Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте! Присъединявам се и аз към групата с ДЯ. Аз съм на 35г. и съм с ИЯР.
Колкото повече ви чета, толкова повече въпроси имам и съм много объркана, а така искам всичко да мине бързо и леко и ако може и от първия път!  Praynig
Все още не съм си избрала доктор, но съм се насочила към др.Стаменов. Само че аз не съм от София и проблемът ще е в пътуванията. Каква е цената на един преглед при него? Лесно ли се запазва час при него?
Пожелавам успех на всички, а аз ще продължавам да ви следя и като си посъбера малко мислите, ще започна и аз с въпросите  bouquet

# 136
За него се чака доста, отделно ако те включат в донорската програма се чака още. Там има и други добри лекари-Персенка Шефкетова, може да опиташ и при тях.

# 137
  • гр.София
Пепилота, добре дошла Hug И аз бих те насочила към някой от другите лекари в Надежда. Чакането за д-р Стаменов е много, а останалите също са добри

# 138
  • Пловдив
Mimi_Demi благодаря!  Hug
Скоро ходих в една клиника, при един доктор, за който имаше страшно добри отзиви. И наистина човекът си върши много добре работата. Обаче дълго чаках за записване на час при него и след това ме прие 3 часа по-късно от уговорения час, буквално го разчекнаха човека на 100 места едновременно. И нямаше много време за обяснения, ами само ми видя изследванията и заключи:
 - "ИЯР. Приготви парички за инвитро!"
Та сега ми се иска да имам малко повече яснота - какво ме чака, какви са стъпките през които трябва да мина. Чета по форумите и събирам пъзелчетата едно по едно.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 14:15 от Пепилота

# 139
  • София
Пепилота добре дошла,не си губи времето първо си запиши час и другите лекари са добри и за тях се чака доста.

# 140
Добре дошла и от мен, Пепилота:)
На мен много ми хареса д-р Персенска. Остава и работа да свършим...

Относно моето питане за замразяването на материал, биолозите ни обясниха, че това си е една естествена селекция. Което в нашия случай не е лошо, защото проблемът ни е двустранен.

П.п. Пепи, не съм сигурна дали бих съдила за някой лекар дали е добър по това
Mimi_Demi благодаря!  Hug
Скоро ходих в една клиника, при един доктор, за който имаше страшно добри отзиви. И наистина човекът си върши много добре работата. Обаче дълго чаках за записване на час при него и след това ме прие 3 часа по-късно от уговорения час, буквално го разчекнаха човека на 100 места едновременно. И нямаше много време за обяснения, ами само ми видя изследванията и заключи:
 - "ИЯР. Приготви парички за инвитро!"
Та сега ми се иска да имам малко повече яснота - какво ме чака, какви са стъпките през които трябва да мина. Чета по форумите и събирам пъзелчетата едно по едно.

Научих се по трудния начин, докато стигна до д-р Персенска

# 141
Преди години, когато бях на 37г. и аз бях чула не от едно, а от две "светила" не само същата диагноза, но и категорично, че само с донорска ще имам успех. Загубих години да вярвам в това. Персенска ми даде шанс и на 42г. забременях с моя яйцеклетка, друг е въпроса, че не можах да го износя, поради ред причини, но възрастта и ИЯР не бяха сред тях.

# 142
Здравейте момичета
От вчера  започнах с декапептил 0.1 за 14 дни и преднизолон ф 0.1.За съжаление имам голям фоликул който не се пука и ще трябва да се направи пункция в четвъртък.Някой вземал ли е преднизолон ф?Не питах за какво е но като прочетох страничните ефекти ме заболявания главата

# 143
Преди години, когато бях на 37г. и аз бях чула не от едно, а от две "светила" не само същата диагноза, но и категорично, че само с донорска ще имам успех. Загубих години да вярвам в това. Персенска ми даде шанс и на 42г. забременях с моя яйцеклетка, друг е въпроса, че не можах да го износя, поради ред причини, но възрастта и ИЯР не бяха сред тях.
Аз пък тази диагноза не я чух от "светило", но за съжаление д-р Персенска не я отрече...Чух даже думите(докато изреждаше на сестрата) еди кой си яйчник не се визуализира. Те не работят, и двата Sad
Но преживях диагнозата и вече не ми пука, че ще е с ДЯ. Дори вярвам, че докато износваш детето, то си взима от твоята ДНК. Четох такова нещо някъде. Само се моля този път да успеем, че имам един неуспешен, пак с ДЯ  Cry

# 144
Аз пък тази диагноза не я чух от "светило", но за съжаление д-р Персенска не я отрече...Чух даже думите(докато изреждаше на сестрата) еди кой си яйчник не се визуализира. Те не работят, и двата Sad
Но преживях диагнозата и вече не ми пука, че ще е с ДЯ. Дори вярвам, че докато износваш детето, то си взима от твоята ДНК. Четох такова нещо някъде. Само се моля този път да успеем, че имам един неуспешен, пак с ДЯ  Cry
От момента, в който си видях положителния тест просто нямаше значение че са от донорски яйцеклетки. Мили  ми са, както ми беше мило и детенцето ми от моя яйцеклетка. Те са в мен, усещам ги, тормозя се и се тревожа за тях така, както и за предишното ми детенце. Искам ги и не ми пука дали ще носят мои гени или не, само да са здрави и вкичко да е ОК. Иска ми се да се включи и жена, която вече е родила и да сподели чувствата си, въпреки, че всичко е индивидуално. Обичам ги страшно много и ги чакам с нетърпение. Пожелавам ти в най скоро време да изпиташ тази радост.

# 145
Един въпрос - за Надежда конкретно.  Понеже замразяваме С, после размразяваме, оплождаме и пак замразяваме ембрионите. И накрая пак размразяваме и правим трансфер.  В тези 5500 влизат ли тези неща?

# 146
  • гр.София
Замразяването и съхранението на С и ембриони не влиза в цената. Ние платихме отделно.
В цената на донорската програма влиза размразяването на С и оплождането на яйцеклетките

# 147
Разбрах, мерси:) А трансфера? Май и той не?

# 148
  • гр.София
Трансфера също отделно се заплаща

# 149
Разбрах, мерси:) А трансфера? Май и той не?

Електра, благодаря ти за пожеланието. Аз за трансфер не плащах отделно, влизаше си в цената. Отделно платих само съхранение на замразените.

Общи условия

Активация на акаунт