Отговори
# 4 545
Novaneva, ние успяхме в клиника в Атина - Institute of Life.
Трудно ми е да препоръчам, честно казано. Бързо се случиха нещата и съм изключително благодарна за това, че забременях и имаме син. Но имаше някои неща, които не ми допаднаха. Сигурно и опитът ми говори ... доста репродуктивни клиники сме обиколили преди това.
Скоро правихме втори трансфер в Атина, но беше неуспешен.
Ако имаш интерес, ще споделя повече информация.

Bojinila, ако държиш на свежи ДЯ и не искаш да чакаш дълго, може да проучиш клиники в чужбина. В Гърция ни отне около 3 месеца от подписването на договор до трансфер. В Кипър мисля, че също става бързо.
Успех!
Aria Mia и аз съм се насочила към Гърция, Солун предвид дългото чакане за свеж трансфер у нас. Може ли да споделиш в коя клиника си била и дали я препоръчваш. За инвитро с донорска яйцеклетка ме интересува. Благодаря много.

# 4 546
Bojinila, ако държиш на свежи ДЯ и не искаш да чакаш дълго, може да проучиш клиники в чужбина. В Гърция ни отне около 3 месеца от подписването на договор до трансфер. В Кипър мисля, че също става бързо.
Успех!
Aria Mia и аз съм се насочила към Гърция, Солун предвид дългото чакане за свеж трансфер у нас. Може ли да споделиш в коя клиника си била и дали я препоръчваш. За инвитро с донорска яйцеклетка ме интересува. Благодаря много.

Благодаря момичета, аз работя на две места и общо взето съм до 12ч на работа, пътуването навън направо ми звучи непосилно.....едвам отъсвам време да ходя до близката ми клиника( Надежда).... Мен основния ми въпрос беше за жена-донор да си потърся( родила до 38) предварително....за да не чакам след това.....

В тази група сме жени,които имаме нужда от ДЯ,не донорки.Ще е трудно да намерите според мен,ваши приятелки ако се съгласят,за друго не се сещам

Здравейте, не ви разбрах ? Е то донорската яйцеклетка, нима не се получава от жена-донор ?! Ами аз също имам нужда от донорска клетка, за моята бременност, но мисля да я получа от донорската програма, като преди това заведа жена-донор за предимство. Не разбрах тук групата точно по какъв начин извлича и набавя клетки, и аз какво по-различно търся ? Аз съм частно лице, не някаква представителка на фондация , която просто набира донорки !

Може би не се изразих правилно,както името на групата индикира сме жени,които имаме деца от ДЯ или искаме да заченем такива.Ние не сме донорки на яйцеклетки,това имах предвид.В този смисъл не можем да ви насочим как да си намерите жена,която да дари за да получите предимство. Надявам се не съм ви разбрала аз грешно.

# 4 547

....

Не правя реклама,но познавам две жени наскоро забременяха при Владимиров и изобщо не чакаха много,опитвали ли сте там?

Здравейте! А може ли да кажете колко всъщност са чакали при Владимиров, защото тъкмо подадохме документи там.

Не повече от два-три месеца по спомен

Здравейте, моята информация от началото на лятото е че се чака по около/ над година, и че донорките драстично са намаляли. Разбира се, нещата може доста да са се променили оттогава и сега положението да е различно. Но споделям за да се знае и това, иначе най-добре би било да се направи консултация с доктора и да каже актуални срокове. Аз реално забременях точно там, но със замразени яйцеклетки, тъй като преценихме че ни е много чакането иначе.

# 4 548
Момичета, утре на място в клиниката ще попитам, но дали на някоя от вас се е случвало и имате ли информация, дали ако моя позната има замразени яйцеклетки от инвитро, която тя е правила, може да ми ги дари и това да ми даде предимство или евентуално аз да ги ползвам? Тя е на 30 г., има вече детенце на 6 г., сега е бременна след инвитро, от което е запазила тези яйцеклетки.

# 4 549
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не съм супер запозната, но не мисля, че може да се дарява към конкретен човек. Поне не в България. Вероятно може да ги дари на общо основание, но не определя къде да отидат.

# 4 550
  • София
Не може.

# 4 551
  • София
защо да не може ако са само яйцеклетки?
по принцип най-добре е да се пита в клиниката.

# 4 552
  • София
Не може да ги дари на конкретна реципиентка.
Иначе може, но пък няма да даде предимство, защото не са свежи, а замразени.
Просто може да ги дари.

# 4 553
Не съм супер запозната, но не мисля, че може да се дарява към конкретен човек. Поне не в България. Вероятно може да ги дари на общо основание, но не определя къде да отидат.
Със сигурност знам, че може да ги дари в определена клиника, но е напълно възможно да бе може за конкретен човек да е...

# 4 554
На конкретна реципиентка не може, но да ги дари за предимство може, ако разбира се отговаря на условията.

# 4 555
  • София
Не трябва ли да са пресни, а не замразени яйцеклетките по програмата, за да дадат предимство?
Замразените би трябвало да отиват в криобанка.
Ще опитам да потърся информация по-късно.

# 4 556
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз бях разбрала, че става дума за дарение на ембриони. Странно е, че са й замразявали само яйцеклетки при инвитро…

# 4 557
На един от трансферите чаках с момиче, на което бяха извадили към 30 яйцеклетки, 15 бяха оплодили и замразили не помня толно колко ембриони, а останалите бяха замразили като яйцеклетки именно с тази цел - момичето искаше да ги дари на своя близка заради предимство.

# 4 558
30 Я ?! Е може пък да не са от една стимулация.

# 4 559
Информацията, която получих от клиника София при д-р Владимиров е следната:
- работят с овобанк, от където взимат замразени яйцеклетки много бързо - дори до седмица.
- за свежи яйцеклетки се чака от 6 месеца до година средно.
Четох много информация, че замразените намаляват процента на успеваемост. От клиниката не желаят да коментират това. Има ли сред вас жени, които успешно са родили от замразена донорска яйцеклетка?
Успех!

Не правя реклама,но познавам две жени наскоро забременяха при Владимиров и изобщо не чакаха много,опитвали ли сте там?

Здравейте! А може ли да кажете колко всъщност са чакали при Владимиров, защото тъкмо подадохме документи там.

Не повече от два-три месеца по спомен

Общи условия

Активация на акаунт