Отговори
# 4 500
Да, свежи ембриони. Не знам защо са ги чакали до 5-ти ден. Единственото, което лекарката ми каза е, че ми желае успех и се надява поне едното да се хване. Не съм очаквала чудо, като да се размразят и оплодят всички яйцеклетки. Но се надявах, че поне двечки ще се развият правилно. А сега направо съм като попарена.

# 4 501
Да, разбирам ви. Нашият пакет беше 8 яйцеклетки , на трети ден имаме 3 ембриона до пети се надявам на остане нещо за трансфер. Някак си очакванията са за поне 3-4 качествени ембриона като използваме ДЯ.Трябва да поискате информация от клиниката защо смятат, че не са топ качество ( имат фрагментации ли, развитие ли са спрели, бавно ли се делят ) . Така е трудно да гадаем. Все пак , мисля че ембрионите ви имат шанс. Пожелавам ви да се сбъдне мечтата ви и скоро да се похвалите с положителен тест за бременност 🤞🍀

# 4 502
Много ви благодаря за подкрепата, MERA.

# 4 503
Винаги има шанс, аз съм жив пример за това. Спокойствието е най-важно и дано след 9 дни да се похвалите с положителен тест. От все ❤️ ви желая успех!

# 4 504
Book_79 благодаря Heart! А какво мислите за прогестерона? Не е ли прекалено висок?

# 4 505
След трансфер няма смисъл да се изследва прогестерона, защото вие в момента приемате прогестерон, за да задържите евентуална бременност. Никъде не сте писали колко ви е стойността.

# 4 506
Ооо, извинявам се! Прогестерона ми е 78.79nmol/l.

# 4 507
Здравейте, момичета, чета ви и междувременно минах преглед. Предложиха ми преди ДЯ да ми направят цветна сника на тръби. Замислих се има ли смисъл в това, при положение, че се прави инвитро с катетъра или греша. Някак не ми идва логично. Не разбирам. Някоя от вас има ли идея? Отговора, който ми дадоха, беше много овъртян и не разбрах какво налага тази процедура...

# 4 508
Задължително направете ЦС и то защото има две основни причини:

1.   Оценка на маточната кухина: Да се уверят, че няма аномалии като полипи, миоми или сраствания, които биха могли да затруднят имплантацията на ембриона.
2.   Проверка за инфекции или възпаления: за да изключат наличие на хидросалпинкс (течност в тръбите), която може да повлияе на успеха на процедурата.

Здравейте, момичета, чета ви и междувременно минах преглед. Предложиха ми преди ДЯ да ми направят цветна сника на тръби. Замислих се има ли смисъл в това, при положение, че се прави инвитро с катетъра или греша. Някак не виждам смисъл. Ако се оглежда кухината на матка, това вече е друг въпрос, но тръби при полжение, че не е на естествен опит...Не разбирам, някоя от вас има ли информация?

# 4 509

Тази стойност преди или след трансфера е измерена?

На мен утре ще ми го измерват преди трансфера и бих искала да попитам - колко трябва да е ?

# 4 510

Тази стойност преди или след трансфера е измерена?

На мен утре ще ми го измерват преди трансфера и бих искала да попитам - колко трябва да е ?
След трансфер. Моята лекарка каза, че е добре.

# 4 511
Мечта, стойността на прогестерона е много добра, усвоявате  го.

# 4 512
И аз прочетох сега в друга тема, че над 60-70 си е добре , иначе качвали дозата.

# 4 513
На фона на вчерашните новини, това ми вдъхва надежда.

# 4 514
  • Варна
Прощавайте за намесата, моите ембриони бяха със собствен генетичен материал, но последния ми ЗЕТ единия не се размрази, а другия не отговаряше на 5ти ден (на колкото беше замразен). Е, този, който не отговаряше спи в кошарата. Не унивайте, винаги има надежда.

Общи условия

Активация на акаунт