Интериорен стил по аматьорски - 31

• 70 085
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,някоя от вас да е правила/виждала тухлена стена в апартамент?
Доколкото разбрах,това са някакви декоративни тухлички по 1-2 см.Впечатления и специфика на поставянето?

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 10:17 от LilaC

# 121
pep_si, ще имам предвид следващия път, че се очаква да направя представяне. Не се бях замисляла, че се изисква стерилна подредба и снимки.  Peace
Проблемът с мястото е ясен.

Вие къде си държите хавлиите? /в случай, че реша да снимам баните  Grinning/

За мароканките: http://nicety.livejournal.com/1637741.html

Богиня, много полезен линк.

# 122
съпружка , в спалнята ги държим.
и без това в банята нямат изсъхване.

# 123
  • Майничка
...Аз се загледах в един сайт за стаи под наем и попаднах на много интересни интериори...

Добре де, как пък в един не са се сетили да оправят като хората леглата преди снимките! Разчистили натуриите от хол и кухня, ама леглата все едно са със стогодишни дюшеци на буци.

# 124

Много хубавко! Ходи ми се в такъв хотел  Rolling Eyes

# 125
  • На брега
Вие къде си държите хавлиите? /в случай, че реша да снимам баните  Grinning/
Снимай, бе съпружке! Laughing Големи жени сме, правим разлика между гримирана и не гримирана жена и между художествена презентация и живо жилище! Благодаря на всички, които имат смелостта да споделят снимки от личното си пространство! За мен е полезно Peace.
LilaC, не мога да ти дам подробна информация. И на мен ми се върти подобна идея за един участък с някаква текстура зад печката. Хвърляла съм по едно око за информация в магазините само. Имаш избор. Има с различен цвят (от сивкаво/състарено до теракота), размер на тухличката, с различен релеф и дълбочина. Има и бели, като тухлена стена покрита с боя. Мисля, че им е лесно поставянето - с теракол или някакво подобно лепило.

# 126
Скрит текст:

лампичка Simple Smile)

Скрит текст:
голямо лепене пада

# 127
  • вятърничава
Когато кухнята е отделно помещение,като при Съпружка и обзаведено в този стил търпи всякакви натурийки,буркани,уреди.Вписват се много добре и се усеща,че тази кухня се ползва и е сърцето на дома,чак ми замириса на кафе и печиво Wink
Ако кухнята е в общо помещение с всекидневна,хол и т.н. където посрещаш гости и поглеждайки към кухненския плот този безпорядък те дразни,по-добре всичко да е прибрано .И за пример ако вземем снимката,която Ема е постнала за Барба - на тези изчистени линии,мрамор и стерилност каквото и да сложиш ще е в повече.
Ларенца идвам с теб в Мароко!

# 128
Съпружка, отново да ти кажа, че много ми харесва кухнята Heart Eyes.
Сега въпрос с повишена трудност - в три от стаите оставих гипсовите орнаменти по таваните
https://a0.muscache.com/ic/pictures/62760333/4740704a_original.j … output-quality=70
/подобни са на тези от снимката/.
Не искам да ги махам, за да направим изолация, но май ще се наложи. Много са студени в сравнение с другите стаи. Та на въпроса - дали има начин да се направи изолация и да се запазят орнаментите /това е като вълкът сит и агнето цяло/ ooooh!?

# 129
  • Варна
Мароко, Мароко  Crazy

# 130
Та на въпроса - дали има начин да се направи изолация и да се запазят орнаментите /това е като вълкът сит и агнето цяло/ ooooh!?
Ако въпросът е принципен, отговорът е "да"- прави се изолация над тавана, т.е. по пода на горния етаж. Така и ефекта по-добър. Винаги е добре топлоизолацията да е от външната страна на ограждащата конструкция.
Ако този вариант е невъзможен => "не", не може и да се налепи изолация отдолу и да се запазят орнаментите, освен ако не ги повторите отново върху залепената изолация.

Съпружка, надявам се че препоръките ми за представянето не са те засегнали, написах ги с най - добри чувства.

# 131
pep_si, благодаря. Изолацията отгоре отпада, защото над нас са тавани. Май ще се наложи да се разделя с тях.

# 132
  • Варна
Съпружка, много ти е уютна кухнята и табелката много ми хареса.

# 133
Извинявам се ако преди това в темата е писано за това, но какво мислите за принт стъклата за гръб на кухня? Много ми допадат, но бях чела някъде отзиви на  момичета, че се пукали от нагряването на печката. Така ли е наистина ? Thinking http://www.kuhni.zona-mebeli.com/products_photos/4174/14773_big.jpg

# 134
  • София
Извинявам се ако преди това в темата е писано за това, но какво мислите за принт стъклата за гръб на кухня? Много ми допадат, но бях чела някъде отзиви на  момичета, че се пукали от нагряването на печката. Така ли е наистина ? Thinking http://www.kuhni.zona-mebeli.com/products_photos/4174/14773_big.jpg
Аз съм със стъкло, без принт - и не, не се пука зад котлоните. Най-често ползвам големия вътрешен котлон (той е най-близо до стъкленото гръбче), случва се да го напръскам с горещ доматен сос, когато правя спагети.

Общи условия

Активация на акаунт