Съпруги на военнослужещи - 10

• 62 576
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
 Да се присъединя и аз към и-нет връзките...Хахахха  Crazy

# 676
Ами то с тези мисии, какво да правят момчетата в свободното си време, освен да сърфират  Laughing

# 677
 Laughing Laughing Laughing
В повечето случаи само чета, но ме развеселихте .
".....Интернет все ни свързва, Интернет ни дели......  "

# 678
Ние се запознахме с ММ (голямата ми любов) в кола на път от Велико Търново към Казанлък. Аз бях първи курс във Военното училище, той четвърти. Нямаше с кой да се прибирам за уикенда и звъннах на мой познат от трети курс, който да ми намери място в кола. Той ми уговори пътуването за друга кола. Но се оказа, че те щели да минават от друго място и се наложи да се сменим с един колега и да отида в тази въпросната кола (Ама и аз едно обяснение  Crazy). И... там беше той. Сладуркото ми. Един такъв хубавичък, русичък, сладичък.... Харесах си го от пръв поглед. Трябваше ни 1 месец, за да станем двойка и 4 години за да се оженим  Heart Eyes
Ех, спомени, спомени

# 679
  • София
Ох, днес се уморих...от бездействие, но за това пък ми е едно такова щастливоооооо. Сигурно защото денят е специален Simple Smile
Чета вашите LOVE STORY и ми е много приятно. Ех, младост, младост...Ех, нови технологии и технически прогрес...
RATRIDI много хубаво го е казала....Интернет все ни свързва, интернет ни дели...Ето съвременните хора как се запознават-в нета,( ЕСТЕЛИТА, СИМПАТЮХЧЕТО, SAD_WOMAN) Simple Smile а какво да кажем ние с гайдите-еле па я.
С ММ ме запозна брат му. Отидох му на крака, у тях, на имен ден на този брат, който си призна, че много ме харесва, но знаел, че съм по-подходяща за брат му и тази вечер ще ме запознае с него. Действието се развива в Перник-10.04.1976. По това време бъдещата ми любов служеше в София. Та пристига един красавец, висок, атлетичен, с много черна коса и светлоок. Е на това му казват любов от пръв поглед. Аз-1.65 см, 57 кг., коса тъмна, до кръста, бяла блузка, пъстра пола с волани. И като започнаха едни танци...от 22.00 - 6.00 цял работен ден. Танцувах само с него... Трябваше ни месец, докато станем двойка и 6 месеца докато си кажем заветното "ДА " И така, танцуваме го този танц вече почти 39 години. Е, пак е висок, но не е толкова атлетичен, косата е побеляла, но очите...същите Simple Smile И аз съм се попроменила Wink 1,62, почти 100, косата боядисана, от 3 месеца-къса, но, усмивката, усмивката и блясъкът в очите според моето момяе са същите, от преди много години. Simple Smile
ДУНДИиии,  Hug толкова човешки си го казала. Омиля ми момиче, без да те познавам. Да, никой не е застрахован, никой не е имунизиран. Не знае какво може да се случи.
Отивам да си уважа половинката, че днес цял ден вися пред компа. Поне да вечеряме заедно cook
ПАТЕНЦЕ, чакаме вашата история Simple Smile
От мен една песен, по повод днешният ден на щастието.

Не ви казвам лека нощ. Може пак да ви нагледам. Какво да правя, като ме привличате като магнит?

# 680
  • София
МИЛИ ВОЕННИ МОМИЧЕТА, ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕДРИ И УСМИХНАТИ, УСТРЕМЕНИ И ТЪРСЕЩИ, ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ!

Хубав ден! Където и да сте, нека ви върви, нека ви спори, нека сте усмихнати! С най-добри чувства newsm51

# 681
Честита пролет, мили дами! Слънчеви усмивки пожелавам на всички!
Фло, толкова миличко и хубаво ми стана, като прочетох историята на вашата любов. Няма значение какви сме били като визия и какви сме сега. Важно е ръката, която държи твоята, да е топла и любяща, е не дали е с гладка кожа или перфектен маникюр. Дори не е толкова важно дали тази ръка ще носи венчален пръстен. Сърцето е важно, не опаковката му.  Heart Eyes Я кажи, като се взехте с мъжа ти, промени ли се отношението на брат му към теб? Много благородна постъпка от негова страна, и много правилно е преценил-ето, колко години вече сте заедно.
Дунди, като има грешка, има и поправка. Дали е голямата любов-ами то е относително. На 20 имаш едни критерии, на 40 вече са други. Ти го каза-важното е да се чувстваш добре с човека до себе си.
Много лирично съм се настроила тази сутрин  hahaha сигурно е заради топлото /почти/, но много усмихнато слънчице навън. Прекрасен ден ви пожелавам!  Hug

# 682
Добро утро момичета! Честита първа пролет ! Да сте живи и здрави, много щастливи, обичани и обгрижвани! Не забравяйте и вие да дарявате със същото любимите хора до вас!

Вчера бяхме подхванали темата за грамотността, ако имате желание вижте на какво се натъкнах във фейсбук-а
Скрит текст:

Хубав и усмихнат ден!  Hug

# 683
  • Някъде в Европа...
Честита пролет, мили приятелки!

Аз пак от тел  Rolling Eyes  Embarassed и трудно бих прикачила снимка...
Много се радвам на историйките ви за запознанство, връщат ме и мен в курсанските/студенските години  Simple Smile
Стеф, колко се радвам ако знаеш на курсантите сега, когато си тръгват за отпуска в петък, виждайки ги на кпп,то, напомнят ми за отдавна минали времена... А миналата година, след края на производството дори се разплаках, когато напусках района и ги виждах випусниците, с какво нетърпение поемат по нов път. Върнаха ме 15 г назад, когато и аз чаках "моето" тогава момче, да поемем към бъдещето...и си дадох сметка, колко сме остарели

Днес се стягаме за празника на Търново утре. Ще имаме скъпи гости, ще се съберем семейството...Търново е красиво по това време, особено вечер, с двата спектакъла. Дано времето е с нас...днес е слънчево...
Хубави почивни дни, момичета!
Много, много любов   bouquet  bouquet  bouquet

# 684
AIR, сега разбирам, че си от моето любимо Търново. Толкова красиви спомени имаме оттам с ММ! Имаме си една любима пицария на главната, "Его", там ходим, колкото пъти сме били в Търново. А веднъж имахме късмет да гледаме "Звук и светлина" от терасата в хотела, където бяхме. Толкова много красота и величие има в този спектакъл...Скоро не сме били там, но с радост бих отишла пак.

# 685
Здравейте, мацки!  Hug
Днес децата са при бабата и дядото, та ще се отдам малко на разкрасяване  Laughing
ММ също се е записал за тези карти на Мтел, към края на месеца каза, че ще му дадат. Обаче той не иска да си запазва номера /на Глобул е в момента/ . Днес ходих да му плащам сметката за тел, питам ги кога му изтича договора, защото след това искаме да го прекратим и да закрием номера, понеже няма да се ползва вече. Казаха ми, че договора му изтича август, но до октомври трябва да плаща иначе щяло да има неустойки. И сега какво правим, като изтече август месец договора? Тези неща хич не ми са ясни, доста хора изгоряха така, уж не са преподписали, пък после излиза, че имат 2- годишен договор...

# 686
  • Някъде в Европа...
AIR, сега разбирам, че си от моето любимо Търново. Толкова красиви спомени имаме оттам с ММ! Имаме си една любима пицария на главната, "Его", там ходим, колкото пъти сме били в Търново. А веднъж имахме късмет да гледаме "Звук и светлина" от терасата в хотела, където бяхме. Толкова много красота и величие има в този спектакъл...Скоро не сме били там, но с радост бих отишла пак.
Довечера сме там Simple Smile. Мястото е със страхотна гледка. Особено утре, когато е спектакъла на Конниците. Но местата по всички заведения с изглед са заети много отдавна. Аз лично не съм го гледала наживо този спектакъл. Всяко местенце, от което миже да се наблюдава е абсолютна блъсканица няколко часа преди това. Пускат го само на празника на Търново...

# 687
Ние го гледахме през ноември, не помня точна дата. Казаха ни, че се пуска, когато има заявка от туристи и ние се бяхме примирили, че няма да го видим. Бяхме страхотно изненадани, когато докато вечеряхме в ресторанта на покрива на хотела, спектакълът започна. Беше невероятно усещане просто....Гледахме си го съвсем спокойно от терасата на ресторанта, и нямаше никой друг, освен нас  Simple Smile

# 688
Ох , прекрасното ми родно  Търново! И този път няма да видя 3D  шоуто , дано на някои следващи празници го улуча.
А  Звук и светлина предната година си го припомних и винаги ми е вълнуващо!
 Весело настроение на всички боляри ! И разбира се за всички останали от темата! Дано да си починете , особено за тези за които само неделята ще е такава.

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 14:13 от kativita

# 689
  • Някъде в Европа...
Ние го гледахме през ноември, не помня точна дата. Казаха ни, че се пуска, когато има заявка от туристи и ние се бяхме примирили, че няма да го видим. Бяхме страхотно изненадани, когато докато вечеряхме в ресторанта на покрива на хотела, спектакълът започна. Беше невероятно усещане просто....Гледахме си го съвсем спокойно от терасата на ресторанта, и нямаше никой друг, освен нас  Simple Smile
Мисля, че говориш за Звук и светлина от Царевец. Аз говоря за новото 3Д визуално шоу, което е на паметника Конниците. Пускат го само на празника на Търново.
А Звук и светлина има доста често. Много пъти съм го гледала, даже писледния път и с допълнителното визуално 3Д допълнение, винаги усещането е като първия път. На празници обикновено има и заря преди това от НВУ, то, а след края му и заря от общината. Велико е!

Общи условия

Активация на акаунт