Отговори
# 4 470
Здравейте, при мен прогестеронът беше замерен на 2 пъти по време на подготовката, и при мен имаше включен естрофем. Доколкото разбрах прогестеронът е важен защото ако е твърде нисък или висок се възпрепятства имплантацията. И на 2та ми теста беше доста нисък, по-нисък от всяка референтна долна граница на която и да е фаза. Включиха ми утрогестан в деня на оплождането на яйцеклетките, и си го продължавам и  досега. Не ми беше замерен в деняна трансфера честно казано, но е факт че имплантацията беше успешна. Пожелавам успех! 🍀

Започнахме да подготвяме лигавицата с естрофем . Другата седмица ще пускам изследване за прогестерон. Може ли някой от опитните потребители да обясни изследването на прогестерона защо се прави и в какви граници е желателно да бъде преди трансфер?

# 4 471
Прогестерон се изследва в деня на започване на прогестероновия препарат /трябва да е нисък/ и след това в деня на трансфера, когато трябва да е повишен. При мен го изследват и на трети/четвърти ден, за да мога да включа по-голяма доза пролутекс.

# 4 472
Привет момичета.
Може би скоро и аз ще се наредя да чакам за ДЯ. Искам да ви попитам, за да се ориентирам в коя бг клиника успяхте да заченете/ износите бебенце. Имам предвид има ли разлика с банките, които работят. Същевременно ембриолозите може би също са от значение. Пред много голяма дилема съм как да постъпя. Сякаш вече не ми се пробва с мои Я, и ми се вижда по лесно психически да използвам ДЯ. След 2 опита ин витро общо 2 ембриона до 5 ден за 2 опита. Единият въобще не се хвана; с другия мисед в 10 седмица. Мисля си, че проблемът е в качеството на Я.

# 4 473
Maria-all, на колко години си? Какъв АМХ имаш?

# 4 474
Има ли вероятност лигавицата да нарастне твърде много, че да не е подходяща за трансфер с естрофем 2 таблетки по 3 пъти на ден ? На пети ден беше 5.3 , следващия ми преглед е на ден 15 в четвъртък, та се чудя дали да не отида на преглед да видят лигавицата . Пия и по един аспирин на ден. Притеснявам се да не се отложи работата ,имам нужда от малко окуражаване .

И още нещо, как се блокира някой за да не ви праща съобщения , че тази потребителка, чиито мнения тук бяха изтрити ,не искам да ми пише на лични.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 12:07 от •MERA•

# 4 475
  • Be realistic - plan for a miracle.
•MERA•  много е индивидуално за лигавицата, но Естрофема в такова количество определено я кара бурно да расте.
Относно блокирането - обърни се към модератор според мен.

# 4 476
Има ли вероятност лигавицата да нарастне твърде много, че да не е подходяща за трансфер с естрофем 2 таблетки по 3 пъти на ден ? На пети ден беше 5.3 , следващия ми преглед е на ден 15 в четвъртък, та се чудя дали да не отида на преглед да видят лигавицата . Пия и по един аспирин на ден. Притеснявам се да не се отложи работата ,имам нужда от малко окуражаване .

И още нещо, как се блокира някой за да не ви праща съобщения , че тази потребителка, чиито мнения тук бяха изтрити ,не искам да ми пише на лични.
Това е много висока доза. Ти имала ли си проблеми за образуване на лигавица до момента?
При мен дори от 3х1 се получи хипер стимулиране на лигавицата и лигавицата излезе от външната страна на матката. В крайна сметка с коригиране на дозата до 2х1 се оправиха нещата, но ми коства един месец забавяне. Ако имаш възможност за преглед между 10 и 12 ден може би ще е по-добре. Успех ти желая, дано всичко е наред!

# 4 477
Днес ми е 13 ден, отивам да се прегледам днес да ми измерят лигавицата. Иначе , прегледа ми е на 15 ден. Благодаря ви. В Турция протокола пак беше от 2 таблетки 3 пъти на ден, но нямаше имплантация тогава.

Колко трябва да е идеалната лигавица?

Допълвам : измериха ми 10 ММ лигавица . Продължавам по същата схема днес и утре, в четвъртък съм на преглед. Пия и по един аспирин на ден.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 15:55 от •MERA•

# 4 478
  • София
10мм е супер, казаха ли дали е трислойна (това е по-важно от дебелината)?
Стискам палци всичко да е наред Heart

# 4 479
Здравейте много време не съм влизала във форума и не съм писала искам само да кажа, че аз родих през 2022 година след инвитро с донорска яйцеклетка в болница Щерев. Опита беше четвърти поред при доц.Юнакова.

# 4 480
Честито щастие, и такива хубави истории много ме окуражават. 🍀

Здравейте много време не съм влизала във форума и не съм писала искам само да кажа, че аз родих през 2022 година след инвитро с донорска яйцеклетка в болница Щерев. Опита беше четвърти поред при доц.Юнакова.

# 4 481
Доколкото знам важна е и структурата на лигавицата, не само дебелината. Мера, според мен, довери се на лекаря си и повече спокойствие, което също е важно. Стискам палци!
Обяснявам и за прогестерона - той е важен да запазването на бременността, докато се формира плацентата. Ако е нисък може да се загуби плода. Затова и прогестероновите препарати задължително се приемат до 12 гс - тогава вече има плацента.

# 4 482
Благодаря ви  💕 много!
От днес добавихме прогестерон с Кринон гел сутрин и cyclogest вагинални глобули вечер. Днес размразиха яйцеклетките и мм даде свеж еякулат, за който платихме допълнителнo да премине през процедури за да се изберат най-качествените  плувци. Пожелайте ни успех 🙏 осми опит ни е , първи с ДЯ 🥹

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 11:36 от •MERA•

# 4 483
Вече сте на финалната права! Успех!

# 4 484
Благодаря ви  💕 много!
От днес добавихме прогестерон с Кринон гел сутрин и cyclogest вагинални глобули вечер. Днес размразиха яйцеклетките и мм даде свеж еякулат, за който платихме допълнителни да премине през допълни процедури за да се изберат най-качествените  плувци. Пожелайте ни успех 🙏 осми опит ни е , първи с ДЯ 🥹

Пожелавам ви успех от първи опит с ДЯ💖

Общи условия

Активация на акаунт