Отговори
# 375
Здравейте момичета,
Дали бихте споделили колко време чакахте за ДЯ и в коя клиника? Може и на лични.
Причината за въпросът ми е, че съм пациент 3 години на една от водещите репродуктивни клиники, но бих желала да я сменя и се колебая с коя.  newsm78

# 376
  • София
Аз чаках 6м. в Надежда.

# 377
  • София
При д-р Стаменов съм, може би има значение.

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 23:11 от *dama*

# 378
Благодаря *dama*  bouquet
На мен ми казаха около година, но и че зависи кога ще се намери донор. Явно малко или много е въпрос и на късмет.

# 379
Здравейте отдавна не съм писала, и нямам много време да влизам да чета! Сега минавам да се похваля , януари месец се роди моята малка дъщеричка от донорска яйцеклетка! Въпреки мъките през които преминах, терзанията и колебанията сега съм най- щастливия човек! Така че не се отказвайте да се борите за мечтата си , всичко ще се случи когато му дойде времето! Успех на всички , стискам палци и при скоро да се похвалите с положителни резултати! Хубав и позитивен ден!

# 380
Честито, Симба! Да е жива и здрава принцесата  Hug
Наистина имаме нужда от такива новини.

# 381
Честито, Симба, да ти е жива и здрава малката принцеска bouquet

Аз май тук не съм писала. Моят син от ДЯ се роди февруари. Не знам как съм живяла без него досега, просто не може да се опише с думи какво е Heart Eyes Пожелавам на всички борещи се скоро да го разберат!

# 382
Честито и на теб Elektra.13 , да ти е жив и здрав и много да те радва!

# 383
Честито, Симба и Електра! Много да ви радват дечицата. И аз много си обичам моите двама юнаци, таткото също, а пък твърдеше, че не може да възприеме този начин на създаване на деца.

# 384
Nataka аз също минах през много емоционални моменти и борба със себе си докато се реша, но сега не съжалявам и не искам да си мисля какво щеше да е ако се бях отказала! Сега живея втори живот с малката ми принцеса , а при нас таткото беше този който ме убеди да направим ДЯ , аз само повтарях че няма да е мое дете, а сега дори и за аекунда не си го помислям! Да са ти живи и здрави и много да ви радват😘😘😘

# 385
Честито, Симба, да ти е жива и здрава малката принцеска bouquet

Аз май тук не съм писала. Моят син от ДЯ се роди февруари. Не знам как съм живяла без него досега, просто не може да се опише с думи какво е Heart Eyes Пожелавам на всички борещи се скоро да го разберат!
Elektra,честит ти юнак.Пожелавам му едно безгрижно детство,което със сигурност ще е изпълнено с многооо любов bouquet

# 386
Честито Електра и Симба!

Някой дали знае каква е разликата между Лимитиран и Стандартен пакет Optima Eggs в Щерев?  Rolling Eyes

# 387
Аз не съм сигурна ,защото не съм в тази клиника.Но някоя мацка казваше, че при лимитирания дори 15 яйцеклетки да извадят на донорската ,ти получаваш около 5...стига да не бъркам

# 388
  • Кърджали
Здравейте, момичета. Реших да се включа и аз. Тъй като съм с изчерпан яйчников резерв в момента ползвам ДЯ. Това ми е втори трансфер и надявам се последен и дано всичко да е наред като направя теста.

# 389
Здравейте, момичета. Реших да се включа и аз. Тъй като съм с изчерпан яйчников резерв в момента ползвам ДЯ. Това ми е втори трансфер и надявам се последен и дано всичко да е наред като направя теста.

Късмет

Общи условия

Активация на акаунт