Предстои ми замразен трансфер, да поговорим-тема 2

• 116 665
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И аз съм с ПКЯ и нямам овулация. То цикъл рядко имам, та камо ли овулация  ooooh! Не са ме мъчили на естествен цикъл, че то може цяла година да нямам овулация  newsm78
Лекарката каза или стимулация с хапчета /клостилбегит, фемара/, или естрофем от 2-рия ден на МЦ. Избрах втория вариянт и се получиха нещата.

# 301
Вчера док ми написа рецепта за ЗЕТ.Ще пия Естрофем и ще слагам лепенки Климара.Изписал ми е лепенките х 4 наведнъж през 5 дни.Някоя от вас слагала ли е по толкова много наведнъж?

# 302
zdraveite i ot men za parvi pat pisha v saita i mnogo se radvam she se podkrepqte vzaimno .Kazvam se Borislava i jiveq s majami v holandiq ot 6 godini opitvame se da si imame bebe ot godina i polovina pravihme izledvaniq i se razbra she majatmi ima bavnodvijeshtise spermatozoidi iznedvaha i men praviha mi i operaciq za da vidqt dali tarbite mi sa zapusheni no vsishko beshe nared i taka zapocnahme borbata za bebe.Imame napraveni 8 inseminaci i edno in vitro no neuspeshni Sad .ot pukciqta mi izvadiha 38 qicekletki no imah 13 dobre razviti oplodihagi i ostanaha somo 8 kachestveni ot koito edna mi beshe varnata na parviq opit sega imam 7 zamrazeni i snedvashtiqt mesec shte pravime oshte edin transver no mi davat samo 17 procenta za uspevaemost Sad neznam kakvo da napravq veshe se shustvam smazana ot stresa i neuspeshnite opiti molqvi kajete mi kakvo da napravq i dali ako se varna v bg shte imam po golemi shansove tam
_________
Пишете на кирилица.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 10:53 от AnMary

# 303
Добре дошла Борислава.
Ако разбирам добре сте с мъжки фактор. Предвид, че сте правили 8 инсе-та, явно не сте с тежък мъжки фактор и след като докторите казват, че при теб всичко е ок, защо дават само 17% при ин витро опит? 38 Я ми "бие" на хиперстимулация. След като имате още замразени, защото да не пробвате пак само трансфер. То не е казано, че ще стане от първия път...
За справка - Ние също сме с мъжки фактор, но при нас е тежък и за инсе не може и дума да става. след 3та пункция направих трансфер и ембриона се захвана, но за 9 седмици... мисълта ми е - не можеш да се отказваш и отчайваш.
За мен, в България има страхотни доктори, и не само в А.Р.Т., но като цяло - друг е въпроса, че нямат необходимите ресурси да работят спокойно. Ако мислиш, че тук ще ти е по-спокоино - ок, но от опит (аз съм от 6 г. в БГ иначе цял живот съм била в чужбина), мога да ти кажа, че тук напрежението е в пъти повече... просто липства организацията, която я има в други Европейски страни...
Последно, не знам дали това е формата на успеха, тъй като моя беше за кратко, но спокойствие му е майката.. Без физическо и психическо натоварване, само позитивни мисли и малко повече пазене.
От все сърце ти пожелавам успех,
Надявам се съм ти помогнала и скоро да се похвалиш с хубави новини

# 304
Здравейте момичета Simple Smile  Присъединявам се към вас ,преди седмица преключи първият ни опит ИКСИ без успех имаме три ембриона замръзени на петия ден и ще пробваме ЗЕТ ,но преди това ще правим лапароскопия за прекъсване на тръбите в понеделник Simple Smile Искам да попитам колко време след лапарото може да се направи ЗЕТ Simple Smile Надявам се да ме приемете в темата ,честито на всички успяли и успех на всички на които им предстои Simple Smile

# 305
  • СОФИЯ
Tonika Ilevi зависи от това доктора ти какво ще каже Peace
Аз съм правила лапароскопия и трансфер в един месец  Heart Eyes да не говорим през 4 дни ....

# 306
15 мм фоликул и лигавица 6мм на 8ми ден от цикъла?Днес бях на проследяване за ЗЕТ и това чух.ЗЕТ се прави на 20ти ден ,така ли е,момичета?И кога се почват хапчета някакви?Имах си записано инфото,но сега не е при мен за справка.

# 307
Датата на трансфера(на кой ден от цикъла се прави) зависи от дължината на твоя цикъл, датата на овулация и на кой ден са замръзените снежинки. Мога да споделя,че аз имам 26-27 дневен цикъл, замръзените снежинки бяха на 3 ден и трансфера ми го направиха на 16 ден от цикъла. Започнах с лекарства за подготовка от 7 ден, а след трансфера започнах веднага и с другите лекарства и инжекцията Фракси. Късмет и успех!   

# 308
  • София
aldita, моите зет при д-р стаменов бяха без никакви лекарства, проследява овулация и лигавицата и трансфера е на този ден след нея, на който са замразени ембрионите.
не е на определен ден от цикъла.

# 309
А на мен ми обясниха, че на определения ден от цикъла, ако лигавицата ми не е с подходящи размери (тя се преверяваше както предни дни, така и на датата ,когато щеше ми бъде извършен трансфера), трансферът ще се отложи за другия цикъл   Peace Това ми говори, че и двете неща са от значение.

# 310
  • София
Моят ЗЕТ беше на 16-ти ден от МЦ, без овулация /аз и нямам де, че съм със СПКЯ/. От 2-ри ден на МЦ, започнах естрофем, а от 13-тия утрогестан. Ембрионите бяха замразени на 5-ти ден. Лигавицата на трансфера беше 12,5 мм, S1.

# 311
И аз съм със СПКЯ, но правихми ЗЕТ на естествен цикъл. Може би е късмет, че този месец имах доминантен фоликул. Сега смятам, че ЗЕТ ми е бил на 31ден на 6-дневен бластоцист. Shocked Но пък и цикълът ми е средно 40дни. Успех на всички в преследване на мечтата  baby_neutral

# 312
И аз съм със СПКЯ, но правихми ЗЕТ на естествен цикъл. Може би е късмет, че този месец имах доминантен фоликул. Сега смятам, че ЗЕТ ми е бил на 31ден на 6-дневен бластоцист. Shocked Но пък и цикълът ми е средно 40дни. Успех на всички в преследване на мечтата  baby_neutral
Има ли някакъв резултат от трансфера ти? И на мен ми предстои да ми върнат бластоцист на 6 дни и досега не бях срещала такъв случай във форума, четох само за ембриончета на 3-ти или 5-ти ден. Мислех си, че на пети ден най-късно ги замразяват...
Успех. newsm10

# 313
  • София
И аз съм със СПКЯ, но правихми ЗЕТ на естествен цикъл. Може би е късмет, че този месец имах доминантен фоликул. Сега смятам, че ЗЕТ ми е бил на 31ден на 6-дневен бластоцист. Shocked Но пък и цикълът ми е средно 40дни. Успех на всички в преследване на мечтата  baby_neutral
Има ли някакъв резултат от трансфера ти? И на мен ми предстои да ми върнат бластоцист на 6 дни и досега не бях срещала такъв случай във форума, четох само за ембриончета на 3-ти или 5-ти ден. Мислех си, че на пети ден най-късно ги замразяват...
Успех. newsm10
Има, има такъв случай....
Едно от момичетата тук - Lavender88 е бременна от такъв трансфер на 6 - дневен ембрион, сега вече е почти в 9-тия месец. Прочети й старите постовете, спомням си, че беше разказала подробно.

# 314
Успех. newsm10
Една пациентка на д-р Персенска беше забременяла с трансферирано ембри на 6-ти ден. Но не си спомням дали беше зет или не.

Общи условия

Активация на акаунт