какво е).
Сега обаче съм решила да се взема в ръце.
Ония ден бях на доктор и вече сериозно говорихме по този въпрос. Само дето ми откри раничка на шийката Sad Утре сутринта отивам да си пусна хормонални изследвания + на щитовидната жлеза и кръвна захар. Милото другата седмица ще дава материал за спермограма. И така вече започвам да работя сериозно по въпроса Simple Smile  Praynig

Стига толкова, че се поувлякох, ама като излезнат резултатите ще споделя

# 202
1. 29/30
2. малко повече от година
3. Ендометриоза, оперирана и лекувана, а сега и хидросалпингс
4.  В момента Д-р Тимева
5. Хормони, цитонамазка, микробиология, ПКК, кръвна група...
6. Сега съм на регулон
7. не

# 203
Здравейте и от мен,
вече писах в други две теми и  най-сетне се престраших да ви се представя.
Отдавна чета всички интересни теми във този форум и се възхищавам на добрите чувства, които витаят тук....
Аз съм на 33 г., съпругът ми на 36. Заедно сме от 15 години, имаме 8-годишен брак и прекрасна дъщеричка на 7 години. От 7 месеца правим опити за второ дете, но нищо не става. В началото си мислех, че всеки следващ месец ще стане и така до сега...уви без резултат. Снощи ми дойде цикълът за пореден пъти сега ми емного, много тъжно. Знам, че има хора, които чакат дете с години, но аз никога не съм предполагала, че ще се измъчвам толкова...Толкова много искам бебе, че вече започва да ме обзема параноя - чувствам се непълноценна. Радвам се, че съпругът ми ме разбира и подкрепя, но аз вече се усещам, че започвам да досаждам на хорака около себе си с постоянното си мрънкане и въпроса Защо и този месец не стана?
Знам, че идването на едно бебе, освен биологичен процес е и божа работа.
Моля се за мен и всички вас  колкото се може по-скоро да имаме бебета.

Целувам ви всички, с пожелание за много щастие и да не забравяме, че и утре е ден

# 204
1. На колко години сте, а партньора?
аз на 33, съпругът ми на 36
2. от колко врме опитвате за дете?
7 мсеца
3. Имате ли поставена диагноза?
не
4.  Кой лекар посещавате?
д-р Кълвачева, София- частна клиника "Вита"
5. Какви изследвания сте направили? гинекологичен преглед, ехография, цитонамазка, изследвания на хормоните на щитовидната жлеза
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви? фолиева киселена от 1 месец, витамини
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината? Имам една успешна - дъщеря на 7 години

# 205
Zdraveite.
Ot kraia na minalia mesec (juli) s sapruga mi rabotim po vaprosa za dete. Az sam na 29 godini, nikoga ne sam vzemala hap4eta pritiv zabremeniavane, i vapreki tova ne6to ne se polu4va. Ve4e 4 testa sa mi negativni. Pomognete mi. Kakvo da pravia? (malko sam razo4arovana... )   Cry

# 206
Като за начало се настани в съседния форум, защото проблем нямаш  Grinning Почети в библиотеката и ще видиш, че само след един месец опити нямаш НИКАКЪВ повод за притеснение  Wink

П.С. По-лесно ще те четем ако пишеш на кирилица  Whistling

# 207
Здравейте и от мен Simple Smile на 29 години съм ,както и съпругът ми,и живеем във Варна.Женени сме от малко повече от година и от също толкова време правим опити за бебе,а от 2-3 месеца сме по прегледи.При мен дотук всичко изглежда добре - овулация,хормони и т.н.,но съпругът ми си направи две спермограми които са много зле Cry. ,тази последната дори показва липса на сперматозоиди изобщо Sad, а в първата имаше съвсем малко.Насочили сме се към д-р Александров за ICSI,но не сме започнали още нищо конкретно.
Ох стига по тази подтискаща тема,сега малко повече за мен Simple Smile В музикално отношение съм абсолютна маниачка на тема Depeche Mode( и да,естествено че бях на КОНЦЕРТА в София:),и в тази връзка искам да поздравя queen of rain!!!  Hug а иначе слушам по малко и от много други видове музика;обичам да чета,да гледам филми,любими сериали са ми Приятели и Секса и Града,и много се гордея със Зодията си - Стрелец!! Crazyсмятам че съм типичен представител на зодията! Party Надявам се да срещна много приятели сред вас!!!!!!!!!!! Hug

# 208
Привет.
аз съм Тони, на 23, от София.
Уча в СУ, работя.
Много искам бебче, работим по въпроса с бъдещия татко.
Не сме женени, но живеем заедно от почти година.
Имам таласемия минор, за това съм малко страхлива относно бебчето, но се надявам, когато му дойде времето, вичко да е наред.

# 209
Здравейте и от мен.Казвам се Дани ,на 31 год,съпруга ми е на 32.Семеини сме от 9 год,не сме се ''пазили'' въобщте,не съм забременявала.Диагноза-запушена едната тръба,а другата -нагъната,правени продухваниа,и три инсеминатции от един много ''кадърен''доктор.От две години сме в Америка,и мисля да правим ин-витро в Б-я.Благодаря за вниманието и успех на всички момичета newsm10 newsm10 newsm10[color=red

Общи условия

Активация на акаунт