Интериорен стил по аматьорски - 31

• 70 090
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Извинявам се ако преди това в темата е писано за това, но какво мислите за принт стъклата за гръб на кухня? Много ми допадат, но бях чела някъде отзиви на  момичета, че се пукали от нагряването на печката. Така ли е наистина ? Thinking http://www.kuhni.zona-mebeli.com/products_photos/4174/14773_big.jpg
Мнението ми не е положително и то не заради трайността, това зависи от качеството и вида на стъклото. Трябва да е много добре подбран принта за да ми допадне.

# 136
Благодаря за отговора, Sharky*  bouquet !
А това за пукането дали не зависи от дебелината на стъклото. newsm78 Тези за принт са 2-3 мм най-много, а твоето знаеш ли колко мм е горе-долу ?

# 137
  • Варна
Съпружка и на мен ми харесва кухнята. Аз не приемам надписите буквално, а като част от стилистиката, харесвам и надписани саксии също и съдове за съхранение...
А врачанският камък ми е любим като вид, зная че не е от твърдите и здрави естествени камъни, доста е и порьозен, но аз съм по явно по-обикновените неща полускъпоценните камъни също харесвам повече от скъпоценните Simple Smile

# 138
  • София
Не мога да отговора наизуст, без да го премеря (в момента не съм си в къщи, в офиса съм). Около 1 см е заедно с гипскартона зад него, така че вероятно е 5 мм стъкло и 5 мм гипскартон. Гипскартонът обира неравнотиите по стената. На мен ми го изработиха и монтираха Стоун Сентър, същата фирма, която изработи плота от технически камък. Стъклото отдолу е стъпило на борд от техническия камък на плота.

# 139
Извинявам се ако преди това в темата е писано за това, но какво мислите за принт стъклата за гръб на кухня? Много ми допадат, но бях чела някъде отзиви на  момичета, че се пукали от нагряването на печката. Така ли е наистина ? Thinking http://www.kuhni.zona-mebeli.com/products_photos/4174/14773_big.jpg

Мисля, че са грозни.  Whistling Освен едноцветните.

# 140
  • Отвъд алеята зад шкафа
Врачанският камък е много подходящ - имам на камината, всички первази на прозорците - външни и вътрешни, плюс парапети на терасата. Излезе ми доста изгодно, импрегнира се и няма никакви проблеми.

Стъкло за гръб харесвам, принт върху него - не!

# 141
Съпружка, много ми е уютно в твоята кухня!
А за пеперудата, каквото и да кажа, ще е малко Heart Eyes
И аз така, а в тази мини оранжерийка подправки ли има?

# 142
Благодаря за отговора! Иначе всеки с мнение.. на мен ми допадат..тази снимка, която постнах все пак не е от най-красивите  Laughing и бих си сложила такова стъкло ( не с плодове или цветя, по-скоро имитация на мозайка, камък или тухли - определено изглежда красиво ) иначе и едноцветните много ми харесват определено, та дори и само стъкло   : Heart Eyes

# 143
Извинявам се ако преди това в темата е писано за това, но какво мислите за принт стъклата за гръб на кухня?
Бих използвала като евтина алтернатива на скъпи плочки, не и за огромни цитруси.

Скрит текст:

# 144
  • На брега
За варовика. Че е изгодно, изгодно е! Първо тази сметка си направих Mr. Green, защото ремонта ми не е дългосрочна инвестиция...ще строим нов дом нататък.  Ако вълкът сит, и агнето цяло-взимам го! Притесняваше ме именно това, че е порьозен и как ще се държи в следващите 5 години. Имам забележки от варовика над камината си, а го сменяхме миналата зима. Опуши се, поема дребни петънца, които не излизат. За протокола - не е импрегниран.
ПП Барба, стъкло ли е това? Веднъж беше споменала и за мазилка със смола. Може ли подробности, моля! Не открих информация за мазилка, а само за такива подове.

# 145
  • Варна
Тоз принт не е толкоз евтин - 247.52 на квадрат  newsm78:
http://shop.jilishta.com/-print-glass/407-print-vrkhu-stklo-za-kukhni-spalni.html
Принт стъкло - Ефектна декорация за дома
Основни характеристики:
1. Стъкло 4 мм (Подходящо за гръб на кухни, вратички на кухни, гардероби)
2. Цена на стъклото/на кв.м -15.60 лв. без ДДС
    Цена с ДДС - 18.72 лв./кв.м
3.  Закаляване на стъклото:
    Цена/кв.м 17,33лв. без ДДС
    Цена с ДДС - 20.80 лв./кв.м
4. Цветен принт върху стъклото:/на кв.м -173,33лв.без ДДС
    Цена с ДДС - 208 лв.
5. Монтаж: 40лв./на кв.м
6. Транспорт: 25лв.
7. N.B За София - опция за вземане на размери от обекта: 26лв.с ДДС

# 146
  • София
Врачанският камък е много подходящ - имам на камината, всички первази на прозорците - външни и вътрешни, плюс парапети на терасата. Излезе ми доста изгодно, импрегнира се и няма никакви проблеми.

Стъкло за гръб харесвам, принт върху него - не!
В нашия стария (сега немски) апартамент камъкът по стълбите и первазите е мрамор, розово-бежев на жилки, не ми се е налагало всяка година да го импрегнирам, лесно се чистеше. В новата къща и стълбите, и первазите си бяха вече сложени и така си останаха.

# 147
Да, така е. Определено не е евтино. http://dreamroom.bg/275-thickbox_default/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%B … A%D0%BB%D0%BE.jpg А иначе това имах в предвид  Blush

# 148
  • София
Да, така е. Определено не е евтино. http://dreamroom.bg/275-thickbox_default/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%B … A%D0%BB%D0%BE.jpg А иначе това имах в предвид  Blush
Аз съм голям фен на "кокълчетата", къщата ни в Родопите е така облицована по целия първи етаж и цялата подпорна стена на верандата, но на принт никак не ми харесва. Не ми харесват и плочки, които имитират кокълчета.

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 14:05 от Sharky*

# 149
Да, така е. Определено не е евтино.
Ами значи е безсмислено да се използва вместо друг материал.

Общи условия

Активация на акаунт