Отговори
# 4 485
Успех и от мен, стискам палци!!! Вашето бебенце е на път!

# 4 486
Успех, Мера,
Днес ще ви се обадят за оплодените яйцеклетки и ви пожелавам здрави ембриончета, пълни с живот.
Много е емоционален момент и пак чакане. Всичко в инвитрото е чакане 😅.
Стискам палчета много силно🍀

Благодаря ви  💕 много!
От днес добавихме прогестерон с Кринон гел сутрин и cyclogest вагинални глобули вечер. Днес размразиха яйцеклетките и мм даде свеж еякулат, за който платихме допълнителни да премине през допълни процедури за да се изберат най-качествените  плувци. Пожелайте ни успех 🙏 осми опит ни е , първи с ДЯ 🥹

# 4 487
Благодаря за окуражаването 🩷 без вас не знам какво щях да правя. От 8 ДЯ имаме 5 оплодени. Утре чакаме обаждане за развитието им 🍀💫🤞 очаквах поне 6, дано  петте да се развият правилно . Много искам трансфер на 2 ембриона и поне два да замразим 🙏 в случай, че се наложи втори трансфер.

# 4 488
Замразявайте по два ембриона в сламка. Най- лошия оставете за накрая, дано да не ви трябва. Пожелавам ви двойно щастие, като мен. Аз родих две принцеси с ембриони  3СС и 4СС качество.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 17:17 от Book_79

# 4 489
От 8 ДЯ днес имаме 3 добре развиващи се и два бавно развивавищи ембриони ( днес е втори ден) . От 8 я до 3 ембриона добре ли е , мами? Направо ми се сви сърцето, утре ще се обадят да кажат какво става с трите Е и дали ще има трансфер . Очаквах тези ДЯ да са топ качество 🥹

# 4 490
Mera в ,коя клиника се извърши оплождането?

# 4 491
  • Be realistic - plan for a miracle.
Успех, Мера!
Трябва ти едно борбено човече Simple Smile Вярвам, че е сред тези три.

# 4 492
Обещаващо е, успех! 🍀

# 4 493
Моите момичета са от ембриони замразени на 6-ти ден, значи и те не са били много бързи в развитието си. Не ги отписвайте двата ембриона, които в момента се развиват по- бавно. Накрая ембриолозите трябва да ви кажат какво качество са.

# 4 494
Половината да оцелеят до ден 5 или 6 ще е супер. Дано и петте стигнат до там!
Чела съм, че след ден 3 влияние за развитието оказва качеството на сперматозоидите, затова и при ДЯ най-често тогава отпадат някои ембриони.

# 4 495
Както е написала, Prego, трябва ти едно, борбено човече Simple Smile При мен от 6 ДЯ, четири се оплодиха, 2 изкараха до 5 ти ден, едното сега спи в скута ми. Май процента е 30 Simple Smile Моли се за своите ембриончета, общувай си с тях мисловно, покажи им че ги искаш  и че ги обичаш с цялата си душа. Бог е с теб! Стискам палци. Остава последната стъпка да си прибереш бебчетата в коремчето и да си отидете в къщи. Бъди спокойна всичко ще е наред!

# 4 496
Супер е резултата, ще имаш трансфер разбира се. Даже за няколко бебета ще има ембриончета.
Ако не искаш многоплодна бременност моя съвет е да се замръзяват едно по едно. Не всеки може да се справи с 2 бебета и тяхното износване. Тук се довери на лекарите, защото ще преценят според общото състояние.
Успех 🌸

От 8 ДЯ днес имаме 3 добре развиващи се и два бавно развивавищи ембриони ( днес е втори ден) . От 8 я до 3 ембриона добре ли е , мами? Направо ми се сви сърцето, утре ще се обадят да кажат какво става с трите Е и дали ще има трансфер . Очаквах тези ДЯ да са топ качество 🥹

# 4 497
Здравейте, момичета! От много време следя темата и отдавна не съм писала. Днес беше моят трансфер с ДЯ на 5 дневни. Искам да ви помоля, ако някой има опит, да сподели дали да се надявам на чудо. Бях си с пакет от 6 ДЯ. Миналата сряда ги размразиха и от 6-те само 4 се оплодиха. Днес преди трансфера ме разстроиха с новината, че от тези 4 оплодени, само две се развиват, при това не са на такова развитие, което се очаква за 5-ти ден. В крайна сметка ми трансферираха въпросните две. Казаха ми да си направя тест другата сряда, когато ще е 9-тия ден от трансфера. При такова не добро развитие на оплодените яйцеклетки, според вас, мога ли да се надявам? Извинявам се, ако ми е глупав въпроса, но ми е първи трансфер.

# 4 498
Много искам да ви дам кураж, но имам лош опит със замразени. В Б-я връщат 2 Е при съмнения в качеството... Това само по себе си ме попари много в моя опит.

# 4 499
Аз доколкото разбрах , трансфера е на свежи ембриони . Яйцеклетките са били замразени и размразени . Знаете ли защо са ги чакали до пети ден? Дали е практика на клиниката , защото някои предпочитат да трансферират на трети ( смятат че, утробата е по -добрата среда за развитието на ембрионите . Информация за качеството не са ли дали с точност ? Според мен има шанс, доктора едва ли щеше да трансферира негодни ембриони.

Общи условия

Активация на акаунт