Отговори
# 4 725
Това е до договорка. Изрично си казвах по колко искам да са в сламка, според уговорките ни с лекаря, колко да се връщат.
Аз се оказах с малка матка, която никой не е взел под внимание до сега и имаше значение за терапията и броя върнати ембриони.
Връщала съм и по 2 ембриона не един път, но без резултат, така че имам опит.

Аз имам наблюдения, че замразяват по 2 в сламка най-много за да се избегне многоплодна бременност, така ми обясни лекарката от клиниката в която бях аз.

# 4 726
Елче , честито ! Лека бременност до термин и пухкаво , здраво и спокойно бебче ти пожелавам 🌷
Моят първи свеж трансфер на два ембриона от замразени Я приключи с биохимична . Ще изследвам тромбофилии и ще направим трансфер на последния ни ембрион замразен на шести ден. Ако и този път не стане ще сменям клиниката. Имам да свалям и един кортизол в небесата…

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 16:05 от •MERA•

# 4 727
[
Честито и от мен Елче!
Здраво бебче и лека бременност!
quote author=Елче link=topic=827920.msg49219066#msg49219066 date=1737981196]
Благодаря, желая го на всяка една от вас!
Д-р Станулов направи магията от раз

В момента съм бременна от замразена яйцеклетка и свеж трансфер. И аз да споделя вече спокойно тук, но още ми е свито и не мога да повярвам.
В бг никой не синхронизира, имам опити при Владимиров и той директно прави ЗЕТ, не е ставало и дума за свеж. Докато при замразените Я, винаги поне 1 трансфер е свеж. Имам 3 замразени трансфера и 2 свежи, някой с ембриони от свежи яйцеклетки, други - от замразени.
Ами няма шанс да кажа кое е ключово за успеха. Може би правилната подготовка и правилната преценка кога да е трансфера, добър потенциал на ембриона. Твърде много неизвестни, които не зависят от нас, и само лекар/ембрионолози могат да предположат на база опит. Статистики няма.

Къде успяхте:) лека бременност желая от сърце!
[/quote]

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 17:28 от Nova76

# 4 728
Благодаря ти, Мера, теб също те чакам с нетърпение.
И аз сменях след неуспех на 2 трансфера. Не знам дали е правилно, но сърце не ми даваше да седя, когато лекаря отказваше промени и търсене на причини в неуспеха.
Биохимичната си е успех обаче, важното е да разберете защо се е стигнало до нея- средата или ембриона, или двете.
Стискам палци следващия трансфер да е до финал.

Елче , честито ! Лека бременност до термин и пухкаво , здраво и спокойно бебче ти пожелавам 🌷
Моят първи свеж трансфер на два ембриона от замразени Я приключи с биохимична . Ще изследвам тромбофилии и ще направим трансфер на последния ни ембрион замразен на шести ден. Ако и този път не стане ще сменям клиниката. Имам да свалям и един кортизол в небесата…

Благодаря, @Nova76
[
Честито и от мен Елче!
Здраво бебче и лека бременност!
quote author=Елче link=topic=827920.msg49219066#msg49219066 date=1737981196]
Благодаря, желая го на всяка една от вас!
Д-р Станулов направи магията от раз

В момента съм бременна от замразена яйцеклетка и свеж трансфер. И аз да споделя вече спокойно тук, но още ми е свито и не мога да повярвам.
В бг никой не синхронизира, имам опити при Владимиров и той директно прави ЗЕТ, не е ставало и дума за свеж. Докато при замразените Я, винаги поне 1 трансфер е свеж. Имам 3 замразени трансфера и 2 свежи, някой с ембриони от свежи яйцеклетки, други - от замразени.
Ами няма шанс да кажа кое е ключово за успеха. Може би правилната подготовка и правилната преценка кога да е трансфера, добър потенциал на ембриона. Твърде много неизвестни, които не зависят от нас, и само лекар/ембрионолози могат да предположат на база опит. Статистики няма.

Къде успяхте:) лека бременност желая от сърце!

[/quote]

# 4 729
EDIT:

Момичета, случайно някой да е слагал инжекции Lentogest и да има останали?

Елче, честито! Лека, спокойна, прекрасна бременност пожелавам!

Мера, стискам палци тази снежинки да е вашето бебче 😊

Ние трансферирахме нашата последна снежинка миналата седмица и сега броя дните до теста. Момченцето ми, което скоро ще стане на 2 годинка, казва че иска сестричка 🤭 Как да не се амбицира човек 🥰

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 14:32 от Aria Mia

# 4 730
Честито и от мен!🤗
Само не разбрах следват ли още опити?

Това е до договорка. Изрично си казвах по колко искам да са в сламка, според уговорките ни с лекаря, колко да се връщат.
Аз се оказах с малка матка, която никой не е взел под внимание до сега и имаше значение за терапията и броя върнати ембриони.

Аз имам наблюдения, че замразяват по 2 в сламка най-много за да се избегне многоплодна бременност, така ми обясни лекарката от клиниката в която бях аз.

# 4 731
Живот и здраве след 2 години 😅😅😅 поне, нека видим колко ще е забавно и как ще се справим. Имам още една снежинка.

Честито и от мен!🤗
Само не разбрах следват ли още опити?

# 4 732
Здравейте момичета, бих те ли споделили какви добавки сте приемали преди и след трансфер 🌸🍀

# 4 733
Здравейте момичета, бих те ли споделили какви добавки сте приемали преди и след трансфер 🌸🍀
По спомен от преди две години преди трансфер приемах витамини Д,Б12,Б комплекс,геритамин, омега 3.Пиех сок от нар и чай от листа от малина.След трансфер витамините плюс предписанието от лекарите,преднизолон по спомен и мисля фраксипарин.

# 4 734
Преди трансфер ( на своя глава):
Витамин Ц , Д , Е , Б1, Б6, Б12, Магнезиев глицинат, Омега 3-6-9, NMN, NAC , Метил фолат , Ubiquinol, пробиотик

След трансфер пих само предписаните от доктора неща.

# 4 735
Най- добре само да запълваш дефицити.
Аз бях само на вит Д, фолиева и Б12, допълнително метформин, еутирокс и всички нужни хормони.
Едва към 11-12 седмица започнах комбинирани витамини ( набавих си такива с метилирани форми, това също е от значение)

# 4 736
  • София
Аз пиех Пренатал. Има вариант отпреди зачеването до 12 г.с.

# 4 737
Някои неща от изброените ги започнах и аз. Приемам NAC и мисля да добавя и ресвератрол, но не знам дали ще е удачно да се комбинират.
А какъв пробиотик приемахте?

Витамин Ц , Д , Е , Б1, Б6, Б12, Магнезиев глицинат, Омега 3-6-9, NMN, NAC , Метил фолат , Ubiquinol, пробиотик

# 4 738
Някои неща от изброените ги започнах и аз. Приемам NAC и мисля да добавя и ресвератрол, но не знам дали ще е удачно да се комбинират.
А какъв пробиотик приемахте?

Моят съвет е да се консултирате с лекар,не да ги приемате на своя глава.

Може да вземете иначе някакъв пробиотик за жени.

Аз пиех Proviotic Кандида 500 мг https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030012895

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 11:11 от FBID10206506436694795

# 4 739

Здравейте, като изключим изписаните лекарства, аз приемах абофолик мета и витамин Д - и двете назначени от лекар. Отделно бях решила и да изключа сладкиши, кексове, вафли, шоколади и подобни от менюто. Около месец преди трансфера докторът ми назначи кръвни изследвания на желязо, феритин, вит Б12 и вит Д, които бяха в норма. След края на първия триместър ми замениха фолиевата киселина с мултивитамини за бременни, а на по-късен етап се добави и магнезий. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт