Отговори
# 990
Питам понеже след  като платихме за цял пакет получихме  6 ДЯ...имахме само две уж добри ембриончета.
При въпроса ни към координаторката "Защо само толкова?" Отговор бе,  че се грижат за нейното здраве с доста остър тон. Явно трябваше да се почустваме неудобно ... и го постигнаха.
ЧХГ 0.10 и и над 10 хил ...във WC-то...

# 991
Когато плащахте какво ви обещаха? Трябва да е упоменато предварително колко Я ще ви дадат. Обикновено е не по- малко от 6-7.

# 992
Точните думи бяха колкото извадят ще са за нас. При въпрос има ли минимум казаха не.
Получихме 6 ДЯ

# 993
Странно. По тази логика можеха да извадят само 1.
При мен от самото начало беше упоменато, че плащам за 7.

# 994
  • София
Крис в Щерев ли беше?

# 995
blagodarna, да

# 996
  • София
Там имам 2 неуспешни опита с ДЯ

# 997
Здравейте. Предстои ми ЗЕТ с ДЯ на следващ цикъл, може би в началото на май. Ще върнем 1 (имам операции и предпочитаме така). На цветната снимка от ноември всичко е ОК по тръбите. Имам 4 бластоцисти.

# 998
  • София
Успех ти пожелавам!Аз забраменях със ЗЕТ

# 999
Здравейте,
Объркана ,отчаяна и много притеснена
На 37г.ми откриха ИЯР, след хиляди добавки,2години опити и  нито една извадена моя яйцеклетка Sad минаваме на ДЯ.Моля Ви момичета за помощ,възникват ми следните въпроси,а наистина не знам към кой да се обърна😢😢😢
1.В София или в чужбина е по добре за ДЯ?
2.Какво ви е мнението за болница Надежда(ДЯ)
3.Аз ли трябва да изискам гинетичен тест или?
4.Ако биологичното дете на донорката и моето дете от същата донорка един ден(вероятноста е малка,но..) се срещнат и имат дете (това как може да се избегне?)
Предварително се извинявам,но от няколко дни приех мисълта,объркана и много притеснена съм да не загубя още време.
Успех желая на всички🍀

# 1 000
Зависи какво искаш. До колкото знам в Бг са анонимни, докато в чужбина се знаят и след 18 години дето може да поиска информация, коя е донорката. Също така може да се получи информация колко деца има от донорката, така че да не се получават такива проблеми.
По съвета на моя гинеколог избрах варианта с не анонимна донорка.

# 1 001
Благодаря за бързата реакция!Може би въпросите ми са глупави,но питайки(в клиниките) ,четейки не намирам много инфо
Бих искала здрава яйцеклетка(интересуваме информацията за нея около здравният и статус и да не е от ромски произход например ) .
Имам нужда да поговоря с жени ,които са минали през това.

# 1 002
Никой не може да ви гарантира, че яйцеклетките ще бъдат здрави и от тях ще се развие бременност. Всяка клиника обаче е длъжна да ви даде информация за здравния статут и физически характеристики на донорката.

# 1 003
Благодаря за бързата реакция!Може би въпросите ми са глупави,но питайки(в клиниките) ,четейки не намирам много инфо
Бих искала здрава яйцеклетка(интересуваме информацията за нея около здравният и статус и да не е от ромски произход например ) .

Преди години, аз бях в твоето положение, имах същите въпроси и опасения. Всички преминават през това. Имах същата диагноза ИЯР. Доверих се на доктор от Варна, който ми беше препоръчан от едно светило от София, като добър с ДЯ. Изключително взискателен е към донорките и има голяма успеваемост, работи предимно със свежи Я. Не съжалявам нито миг за избора си, защото сега гушкам 2 прекрасни бебчета, вече на 4 мес. За донорката, информират само физически статус, години, цвят очи, коса, ръст, образование, кръвна група и ако е представила нейна снимка като бебе. Детето, което ти би родила, ще има и твоето ДНК, чрез утробата и кръвните потоци които отиват към него.  Все пак не забравяй, че вземаш само 1 яйцеклетка, а създаваш милиарди други, докато се превърне в сладко малко човече. Иначе казано тази яйцеклетка, не би могла да се превърне в същото бебе в друга утроба. Затова бъди смела, не се отказвай да следваш мечтите си да бъдеш майка и когато гушнеш бебчо,  ще усетиш щастието за което мечтаеш.
Успех на теб и всички бъдещи мами.

# 1 004
Аз успях в тази клиника и я препоръчвам!😊
Тук може да добиете някаква представа за нея...
https://m.bg-mamma.com/?topic=1172955

Общи условия

Активация на акаунт