С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 931
  • 703
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
А колко време след секцио може да се започне с някакви натоварвания?

# 406
На мен миналия път доки ми каза след 6 мес. поне, но аз обикалях като луда с количката и много бързо ги свалих. Даже станах по-слаба от преди да забременея. Надявам се и този път да е така.
Vitaminka мерси за инфото.  Hug

# 407
  • Бургас
Гледам, че всички мислите да спортувате като родите.  newsm78 Аз обаче смятам и да кърмя живот и здраве, та доколкото знам двете неща не са съвместими или?

# 408
  • сф
не съм се задълбочавала за мн информация по темата, но докато спортувах през периода на кърменето, доста добре ми се отрази и на формата и на кг, имах и малко повече мляко. но предполагам, че е до оргНИзъм и е индивидуално

# 409
Добро утро мамчета Simple Smile аз вече не издържам с тези болки в кракът. От вчера много зле (боли ме кракът от ябълката, а от вчера вертикално нагоре и по целият гръб при всяко стъпване или дори изправяне.). Не мога да се мръдна, а на всичкото отгоре съм на работа. Седнала съм си тука на столчето и така ще прекарам цял ден.Sad Мисля днес да звънна на лекарката ми и да я питам дали мога поне да се мажа с нещо, за да ми олекне. Някоя мама запозната ли е? Приятен ден   bouquet

# 410
Добро утро от мен  newsm51

Аз от сутринта съм на вълна колички,само разглеждам,разучавам  #Crazy Много ми допадна тук един модел, та исках да попитам някой дали има отзиви за тази марка, много ще съм благодарна  newsm03

Ето линк : http://pinokio-bg.com/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82 … %20%D0%B2%201/369

# 411
Добро утро мамчета Simple Smile аз вече не издържам с тези болки в кракът. От вчера много зле (боли ме кракът от ябълката, а от вчера вертикално нагоре и по целият гръб при всяко стъпване или дори изправяне.). Не мога да се мръдна, а на всичкото отгоре съм на работа. Седнала съм си тука на столчето и така ще прекарам цял ден.Sad Мисля днес да звънна на лекарката ми и да я питам дали мога поне да се мажа с нещо, за да ми олекне. Някоя мама запозната ли е? Приятен ден   bouquet

Диди и аз като теб работя в аптека,напълно те разбирам какво ти е  Hug Ужасно е по цял ден на крак... Личната лекарка на мен ми каза,че можело да се мажа с Диклак, но аз категорично отказах  #Crazy Мен кръста много ме боли и от време на време взимам арника монтана 9, а вечер карам съпружето да ме масажира с масажния гел с арника и див кестен и да ти кажа май има някакъв ефект  newsm10 Аз работя от началото на бременността, един ден болнични не съм ползвала,ама още най-много 2-3 седмици да изкарам и се махам  smile3521

# 412
Добро утро! Днес оставих малката в нас, че вчера като я взех ме предупредиха, че много деца кашляли  Close Сега се обадих да кажа, че няма да ходи днес, не защото тя е болна, а защото другите са болни. Скапани градини. Толкова ли е трудно да си гледаме болните деца вкъщи? Ясно е че в градината няма да оздравеят и рано или късно ще се наложи да си останат вкъщи, ама защо трябва да се случи след като са разболели още 10 деца. Много е важно да сме отговорни освен към собственото си здраве и към здравето на другите  Peace

Гледам, че всички мислите да спортувате като родите.  newsm78 Аз обаче смятам и да кърмя живот и здраве, та доколкото знам двете неща не са съвместими или?

Ники не мисля да прекалявам, обаче ако се замислиш дори бутането на количката си е един вид "спорт". Много майки отслабват след раждането, някои без спорт и диети, но щом се отслабва се отделят някакви "токсини" (макар че е доста силна дума, не бих ги нарекла чак така). Надявам се нещата да се случват плавно и умерено. Пътеката за съжаление най вероятно ще си остане само мечта, как ли не бих отделила пари с новородено бебе и всичките му разходи , за пътека за бягане. Само времето да е хубаво, да сме навън с количката, пък в нас имам диск с упражненията на Руми (една фитнесинструктурка доста разпространена) , те не изискват нито специални уреди, нито кои знае какво пространство, така че са идеални.

blondellinna хубава е количката, много майки от групата са с такава количка май  Wink

# 413
  • София
 Здравейте Simple Smile
 И аз много искам да вляза бързо във  форма и този път няма да чакам, докато отбия. Ето тук можете да прочетете повече информация относно диети и спорт по време на кърмене.

# 414
Предния път се бях надъхала да спортувам и да отслабвам като родя, но не ми се наложи  Laughing Оставих 10кг в болницата, а на 40я ден на детето бях колкото преди да забременея, кърменето яко ме изсмукваше, после от разходки из Морската свалих още доста кг и бях, толкова слаба, колкото никога в живота си Simple Smile Така че споко, мами, може да не ви се налага да взимате спешни мерки.

# 415
Тайга, след секциото док ми каза минимум 6 месеца да се изчака със спорта. Разходките бяха препоръчителни, за да се избегнат сраствания. Този път мисля и колан за прибиране да си взема, тъй като на мен корема не ми се прибра, така че тази бременност я стартирах с един тумбак напред  Embarassed
Mother of PrincesS, добре си направила и си оставила детенце вкъщи. Твоето дете на частна или на държавна градина ходи? Моята дъщеря миналата година ходеше в частна ясла и там масово родителите си водеха децата болни с пликчета с лекарства. Мисля, че няма нужда да споделям, че за цялата година бамбина има 20 присъствени дни, 3 пъти беше на антибиотик. Сега е в държавна и контролът е железен - медицинската сестра проверява всяко едно дете на входа и болните ги връща. Дъщеря ми я върнаха веднъж заради афта в устата, но на следващия ден вече беше с температура, така че имаше защо. Пак боледува, но доста по-рядко и съм много доволна.

# 416
Добро утро от мен  newsm51

Аз от сутринта съм на вълна колички,само разглеждам,разучавам  #Crazy Много ми допадна тук един модел, та исках да попитам някой дали има отзиви за тази марка, много ще съм благодарна  newsm03

Ето линк : http://pinokio-bg.com/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82 … %20%D0%B2%201/369

Ние взехме такава- засега обаче отзиви няма как да дам Simple Smile Иначе изглежда доста добре и отговаря на доста от моите изисквания- височина, големина, тежест, голям багажник, удобна спирачка (като винкел, а не тези с жилата- за тях знам, че лесно се развалят), акосесоарите към нея. + това не е българска, а полска и ги водят за доста здрави. Напиши си списък с изисквания и давай по тях - аз така процедирах Simple Smile

# 417
Момичета, някоя от вас дали се е спяла на легло от Арбор? http://www.arbor-bg.com/

Прави ми впечатление, че не са ПДЧ, а иглолистна дървесина и са много красивички.

Какво ще кажете?

# 418
  • София
Radus, наистина изглеждат хубави легълцата на Арбор. Аз се колебая между техните и на Lorelli, но съм се спряла на трансформиращо се, а тези модели и на двете фирми са си от ПДЧ за съжаление. Ако ще вземате обикновено легълце, обаче, мисля, че е добър избор, заради по-качествения материал.

# 419
Нутела в държавна  Wink Обаче сестрите се оплакват, че са безсилни когато детето носи бележка от личния лекар, че е здраво. Лекаря е над тях и нямат право на го върнат  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт