Отговори
# 4 770
Здравейте, момичета!
Може ли да ми кажете колко време е престоят в клиниката след трансфер. Ако шофирам след това около 30 км, това може ли да се отрази негативно на процеса? Ходихте ли на работа в следващите дни или почивахте в къщи?
Благодаря ви предварително за отделеното време!

# 4 771
Здравейте, момичета!
Може ли да ми кажете колко време е престоят в клиниката след трансфер. Ако шофирам след това около 30 км, това може ли да се отрази негативно на процеса? Ходихте ли на работа в следващите дни или почивахте в къщи?
Благодаря ви предварително за отделеното време!

По спомен после лежах поне 30 минути.
Пътувах с кола около 100 км малко след това

# 4 772
  • София
В повечето случаи се остава 30 Мин, но много лекари отричат изобщо лежането.
Шофирането и работата не пречат. Дори на същия ден.

# 4 773
Всяка клиника е различна. В една съм лежала 1 час, в друга 15 мин, в трета 30 мин. Пътуването не пречи, няма какво да му се случи на ембриона.
Не ходих на работа, само за да си дам сън и спокойствие 3 дни след трансфера. Но ходих много - над 5000 крачки, дори на следващия ден бяха 7000. Хубаво време, компания, паркове и мина неусетно. После обратно на работа. Но само, ако е лека и не вдигате тежко, не трябва да се товарите физически.

# 4 774
Моята офис хистероскопия беше в един и същ месец с трансфера. Даже бях притеснена дали ще успеят да ме подготвят адекватно с медикаментите,  но нямаше проблем. Този ми трансфер беше успешния ми. Имам момиченце на година и 2 м почти. А предния месец ми беше първия трансфер завършил с БХ. Успех !

# 4 775
Моята офис хистероскопия беше в един и същ месец с трансфера. Даже бях притеснена дали ще успеят да ме подготвят адекватно с медикаментите,  но нямаше проблем. Този ми трансфер беше успешния ми. Имам момиченце на година и 2 м почти. А предния месец ми беше първия трансфер завършил с БХ. Успех !

Къде правихте хистероскопията и нещо оправяха ли или просто оглед и надраскване?

# 4 776
Здравейте момичета някой може ли да ми даде информация за репродуктивната клиника в Киев "Biotexcom ".Как мога да се свържа с тях и с някой,който говори български. Благодаря предварително!

# 4 777
  • София
Има тема за Биотекском (съвсем скоро я споменахме, цитирам я по-долу), на първата й страница ще намериш подробна информация. Имат сайт с обявени условия и цени. Самата клиника има координатори за всяка държава, които говорят съответния език. Като звъннеш на телефоните, или пишеш на мейла, обявени в българската версия на сайта, ще ти отговорят на български. Само имай едно наум, че това не им е роден език, и понякога има тънки нюанси в думите, които ще трябва да си донатъкмиш.

Успех.
Нашите близначки са благодарение на тази клиника 🍀🍀

Да, в темата за Биотекском няма много движение, защото комуникацията по пътуванията се измести в Телеграм, ето тук пише: https://bg-mam.ma/p/1446897/48781334.
В официалния сайт всичко е обяснено, има и цени.

Ние бяхме там през 2019 и 2020, когато военните действия бяха само някъде далече на източния фронт.

# 4 778
Моята офис хистероскопия беше в един и същ месец с трансфера. Даже бях притеснена дали ще успеят да ме подготвят адекватно с медикаментите,  но нямаше проблем. Този ми трансфер беше успешния ми. Имам момиченце на година и 2 м почти. А предния месец ми беше първия трансфер завършил с БХ. Успех !

Къде правихте хистероскопията и нещо оправяха ли или просто оглед и надраскване?

Правих я в АГ Варна. След БХ лекарския екип ми каза - нямаме обяснение защо не си бременна, всичко беше ок, дай да видим дали няма проблем в матката. Реално само проверила, за щастие нямаше нищо като проблем, но надраскване не са правили. Просто огледаха средата.

# 4 779
Здравейте, Полина,

След неуспешни опити в Киев, се колебаех между Гърция и Чехия.
Избрахме Гърция. Опитът ни беше със свежи ДЯ. Правихме три ЗЕТ - първият беше успешен (имаме момченце), следващите два - неуспешни.

Уважаеми дами,

Имам три неуспешни опита с ин витро процедура, използващи криоконсервирани яйцеклетки.

Последният опит в клиника „Афродита“ с д-р Станулов завърши с препоръка за донорски яйцеклетки, тъй като успеваемостта с криоконсервирани яйцеклетки е много ниска.  След подробна консултация, все още обмислям вариантите си.

Киев и Кипър не са вариант.

Предишните ми опити бяха два в „Ню Лайф“ и един в „Афродита“.

# 4 780
Здравейте, знам,че има много по тази тема,но ще бъда благодарна за мнение клиниката в Киев или ginolive да избера за ин витро с донорска яйцеклетка.  Благодаря предварително!

# 4 781
Моля да четете внимателно какво е споделяно в темата, както и другите теми на други клиники/държави. Уважавайте тези, които споделят информация с вас. Несериозно е да ви пишат нещо контретно и след това тук или на лично съобщение пак да питате за същото! Пример: дали сме правили ПИД на ембрионите, а аз именно с това започнах... Забелязвам също така, че периодично хора се свързват на лично съобщение, на които отговарям съдържателно и изчерпателно, а често пъти и едно 'благодаря' не се идва насреща.

За всички, които не намират отговора на въпроса си, вкл. от конктетен потребител: когато влизате в бг мама през лаптоп, имате опция да кликнете върху името на конкретен потребител и да разгледате всичките му/и публикувани мнения, като са указани дата, час и тема.

# 4 782
Здравейте, знам,че има много по тази тема,но ще бъда благодарна за мнение клиниката в Киев или ginolive да избера за ин витро с донорска яйцеклетка.  Благодаря предварително!

Може да изчетете темата назад и ще видите мнения и за двете.Аз нямам личен опит

# 4 783
Момичета, какво мислите за тези хетерозиготни изследвания?
Писах до всички клиники извън България и от отговорите ми става ясно, че никъде не се правят на донор.
Само кариотип.
Сега съм в голяма чуденка.

# 4 784
Момичета, какво мислите за тези хетерозиготни изследвания?
Писах до всички клиники извън България и от отговорите ми става ясно, че никъде не се правят на донор.
Само кариотип.
Сега съм в голяма чуденка.

Не съм се интересувала по темата и не ми говори нищо...

Общи условия

Активация на акаунт