ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ! Какво сме направили до сега?

• 613 579
  • 2 381
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,аз се представих във"Искам бебе",но се надявам да ме приемете и при вас!Успех на всички с бебетата!  Peace 

# 121
  • Бургас
Здравейте и от мен!
аз съм на 38 г. а "половинката " на 36 От 2 години се опитваме да си направим бебче но за съжаление на се получава. едва от 3 месеца тръгнах по доктори и вее си мисля че имам проблем. Иначе открит човек, имам много приятели, обичам живота и всичко което го прави красив (Това го е казал Зино Давидов, но изцяло покрива и моята нагласа за живота) . От 20 годишна искам да стана майка, проблемът ми беше че търсех точния човек. е, наистина го намерих и съм много щастлива с него. дано само да не съм изтървала времет за забременяване. Докторката ми казва, че не е така, но занае ли човек. Иначе от скоро влизам в този форум и ми е голям кеф, големи сладурани сте. На всички от сърце желая спех. Имайте кураж Peace и се пазете.

# 122
Здравейте и от мен!От доста време разглеждам форумите,но чак сега се престраших да пиша.На 30 г. съм и със съпруга ми / 32 г/ имаме прекрасна дъщеря на 6 г.,но от 5 месеца правим опити за второ дете. Още след първия месец забременях,но направих спонтанен аборт много рано,при който не се наложи медицинска интервенция. Оттогава опитите ни са безуспешни. Смятам тази седмица да ходя отново на преглед и да си направя изследвания. Дано всичко да е наред.
Успех на всички нас в това трудно начинание, за което си мислех,че е най-лесното и естествено нещо на света,но...явно изобщо не е така!
Ще се радвам да продължаваме на споделяме проблемите си и дай Боже  скоро всички да имаме с какво да се похвалим.

# 123
. На колко години сте, а партньора? - аз на 28 ( все още), той на 33.
2. от колко врме опитвате за дете? от август 2004 ( не много сериозно) ;о)
3. Имате ли поставена диагноза? -за сега, в пирогов смятаха,че имам разрастнал се епител на схийката за горене, но в шейново смятат, че няма нужда.
4.  Кой лекар посещавате? - д-р Станков от Шейново, прати ме в кабинета по стерилитет, а там си говорих с д-р Колизова.
5. Какви изследвания сте направили? предстоят ми хормонални, а на мъж ми - спермограма.
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви? - не
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината? - до сега не съм

# 124
Е здравейте и от мен още един новак, отдавна навъртащ се във форума. За мен понаписах в "Предстои ми ин-витро да поговорим", пуснах една тема въпрос "Време ли е вече за ин-витро" и да ви кажа, че доста ме депресира само мисълта да повторя всичко онова през което съм минала. Ако някои Все пак проявява интерес то може да надникне там. Иначе на кратко мъж и жена които се обичат искат и не могат до момента да си имат бебе.
Това което искам да пожелая на Вас момичета в клуба, е онова което винаги пожелавам на себе си, с надеждата все някои ден да стане реалност.

# 125
1. Аз съм на 25, а любимия на 27 (след месец на 28)
2. ами не е съвсем ясно. за първи път пробвахме септември миналата година, но после 10 месеца прекъсване Sad
3. Имам доказана Ендометриоза
4.  д-р Илиев, Пловдив - Весела
5. Какви изследвания сте направили? - видеозон и цитонамазка
6. 10 месеца Оргаметрил, а от този месец Дуфастон по схема
7. До сега не съм забременявала

# 126
 Здравейте!!!  Simple Smile
Името ми е Илияна, на 26г.  от София. Днес за първи път влизам в този форум и реших да не чакам а да се регистрирам.
Моята история е следната:
Бях 19годишна когато се омъжих ... (брака не оправда очакванията ми), тогава и започнах опитите за забременяване. Така продължи 1г. и отидохме при специалист. Оказа се, че съпруга ми има едва 20% нормални сперматозоиди. Исписаха му лекарства, но той така и не ги пи.  Close  Преживях го доста тежко... след 2г. се разделихме. Доста време стоях сама.  Сега съм горе-долу щастлива. Имам си приятел с който се обичаме и от година правим опит за забременяване, но безуспешно. От 4 месеца започнах да си правя изследвания. На какво ли не се подложих. Като се сетя за цветната снимка ...  Shocked  Cry ... така и не откриха нищо. При него също  всичко е ОК. Не мога да разбера какво става?!? Thinking Но този проблем вече ме влудява.  #Crazy Сексът се превърна в "мисия". Защо е толкова трудно?  Cry  Моля Ви за помощ! Помогнете ми да го преживея!

# 127
newsm78zdraveite momi4eta az se kazvam jeni jelaq yspeh na vsi4ki vi ot surce!!!

# 128
Здравейте  на всички и от мен.Навъртам се от скоро в форума и реших да не губя време а да ви пиша.Аз сам на 27 а съпругът ми е на 31 от 5 години сме семейство и правим опити за бебче но до момента нищо не се получава.Правена ми е снимка от нея се оказа че имам срстваниа на дясната тръба съответно се наложи лапароскопия.Операцията мина успешно но ми откриха ендометриоза.Въпреки това ми казаха че ще имам бебе.От тогава пия всякакви хапчета но пак нищо.Накрая се указа че трябва да се направи инвитро тъй като имам една неуспешна инсеминация.Инвитрото ще бъде след няколко месеца и много се притеснявам какво ще се случи по нататъка. Пожелава успех на всички и на всяка от нас най малко по две малки и сладки човечета.

# 129
И аз  съм новичка тука,но много ми харесва и ще си топля местенцето. Flutter.А е много приятно ,че форума е ра-а-азтеглив като Икарус и винаги има място за още и още  bouquet.
На 26 години съм,мъжът ми-32г.Предстои ми дълбоко изгаряне на шийката,прескочих за сега конизацията. WhistlingНе съм правила по-специфични изследвания освен рутинните микробиологии,цитонамазки и хламидии.
Като чета тука и се възхищавам на всички момичета,които не се отказват и не си помислят да се спрат/дори дапочинат за малко Naughty/в опитите си да осмислят още повече живота си с едно бебе.
Желая на всички ви двойна и тройна радост,любов и разбиране.  bouquet

# 130
Въпросник
1. На колко години сте, а партньора? Аз на 31, Той на 40
2. от колко врме опитвате за дете? Заедно сме от 1992 г.- до момента не съм се предпазвала от бременност, целенасочено действаме от 2000 г.
3. Имате ли поставена диагноза? Да., е как без такава ПКЯ, стерилитет
4.  Кой лекар посещавате? Доста и много ми се иска всичките да ги забравя, операция ПКЯ - доц.Доганов Майчин дом, Рачев и Мустафа- следоперативно лечение, Генов - безброй хидротубации и изтезания, Нецов (Шейново) - лапароскопия ( корекция на всичките бакии и баркоитии), период на дотягане и хаиде Е.Логинова- хомеопатия, Фундзок - тибетска медицина, озонотерапия, йога и като за край към момента билки Е.Елмазов и баба Дора - с.Марково(Пловдивко).
5. Какви изследвания сте направили? Много са
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви? Към момента само фолиева киселина, билки и билкови тинктури сокотерапия и методи Малахов
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината? НЕ

Ох момичета, вече съм много уморена от това безрезултатно лутане, но надеждата, че изпитанията през които е трябвало да минем и да се научим на търпение или Бог знае още какво със сигурност намаляват с всеки изминат ден и наближава деня в който търпението ни ще бъде увенчано с успех и всяка от нас ще се похвали със своето тъй желано бебче. Желая го на всички Вас от все сърце. УСПЕХ!

# 131
аз на 31,той на 28
от 2001 г
поликистоза на яйчниците
проф.налбански лапароскопия,пластика и др,велев
много са
билки елексирите на ипж хлебаров
една неуспешна раждане в седмия месец грешка на доктор и преди една година живо и здраво момиче благодарение на господ

# 132
1. На колко години сте, а партньора?-Аз на 21,той на 26
2. от колко врме опитвате за дете? 1година
3. Имате ли поставена диагноза? не
4.  Кой лекар посещавате? Дoц.Божинова в гр.Плевен
5. Какви изследвания сте направили? микробиологични,цитонамазка,УЗ,хламидии(и на двамата),спермограма
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви? В момента антиоксиданти-неоксид
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината? Да 1 в 9г.с.,незнам причината

Последна редакция: чт, 09 мар 2006, 20:51 от sabrina

# 133
1. На колко години сте, а партньора?
Аз - на 28, той - на 27.
2. от колко врме опитвате за дете?
От 4 години.
3. Имате ли поставена диагноза?
При мен - висок пролактин и липсваща овулация. Имам и една операция - клиновидна резекция през 1997 г. При него - астенозооспермия, тератозооспермия.
4.  Кой лекар посещавате?
Минали сме през много, в момента - д-р Даскалов от "Торакс".
5. Какви изследвания сте направили?
Предконцепционни, спермограма, в т. ч. имунологична, хормони - полови и щитовидни, микробиология, цветна снимка.
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви?
И двамата пием Фолиева киселина. Аз съм на Бромокриптин от 2 месеца. Приемала съм многократно Клостилбегит.
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината?
Не.

# 134
Здравейте, Simple Smile
аз съм Таня - на 33, зодия Дева. Съпругът е Thomas, на 44, Овен. Семейни от 1 година, живеем в Augsburg, Германия.
В момента не работя, посещавам курсове по немски език, по образование - педагогика и Икономист-банкер. Съпругът работи основно на обекти в чужбина, а аз го придружавам.
С първият си съпруг не можах да забременея 1 година (и на двамата всичко ни беше наред, вероятно "психическа" бариера след 10 години пазене).
Със сегашния  ми съпруг забременях на 3-я месец опити, но загубих детето в 20-та седмица (според лекарката в Лондон - е-coli, но моята гинеколожка не приема заключението и). Вече 4-ти месец правим опити.  Sad
Открих "зачатие" докато търсих в Нета повече информация за вероятните причини за аборта, а сега открих и вас. "Попивам" всяка информация, уча се от опита на споделилите момичета. Дано по-скоро се преместим в клуб "бъдещи майки"! Успех на всички ни! Praynig
А иначе слушам музика и бродирам гоблени(малко бабешко хоби...).
Приятно ми е да се запознаем! Wink

Общи условия

Активация на акаунт