Интериорен стил по аматьорски - 31

• 70 094
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Да, така е. Определено не е евтино. http://dreamroom.bg/275-thickbox_default/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%B … A%D0%BB%D0%BE.jpg А иначе това имах в предвид  Blush
Не ми харесва,като хартиено изглежда.

# 151
  • Варна
Да, така е. Определено не е евтино.
Ами значи е безсмислено да се използва вместо друг материал.
Определено не си струва. Тоолкова хубавини могат да се подберат за тези пари. Освен арт плочки, защо не се сложи естествен камък или технически вместо принт?

# 152
  • Варна
Знам, че го следите този сайт, но да си кажа, че много ми харесаха високите столчета и банята. Много мои.  Heart Eyes http://nicety.livejournal.com/1638078.html

# 153
Дафинов лист, направете изолация от вън, жалкое ако са красиви, стари орнаменти да ги махате. Покажи ако е възможно.

Съпружка, много готина кухня, обживяна, удобна!

не разбирам, как се започва търсене на кусури на вече направено нещо. Обикновено тези неща ги плюем и обсъждаме преди това, на картинака, снимка и т.н. И в темата тези дето най-имат око са най-деликатни на завършен проект.

# 154
so what, ами красиви са /поне на мен ми харесват/. Нали и заради това студуваме. Външната изолация помага, но е добре да има и на тавана - там бяга топлото. Живеем в стара кооперация на последния етаж и таваните са в плачевно състояние. За изолация отгоре и дума не може да става /възрастни хора с натъпкани тавани/. Нямам снимки. Ако направя ще ги покажа.

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 16:38 от dafinov list

# 155
Да се запиша преди да сте изписали темата Simple Smile
Още щом видях снимките на Съпружка (хубава ти е кухнята, момиче Peace) и си помислих, че няма как някоя стерилничка да не възроптае Joy Ама извинете, но не е ли това смисълът на работните плотове - всичко необходимо да е върху тях и винаги под ръка! Ако ще си прибирам кухненския робот, сокоизтисквачката или каната за вода след всяко използване в шкафче, то за какво са ми, по дяволите, плотове 3 метра. Да си измия, почистя и накълцам зеленчуците и 50 см до мивката са ми предостатъчни Laughing
Виж, модата на табелките с надписи и аз не разбирам.

# 156
Хора различни, виждане различно. Или ако не викаме в един глас (боже колкое  хубаво) не се приема. Като си си сложил снимките трябва да можеш да понесеш и критика. Или за едни може, за др не е прието.
Да не ми харесват снимки с мръсните кърпи, и с висящи кабели. Човек като прави снимки може малко да поизчисти.

# 157
Аз по-скоро съм на мнение,че се отлича вниманието от същината на мебелите,изгубва им се красотата,което не значи,че кухнята в случая е загрозена ,но не блясва ,както се казва.

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 17:57 от ДХ3

# 158
От средно прибраните съм на практика.  На теория искам всичко да е подредено. Не ми тежи да си извадя нещото и след края да го прибера. А и нямам 3 м плот  Close
Но Съпружка писа, че й трябват уроци по фотография.
Според мен ако е прегледно като за снимка, няма нужда от толкова умения.
Защото се набиват някои неща, и не може да изпъкне това, което се показва. Мисля, че това предизвика изказванията на неделикатните и то не като освиркване, а като идея как може по-добре да изглеждат нещата.

Кърпата и аз не съм й намерила подходящо място  Mr. Green Гледам само да стои като под конец изпъната  Twisted Evil

А, ДХЗ го е писала, докато постна.
В едно тв пред. скоро - обзавеждащи с дизайнер, последният това рече - трябва да се избягва в стаята да има една мебел, аксесоар и т.н., което привлича цялото внимание.

# 159
  • София
Е вече никой няма да си постне къщата, ако не е снимана от профи фотограф.
Хареса ми кухнята в обживян натурален вид.

# 160
Дами, отплеснахте се. На мен пък много ми харесва кухнята, а за надписа - комплименти  Sunglasses Бих си направила такъв за кухнята, когато се стигне до този етап.
Сега искам да попитам нещо във връзка със снимката по-долу:

Вижте лампите на тавана. Как мислите дали е възможно тази проволка, която дава ток към големия лампион над
плота да се прокара на по-късен етап? Т.е. възможно ли е на по-късен етап да се направи някакво разклонение за ток  от мястото на малките лампички (в центъра на кухнята), като от това разклонение излизат два изхода за ток:
1. единия за малките лампички
2. др-я за лампиона
Много дълго го обясних, опитвайки се да бъда по-конкретна, дано да е ясно

# 161
Според мен тук е правено, без първоначалния замисъл да е бил такъв. Точно на по-късен етап и затова са намерили такова решение.

# 162
  • Пловдив
Един блог от мен за запис в новата тема http://frenchyfancy.com/

# 163
  • На брега
Ах, тъкмо седнах да гледам Гладиатор и я отворих тази мраморно-златна кухня. Тематична Simple Smile!

# 164
Един блог от мен за запис в новата тема http://frenchyfancy.com/
Кой питаше за такъв абсорбатор:

Общи условия

Активация на акаунт