Отговори
# 1 140
Благодаря ти Simple Smile -тя се притесняваше както е записана в едната,ако отиде в другата да не излезе някак и да стане неприятно за нея...
Аз пък мислех ,че е като с донорството на органи-всичко е в обща база-явно съм в грешка Simple Smile.

# 1 141
  • Пловдив
Аз съм записана в 2 в момента, която ми се обади първа тя ще е. И двете клиника са добри , така че не се притеснавам. Но...връзка по между си надали имат ,а и да имат...това си е моя живот и моя избор..Wink

# 1 142
Казабланка-успех и много стиснати палци от мен Simple Smile.В БГ ли са клиниките и колко време чакаш до сега -ако е удобно ?

# 1 143
 Предстои ми инвитро с ДЯ и съм на Фемостон .Мисля ,че има значение кога да се постави блокиращата Декапептил Депо .Ако някой е в моята ситуация ,моля да сподели .Имам и Хашимото ,чета ,че вливката Интралипид не е окей ,соев продукт е и е противопоказан .Може и на лични .

# 1 144
  • Пловдив
Казабланка-успех и много стиснати палци от мен Simple Smile.В БГ ли са клиниките и колко време чакаш до сега -ако е удобно ?
В БГ съм. Записах са на 21.05 в едната и чакам декември , на .1.07 в другата и чакам за април Wink

# 1 145
  • София
Благодаря ти Simple Smile -тя се притесняваше както е записана в едната,ако отиде в другата да не излезе някак и да стане неприятно за нея...
Аз пък мислех ,че е като с донорството на органи-всичко е в обща база-явно съм в грешка Simple Smile.
Всички донори българи са в базата на агенцията по трансплантации. Няма как да не, защото агенцията по трянсплантации дава разрешенията един човек да бъде донор. Все пак има изисквания съм донорите. Но клиниките повежду си нямат връзка.

# 1 146
Flowers Hibiscus Благодаря ви за отговорите и от нейно име Simple Smile !
Нандин и аз това знам..нали така  спират донор за постигнат бременности/за това почти я заблудих/...важното за нея е,че клиниките нямат връзка...

# 1 147
Предстои ми инвитро с ДЯ и съм на Фемостон .Мисля ,че има значение кога да се постави блокиращата Декапептил Депо .Ако някой е в моята ситуация ,моля да сподели .Имам и Хашимото ,чета ,че вливката Интралипид не е окей ,соев продукт е и е противопоказан .Може и на лични .
Аз правих общо 3 опита с ДЯ на Фемостон, в две различни клиники и никога не са ми слагали блокираща инжекция. Единствено са ми сменяли Фемостона с Естрофем и Прогестерон.
Нито вливки са ми правили.

# 1 148
А защо да се слага блокираща инжекция? И аз имам три опита с ДЯ, но когато запитах за този блокаж, понеже бях чувала, лекарят каза абсурд, няма смисъл и толкова. Който има информация, моля да сподели.

# 1 149
Слага се когато се синхронизират циклите на донор и рецепиент. Водещ е цикъла на донора.

# 1 150
  • София
Слага се когато се синхронизират циклите на донор и рецепиент. Водещ е цикъла на донора.
Фемостон изписват обикновено при липса на цикъл.

# 1 151
Здравейте как се разбира че си за донорска яйцеклетка ако все още има яйциклетки и се оплождат и стигат до 5 ден с хубав бластоцит но не настъпва имплантация, това означава ли че трябва донорска яйцеклетка

# 1 152
andonova83, за липса на имплантация може да има и други причини освен некачествени Е. Възрастта е от огромно значение.
Аз имам 7 трансфера, 5 от които на много хубави на външен вид бластоцисти, но като не съм правила ПИД реално не знам какво е качеството им. И тъй като вече съм на 45г. реших, че няма смисъл да се тормозя с повече стимулации и взех доста трудното за мен решение за ДЯ. А докторът ми говори за това от 2г., но аз като си бях наумила, че ще родя дете само с моя Я и въобще не го слушах. Иначе имам все още АФ.

# 1 153
Здравейте как се разбира че си за донорска яйцеклетка ако все още има яйциклетки и се оплождат и стигат до 5 ден с хубав бластоцит но не настъпва имплантация, това означава ли че трябва донорска яйцеклетка

Предполагам с ПИД на ембрионите

# 1 154
Момичета, да ви споделя нещо от вчерашния ми разговор с клиниката ми и моля, който вече е минал през това, да сподели дали е така навсякъде Simple Smile
В понеделник ще отидем да попълним с ММ нужните документи за ДЯ, ще платим 1500 лв. и ще ни включат в списъка. Да уточня, че моята клиника работи само с български донори, идват в клиниката, стимулират ги,  а не с банки от чужбина. На въпроса ми колко месеца евентуално ще чакам, да не е цяла година, че вече нямам нерви, отговорът беше:" Длъжни сме да намерим донор до 6 месеца и да направим трансфер след най-много още 3 месеца" Astonished
Как така са длъжни. Че ако няма подходящ за мен, ще бъде каквото има ли Disappointed Със сигурност ще питам като отида, но ми е интересно как е било при вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт