Предстои ми замразен трансфер, да поговорим-тема 2

• 116 753
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Момичета, включвам се отново в тази група, готвим се за ЗЕТ в този месец. Съвсем в началото съм, вчера ми дойде, днес бях на преглед, изследване на прогестерон - 0,95 ng/mL, при реф. граници във фол. фаза 0,3-1,5 и утре отивам доктора да ми изпише рецептата за подготовка.

Rusalia, благодаря за инфото, само да поясниш подтискаха ли ти овулацията и ако не на кой ден след овулация ти направиха ЗЕТ-а. Не съм наясно с тези неща, утре ще попитам за себе си, но ако може да получа още малко предварителна информация.

dani_veni, честито! Не се шашкай, Господ си знае работата, наслаждавай се на спокойна бременност с хубав пухкав финал!

Успех на всички чакащи!

# 211
Valeto_,  ами аз лично за себе си реших, че ще се информирам възможно най-малко, т.е. правя всичко, което ми казват,че трябва да правя и не правя това, което не трябва, питам за всичко, което се сетя на момента доктора ми, но общо взето срам не срам признавам, че не съм от най-вещите, но по личен избор  Blush Реших за себе си, че ще разбирам нещата в процеса им, за да не действам на и без друго чувствителната ми психика.  Не знам дали е правилна тактиката ми, то ще си каже. Само знам, че на трети ден от МЦ,  след като ми излезнаха резултатите, си почнах с хапченца и лепенки, и на двата пъти.
Късмет, миличка!
Успехи на всички!

# 212
  • Пловдив
Може би това е по-правилната стратегия, защото ако знаеш много неща за напред, знаеш и всички препъни камани, което води до повече притеснения, а всички сме на ясно, че трябва да сме по-спокойни за да се случат нещата. Всъщност аз все имам много въпроси, а когато отида на преглед забравям, чак после се присещам, че трябваше да питам за разни неща.

# 213
Може би скоро и аз ще се присъединя към вас. В четвъртък съм на преглед на 8 ден от цикъла и нататък ...незнам. Имам 3 замразени ембриона от 1-вият ми неуспешен опит.Много ме е страх, че и този път няма да се получи нищо.  smile3518newsm17

Вели, не се отчайвай! Може би това ще бъде твоя опит! При мен след неуспешно ИКСИ замразиха 4 ембриона на 5 ден, размразиха се 3 /които не бяха в достатъчно добро качество/ и затова ми ги върнаха и трите и ето днес се оказвам с положителен тест!
Благодаря, ти за милите думи! Честито! Бог да е с теб!( с вас) Grinning

# 214
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Предстои ми ЗЕТ между 8 и 10.06. Днес ми е 9-ти ден от МЦ, от 3-ти съм на Estrofem 2х1 за 3 дни и след това 3x1/ден, Prednisolon x1/ден сутрин, Аспирин протект х1/ден вечер и от днес Climara - 2 пласт. за 5 дни + още 2 след 5 дни и Fraxiparine 0.4 - x1/ ден сутрин за 10 дни. Притеснява ме ,че взе да ми се подува корема и мисля, че може би е от лекарствата, възможно ли е? Имате ли опит с това?

# 215
Valeto, уви и моето коремче се поду безобразно от стимулациите още, и въпреки 2месечното отлагане на трансфера ми, не спадна. Дано вече има и реална причина да расте  Praynig Попитах в клиниката и ми казаха, че било нормално, но за прекрасна кауза. Примирила съм се.

# 216
Този цикъл няма да има ЗЕТ при мен. Доктора каза, че лигавицата е тънка и овулация няма да има. Weary. Другият цикъл от 2 ден трябва да пия естрофем и на 10 ден ще прецени какво ще се случи....
Трансферът на кой ден от цикъла се прави, приблизително?
Успех на всички с  предстоящ трансфер! newsm10

# 217
Vele, сили и търпение, миличка! И мен 2 пъти ме отлагаха, но след като се налага, няма как. Нали целим най-добри условия за прием на "новите членове на семейството"  Wink На мен трансферът ми бе на 16 ти ден от цикъла. Успех!

# 218
  • Пловдив
Veli, съжалявам, че ще пропуснеш този месец, но както ти е писала Rusalia, зареди се със търпение и мисли позитивно, за това, че чакате най-подходящото време за трансфер, така че нещата да се случат както трябва.

Аз пак за подутото коремче ... понеже пункцията ми беше на 14.05 на доста яйцеклетки, яйчниците бяха уголемени и корема доста подут, но за 7-10 дни всичко си дойде на мястото, корема си стана като преди, на последващите прегледи всичко отвътре си изглеждаше наред, а и до вчера нямах такива проблеми. Сега пак взе да се подува, но не толкова колкото след пункцията. Надявам се, че е от лекарствата, но наистина всичко си струва заради хубавата кауза. Дано скоро да ни се подуват коремчетата от бебчета, а не от хапчета!

# 219
Valeto_ , успех.Ще търпим , това е. Simple Smile А от кой ден се започва подготовката за ЗЕТ? Аз пък 3-4 дни след пункцията получих някакви зацапвания - розовеещи , кафенееши.Знам,че е нормално, но ме е страх да не вземе да ми дойде МЦ пък сега.................... Confused Струва ми се малко ранко...... ама знае ли човек?!  Confused

# 220
Valeto_ , успех.Ще търпим , това е. Simple Smile А от кой ден се започва подготовката за ЗЕТ? Аз пък 3-4 дни след пункцията получих някакви зацапвания - розовеещи , кафенееши.Знам,че е нормално, но ме е страх да не вземе да ми дойде МЦ пък сега.................... Confused Струва ми се малко ранко...... ама знае ли човек?!  Confused

Подготовката за ЗЕТ започва от втория ден на цикъла и е доста по-лека за разлика от нормалния трансфер.
Успех момичета!
Аз вчера бях на преглед и се видя плоден сак с жълто тяло вътре и сега на преглед чак на 29  Cry
Много ми се пуши и не знам как да се справям с това!

# 221
  • София
Здравей те  и аз да се запиша в темичката с предстоящ ЗЕТ този месец.През март направихме ин витро за съжаление беше с отрицателен резултат.Тогава замразихме двечки и се надявам този месец да си ги приберем.До днес бях на оргаметрил за предизвикване на цикъл, и се надявам до 2-3 дни че ще ми дойде.
 dani_veni  тихичко честито сакче и на 29 да видите най-силното тупа лупа.
 Valeto_ , Rusalia ,и на всички тук успех Hug Дано има много положителни тесчета Hug

# 222
  • София
Да питам има ли момичета при които са размразили замразени ембриони след 3-4 г.?
Имам замразени от успешния ми опит 2012-та и искам да ги ползвам сега. Благодаря

# 223
Здравейте, момичета! Скоро не съм писала в темичката, но се записвам за 3ти пореден ЗЕТ. Първия положителен, приключил в 36 г.с. в следствие на инфекция Cry, втори положителен завършил с мисед в 10 г.с. Сега чакам да излязат резултати от генетични изследвания на плода, и на есен отново на опашката. Имам 3 ембриончета, от които 2 са размразявани и след това пак замразявани. Моля ви момичета, ако има някой забременял с такива ембриони нека ми пише. Много съм отчаяна и изгубила всякакви надежди. Имам чувството, че колкото повече се боря, толкова повече се отдалечавам от успеха. Пожелавам на всички успех, на успелите спокойни и леки 9 месеца, а на родилите, да са им честити рожбите и много да ги радват. Ще ви чета и ако мога с нещо ще помагам. Благодарна съм, че ви има и мога всичко да споделя с вас Hug

# 224
Здравейте и от мен. Аз съм майка на снежинка на почти 6г., а в момента съм бременна с леденото й братче в 22г.с.

Борислава Димитрова, моята бременност в момента е от ембрион замразен 6.5 г. преди трансфера. Да уточня, че живея в САЩ и тук казват, че няма такова значение колко години са били във фризера и имат бебета и от 10 годишни ембриони. Важното било, че съм била доста по-млада като са оплодени.

Аз имам 2 неуспешни пресни трансфера и 4 замразени на 6 ден бластоциста от втория опит. Направихме ЗЕТ на 2 ембриона 10/2008 и се роди дъщеря ни, а тази година януари месец направихме ЗЕТ на другите 2 и очакваме момченце. И двата опита са с подтисната овулация, медикаменти за подпомагане на лигавицата и прогестерон 5 дни преди трансфер до 11г.с. Лигавицата първия път беше 12мм, а сега 13.2мм. Първия трансфер беше точно 2 месеца след пункцията и организма ми се беше възстановил.

Ангелче75, много съжалявам за загубите ви, преминала си през кошмар. Стискам палци този път да имаш успех до ревлив финал  Praynig.

Успех на всички в процедура  Peace. Вярвайте във вашите снежинки и снежковци  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт