Искам да кажа ... (24)_16.02-22.02

• 86 375
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 430
Аз гледам "Хобит" 1. Много ме е яд на тоя филм!

# 2 431
Защо те е яд, Нино?
п.п. В "специалната" тема за Оскарите вече се обсъжда защо по време на различните церемонии са благодарили по-често на Стивън Спилбърг, отколкото на Бог.  ooooh! Хубаво бях спряла да чета и коментирам там ....

# 2 432
  • Euskal Herria
Ух, аз пък хабя нерви с моя лаптоп. Инсталирах липсващи драйвъри, ама пък нещо не щеше да зарежда хрома. Възстанових системата, утре ще се ровя и занимавам.

Белинда, много се радвам, че тортата е станала и са я харесали. И у нас е на уважение, заедно с другата, та сега непрекъснато ме карат да правя. Едната още неизядена, те дават заявки за другата  hahaha.

На линия съм за нощната смяна.

# 2 433
Защо те е яд, Нино?
п.п. В "специалната" тема за Оскарите вече се обсъжда защо по време на различните церемонии са благодарили по-често на Стивън Спилбърг, отколкото на Бог.  ooooh! Хубаво бях спряла да чета и коментирам там ....

Аз от Хобит съм много разочарована  Tired
Чек, и защо е така?  Mr. Green

# 2 434
Щото, Чек, аз съм много нетърпелив човек. И като отидох да го гледам, не бях чела нищо за филма.
И накрая като свърши на никъде и разбрах, че ще има още една част, а после, че даже - две.
Освен това толкова протакана ми се видя първата част. Тия джуджета пътуваха, пътувах, пътуваха............. Мъжът ми вика - ми те са джуджета, какво искаш с тия къси крака.
След това прочетох книгата и установих, че има разминавания, а и се зачудих как може от толкаво книжле - три части филм.
Така и не гледах "Хобит" 2, а отдавна го има дори и по торентите. Нито пък "Хобит" 3.
Може да ги гледам  някога по телевизията.

Аз като загледах Тюдорите, сериала, и го изгледах почти за три дни. Нон стоп почти гледах.

# 2 435
  • София
На мен пък ми дойде дружка на гости, мина да ме види  за 2 минути пред входа. Ама бива ли сега да не се качи. ММ заяви, че не е виждал друга къща, където да има 2 малки деца и в 23.30 да идват гости и отиде да си легне  Mr. Green
Ахахахаха, Нино, с ходенето и джуджетата ме докара до неудържим смях!  hahaha

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 00:29 от tzvety26

# 2 436
  • HH
Сън не ме лови.

Ще умра от смях. Я веднага да си признаете, коя от вас е пращала лични на Борилчо. Човека, пита в темата за въпроси към модераторите, как се блокират ЛС, щото не искал да си става близък с хора от форума.  Joy Joy Не тормозете човека повече, само го обърквате. Той вече сам не знам какво прави в този форум.

# 2 437
И той не знае  Laughing

# 2 438
  • Euskal Herria
Аааа, той директно си каза на съфорумка, че го яде, защото не обръщал внимание на нейните ЛС.

Скоро вместо брой постове, ще имам текст  Mr. Green.

# 2 439
  • София
 Joy Яна, на кой, на Нино ли каза?

# 2 440
То и аз мога да кажа, че някой ми пише ЛС и после да се.покрия. А Борил често взе да се покрива  Wink

# 2 441
Ахахахаха, Нино, с ходенето и джуджетата ме докара до неудържим смях!  hahaha

А мене до истерия ме докараха тия, късокраките!
Финалът беше покъртителен - змея отвара едно око, а аз отварям уста в киното и до нас не можах да си я затворя.
Аз съм си виновна, де, че не съм прочела преди това нищо за филма.
Освен това хич не ми бяха страшни нито орките, нито "Главатаря" им. Егати главатаря, бяха го направили като огромен желиран бонбон. А белият орк беше като ...нищо.
Във "Властелина" бяха по-страшни.

# 2 442

Не, мъри  Crossing Arms  Никакви ЛС аз не пиша на непознати мъже.  Grinning

# 2 443

Не, мъри  Crossing Arms  Никакви ЛС аз не пиша на непознати мъже.  Grinning

Нино такива неща не прави  Naughty

# 2 444
А вие откъде сте сигурни ,че Борил е мъж !?

Общи условия

Активация на акаунт