Отговори
# 1 095
Здравей, Neli___ !
Моят опит е с МЦ в Тутракан. За 6900лв. ти гарантират два трансфера с по два Е. (това е цена при споделено донорство). В цената не влиза цената на трансфера и ако е ЗЕТ и размразяването се плаща допълнително.

# 1 096
МБАЛ Надежда от първи трансфер и горда мама на принцеса. 8 ембриона Simple Smile имам замразени още 6 и правя опит за второ.
6800 донорска програма Simple Smile

# 1 097
  • Варна
Здравей, Neli___ !
Моят опит е с МЦ в Тутракан. За 6900лв. ти гарантират два трансфера с по два Е. (това е цена при споделено донорство). В цената не влиза цената на трансфера и ако е ЗЕТ и размразяването се плаща допълнително.
Благодаря!Какво е споделено донорство?

# 1 098
Здравей, Neli___ !
Благодаря!Какво е споделено донорство?
Значи, че трябва да си поделиш яйцеклетките с още една жена.

# 1 099
Тогава как гарантират 2 трансфера и то с 2 ембриона? Понякога и с всички яйцеклетки не може да се гарантира подобно нещо.

# 1 100
  • София
Тогава как гарантират 2 трансфера и то с 2 ембриона? Понякога и с всички яйцеклетки не може да се гарантира подобно нещо.
Понеже съм в Надежда,ще си позволя да отговоря.Чаках една година за донор.Получихме 7 яйцеклетки.Оплодиха се 5.Не могат да гарантират нищо,имаше и жени,при които не оцеляват оплодените ембриони.При мен също засега резултатът е отрицателен,но имах един трансфер.Имам още три замразени ембриона.

# 1 101
  • София
Ние избрахме пакет за 6900Е с 2 опита, 2 екслузивни донора (всички яйцеклетки само за нас) и два трансфера в Биотекском в Киев. Избира се от донорска база данни, чака се до макс 3м за опит, синхронизират се циклите на донорката и реципиентката (не се замразяват яйцеклетки), трансферите са фреш. Включен е престой, храна и логистика по време на опита, както и медикаменти до 3м. Първият ни опит беше неуспешен (БХ), вероятно защото се разболяхме и двамата. От втория опит съм бременна с близнаци, имаме и още замразени ембриони.

# 1 102

Гарантират, че за тези пари, ще получиш мин.4 Е за два трансфера по 2, ти може да си ги разпределиш как искаш да ти ги трансферират.

# 1 103
Понеже съм в Надежда,ще си позволя да отговоря.Чаках една година за донор.Получихме 7 яйцеклетки.Оплодиха се 5.Не могат да гарантират нищо,имаше и жени,при които не оцеляват оплодените ембриони.При мен също засега резултатът е отрицателен,но имах един трансфер.Имам още три замразени ембриона.
Не познавам нито една в донорската без ембриони, а смея да твърдя че много пациенти познаваме

# 1 104
Здравей, Neli___ !

Здравей,
Т.к. и аз съм се насочила към МЦ Тутракан за донорска яйцеклетка, мога ли да те попитам колко време мина докато намерят донорка?  Ти ли намери донорката?

# 1 105
  • София
Не познавам нито една в донорската без ембриони, а смея да твърдя че много пациенти познаваме
това че ти не познаваш не значи че няма.
Аз познавам.

# 1 106
Здравей, Neli___ !

Здравей,
Т.к. и аз съм се насочила към МЦ Тутракан за донорска яйцеклетка, мога ли да те попитам колко време мина докато намерят донорка?  Ти ли намери донорката?

Здравей!
Около година се чака.При мен беше даже повече. Лично аз препоръчвам и двамата доктори в центъра, но не мисля, че е най-доброто място точно за донорска програма. (чака се много и имат много малко донорки).

# 1 107
Някой да е пил корен от Мака? Подобрявал хормоналния баланс и се чудя дали да не си поръчам 🤔

# 1 108
Някой да е пил корен от Мака? Подобрявал хормоналния баланс и се чудя дали да не си поръчам 🤔
С мака трябваше да се внимава, защото доколкото си спомням май повишаване тестостерона. Можеш да прочетеш в групата витамини и добавки за....., в която се коментират тези неща.

# 1 109

Привет,аз го пих доста време,но ефект за себе си не видях, за съжаление...

Общи условия

Активация на акаунт