Отговори
# 1 005
Подписано.

Относно горното питане - аз имам дете от донорска процедура в Надежда. За анонимното донорството съм по ред причини. Ромки там няма. Генетичните изследвания са задължителни. С две ръце подкрепям мнението, че генетичен материал се предава от майката на бебето и няма как същото бебе да порасне в друга утроба - това е само една клетка. Ако има някакви въпроси, питайте Simple Smile

# 1 006
Здравейте,
Объркана ,отчаяна и много притеснена
На 37г.ми откриха ИЯР, след хиляди добавки,2години опити и  нито една извадена моя яйцеклетка Sad минаваме на ДЯ.Моля Ви момичета за помощ,възникват ми следните въпроси,а наистина не знам към кой да се обърна😢😢😢
1.В София или в чужбина е по добре за ДЯ?
2.Какво ви е мнението за болница Надежда(ДЯ)
3.Аз ли трябва да изискам гинетичен тест или?
4.Ако биологичното дете на донорката и моето дете от същата донорка един ден(вероятноста е малка,но..) се срещнат и имат дете (това как може да се избегне?)
Предварително се извинявам,но от няколко дни приех мисълта,объркана и много притеснена съм да не загубя още време.
Успех желая на всички🍀
Отиди в чужбина. Поне на консултация и ще видиш разликата в отношението и след това ще прецениш. Но помисли добре преди да си похарчиш парите. Успех.

# 1 007
Където и да отидеш, изисквай свежи Я, а не замразени. Просто защото успеваемоста е по-висока. Така има смисъл парите които ще дадеш.

# 1 008
Момичета,
Много съм Ви благодарна на всички ,които ми писахте ,за мен тази подкрепа ме накара да се "съвзема "след поредните разочарования.Мисля да си дам малко време.Но всички съвети и мнения са ми важни!
Не съм много активна тук ,но определено ще следя(ако мога и аз да помагам)и ще пиша Simple Smile
От сърце  ❤ желая на всички в най-скоро време да сме в група в,която да обсъждаме бебешки работи !
Благодаря🍀

# 1 009
Момичета,моля ви да напишете коя къде е успяла с ДЯ,и при кои доктор.Благодаря ви предварително.

# 1 010
  • София
Аз съм бременна с близнаци след процедура в Биотекском, Киев. Фреш ембриони, ексклузивен донор, синхронизиране на циклите, макс 3м чакане след първоначален преглед.

За съжаление трябва първо да падне забраната за пътуване, за да продължат процедурите.

# 1 011
delisardeli, бихте ли обяснили какво значи  "ексклузивен донор"?

# 1 012
  • София
Означава, че извадените яйцеклетки не се поделят между 2 реципиента.

# 1 013
Здравейте, момичета! Може ли да ми кажете доколко се съобразяват в клиниките при  избор на донор (ДЯ) с изискваията,  които  сте посочили?

# 1 014
Съобразяват се до колкото могат. Ако не ти хареса донора, просто не се вземаш нейните Я.

# 1 015
Съобразяват се до колкото могат. Ако не ти хареса донора, просто не се вземаш нейните Я.

Благодаря за бързия отговор. При мен не се получи точно така.......след оплождането ми дадоха инфо за донорката и почти  нищо не се покрива с изискванията.Исках да разбера дали е практика да те поставят пред свършен факт или имаш право да се откажеш от предложен донор.

# 1 016
Как може да не ти хареса донорката, след като е анонимна и не се дава информация за нея?

# 1 017

Благодаря за бързия отговор. При мен не се получи точно така.......след оплождането ми дадоха инфо за донорката и почти  нищо не се покрива с изискванията.Исках да разбера дали е практика да те поставят пред свършен факт или имаш право да се откажеш от предложен донор.
В коя клиника това ?
Как може да не ти хареса донорката, след като е анонимна и не се дава информация за нея?
Точно

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 13:23 от AnMary

# 1 018
Да ви споделя как ние избрахме донорка, именно само по описание, т.к. са анонимни поне в Бг - подминахме ниските, светли жени и тези с по - голямо тегло/силно казано по - голямо, но гледахме съотношение ръст/кг/ , защото и двамата с ММ сме тъмни, високи и слаби. Та може би това да имат предвид дамите под нехаресване. Лично аз съм далеч от мисълта да омаловажавам това, което правят жените дарявайки яйцеклетките си. Напротив - дори и аз ако можех бих дарила сега, виждайки през какво се преминава.

# 1 019
Вие без да получите никаква информация ли се съгласихте на ДЯ- каквото дойде???

Общи условия

Активация на акаунт