Отговори
# 4 455
Честито на бременните мами 🥰

И при мен първите седмици прегледите бяха с вагинален ехограф.

За изследванията - ще правя ендометриален микробиом (отговаря на Алис и Ема тестовете), както и един испански тест ImMap. Всичко по препоръка на репродуктивния лекар. И да ... една торба пари са ...

# 4 456
Здравейте! След като се роди второто ми момченце (юни тази година) съм готова най-после да мина през дарителство! Моля за съвети и препоръки накъде да се насоча? Изминали са 5 месеца от раждането, цикъла ми е обратно към нормалното, вече не кърмя.
Благодаря Ви предварително.

# 4 457
Майки за донорството в Надежда. Имат страница във фейсбук, обясняват подробно и са с вас неотлъчно през цялата процедура.

# 4 458
Бог да Ви благослови! Дано помогнете на някоя, нуждаеща се двойка,  да имат детенце.
[[[/b]quote author=AntonovaT link=topic=827920.msg48774195#msg48774195 date=1730545819]
Здравейте! След като се роди второто ми момченце (юни тази година) съм готова най-после да мина през дарителство! Моля за съвети и препоръки накъде да се насоча? Изминали са 5 месеца от раждането, цикъла ми е обратно към нормалното, вече не кърмя.
Благодаря Ви предварително.
[/quote]

# 4 459
Здравейте момичета!С трети неуспешен опит с ДЯ съм, от ЗЕТ на 5 дневни.При мен дори имплантация не настъпва, а нямат обяснение защо..Незннам вече какво да предприема и съм в безизходица..

# 4 460
Здравейте момичета!С трети неуспешен опит с ДЯ съм, от ЗЕТ на 5 дневни.При мен дори имплантация не настъпва, а нямат обяснение защо..Незннам вече какво да предприема и съм в безизходица..

Много съжалявам, прегръщам ви силно. Пожелавам бързо възстановяване и много късмет ако ще правите следващ опит.
На мен ми предстои първи трансфер след неуспешни със СЯ. Три различни протокола ли са правени или един и същ всеки път? В София ли са правени трансферите?

# 4 461
Момичета,има ли някоя от вас с бледо зацапване от проникването на катетъра по време на трансфера? Според доктора имам сраствания на входа на цервикалния канал и с опит да мине катетъра от там получавам зацапване,  съответно и трансферите са ми по около 15-20 минути докато влезе катетърът.

Притеснено ми е самото зацапване да не повлияе на опита и да се окаже неуспешен.

Дали някоя от вас е била в подобна ситуация?

# 4 462

Да, в София съм ги правила.С еднакви протоколи са и трите пъти.Преди последния правих ПРП на лигавица, надраскване с биопсия, вляха интралипид и пак не се захвана.Питам се дали ембрионите не са били читави, въпреки отличното им визуално качество.Вече се чудя дали проблема е в това, че са замразени.Знаете ли в БГ освен Надежда, къде се предлагат свежи яйцеклетки?А времето си напредва и то не остава много..

Много съжалявам, прегръщам ви силно. Пожелавам бързо възстановяване и много късмет ако ще правите следващ опит.
На мен ми предстои първи трансфер след неуспешни със СЯ. Три различни протокола ли са правени или един и същ всеки път? В София ли са правени трансферите?

# 4 463
Аз забременях със свежи яйцеклетки в клиника "София" при д-р Явор Владимиров. И при двата опита с ДЯ имах имплантация, но първият завърши с мисед. Вторият опит завърши успешно с раждането на двете ми близначки. Пожелавам ви успех от все 💓!
P.S. Статистиката е изцяло в полза на успеваемостта със свежи яйцеклетки, колкото и да се хвалят замразените пакети, аз лично съм се съмнявала в тяхното качество. Например стимулират донорка в Овобанк в Испания, след което обират хубавите яйцеклетки за свеж трансфер и останалите, които са с компромисно качество ги замразяват и продават. Това е мое мнение, иначе няма как да си обясня тази ниска успеваемост. Преди години ми направи голямо впечатление мнението на една потребителка, според която замразените яйцеклетки трябва да се използват само веднъж т.е. размразяват пакета, оплождат яйцеклетките, избират най-хубавите ембриони и трансферират. Останалите ембриони не се замразяват повторно за следващ трансфер. Беше се аргументирала, но след толкова време не мога да възпроизведа думите й.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 00:04 от Book_79

# 4 464
Аз не съм сигурна дали качеството на яйцеклетката може да се види преди оплождането или замразяването й.  За ембриони знам, че има категоризация на качеството , но за яйцеклетки да има такова не съм чувала.

# 4 465
Аз забременях със свежи яйцеклетки в клиника "София" при д-р Явор Владимиров. И при двата опита с ДЯ имах имплантация, но първият завърши с мисед. Вторият опит завърши успешно с раждането на двете ми близначки. Пожелавам ви успех от все 💓!
P.S. Статистиката е изцяло в полза на успеваемостта със свежи яйцеклетки, колкото и да се хвалят замразените пакети, аз лично съм се съмнявала в тяхното качество. Например стимулират донорка в Овобанк в Испания, след което обират хубавите яйцеклетки за свеж трансфер и останалите, които са с компромисно качество ги замразяват и продават. Това е мое мнение, иначе няма как да си обясня тази ниска успеваемост. Преди години ми направи голямо впечатление мнението на една потребителка, според която замразените яйцеклетки трябва да се използват само веднъж т.е. размразяват пакета, оплождат яйцеклетките, избират най-хубавите ембриони и трансферират. Останалите ембриони не се замразяват повторно за следващ трансфер. Беше се аргументирала, но след толкова време не мога да възпроизведа думите й.

Има успели жени и със замразени и според мен докато се чака за свежи не пречи да се пробва.

Иначе относно качеството на яйцеклетките, вероятно се има предвид на базово ниво както след пункция може да се каже кои са ок и кои не на пръв поглед и с нещата,които могат да се видят на онзи етап.

# 4 466
Здравейте, изправени сме пред голяма дилема  - дали да поръчаме ДЯ от Овобанк или от украинска банка. Обясниха ни, че при Овобанк се правят много повече генетични изследвания на донорките и няма застояване на замразени яйцеклетки. Ако сте били в такава ситуация, какво сте избрали и защо? Може и на лично...

# 4 467
Много бавно минава времето. Нямам търпение вече

# 4 468
В Ню Лайф предлагат безплатни ICSI процедури на всички двойки от донорска програма,които се включат от 1 ноември до 12ти декември https://www.facebook.com/share/r/1DGiGT7xhw/

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 22:07 от FBID10206506436694795

# 4 469
Започнахме да подготвяме лигавицата с естрофем . Другата седмица ще пускам изследване за прогестерон. Може ли някой от опитните потребители да обясни изследването на прогестерона защо се прави и в какви граници е желателно да бъде преди трансфер?

Общи условия

Активация на акаунт