С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 925
  • 703
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, много отдавна не съм писала, че някак все не ми остава време покрай работата.. После вечер честичко съм много уморена и заспивам рано... Но стига с оправданията - искам да споделя, че ние с бебчо сме добре!!! Последният преглед мина прекрасно, бебчо си отговаря по седмиците ииииии момче е :Р Разбрах едва наскоро, много късно се видя Simple Smile така че ще си имам второ момченце Simple Smile))) не знам на кого трябва да пиша, за да се отбележи на първа страничка, ще съм много благодарна, ако ме подсетите Simple Smile Та така, чувстваме се много добре, за разлика от първата бременност, когато се наложи да лежа доста, сега е коренно различно и общо взето все съм в движение. Разбира се, от време на време се уморявам и гледам да почивам :Р
Ние за легалцето - ще ползваме бебешкото легло на баткото. На него преди няколко месеца му взехме голямо и освободихме малкото за бебешон. А то е изключително запазено, много съм доволна, то самото е комбинирано и става на голямо.. За съжаление не помня от къде го взехме, за да ви кажа.
Сега с баткото отиваме на разходка, че времето изненадващо се оказа хубаво! Много положителни мисли изпращам на всички!!!

# 436
Днес бомба е паднала тук, явно всички се възползват от хубавото време или са забегнали за 4те почивни дни Wink Ние ходихме на едно заведение на плажа с малката, тя побяга, изрина пясъка, аз подишах чист въздух и събрах вит.Д, много съм доволна, утре мисля да повторим Simple Smile
Вече ми мирише на пролет, с нетърпение чакам да си излизам с количката и да се наслаждавам на майчинството Wink

# 437
  • В градината...
Как ми се искаше тези дни да отскочим до Варна, да видя морето ... Ама ММ се запъна, как така, че аз съм толкоз бременна.  А не ми е далеч. Пък до София всеки месец ходим на прегледи на 400км. Не е честно. Писна ми 2-3 години само прегледи, процедури и пътувания до София без никакви почивки  Naughty

Поздрави на морето  Hug

# 438
  • Бургас
perunika, толкова време си чакала и стискала зъби, мъничко остана. Потърпи!   Hug

Нашият батко все още понякога се промъква в ранните сутрини при нас. Не изпитвам угризения, че спеше при нас. На мен наистина ми беше спокойно, когато е до мен. Иначе ставах по сто пъти и все бях недоспала. Сега спи в отделна стая и аз пак през час съм да го наглеждам. Ама, явно аз съм си кукуригу  #Crazy
И въпреки това честно казано дребното не искам да го уча така. Първо защото считам, че спалнята е мястото, където спят майката и таткото и трябва да си остане така, второ - беборан ще си има батко и ще има на кой да подражава, а бати да му дава пример (би трябвало да се получи по-лесно) и трето, най-малко на спалнята няма място за четирима  Embarassed

# 439
Честита Баба Марта майчета! Пожалавам на всички ни живот,здраве,мир,любов и търпенние  newsm51

Искам да попитам има ли от вас активни шофьори.Аз съм такава , но снощи две приятелки така ме скастриха и много се замислих.....Благодаря ви Simple Smile

# 440
Честита Баба Марта и от мен! Желая много здраве на всички ви и вашите семейства!
Нели, аз съм активен шофьор, мисля живот и здраве, да не се отказвам от това удобство.

# 441
Благодаря Boryana9 , аз се чувствам комфортно в колата ,нужна ми е и  не ми пречи...но не се бях замисляла колко били опасни дупките....друсането... и тн. не знам  ooooh!

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 09:06 от Нели Янакиева

# 442
Честита Баба Марта и от мен! Hug
За това къде да спи бебото този път ще се наслаждавам. С баткото хората ми казваха...не го свиквай на ръце,да не спи при вас....и то какво остана? Чувствам,че не съм била достатъчно близко до него. На 20 години не мога да го взема на ръце!? Мами наслаждавайте се на момента! Когато си дадем сметка,то те вече са пораснали и не е същото. Hug

# 443
Благодаря Boryana9 , аз се чувствам комфортно в колата ,нужна ми е и  не ми пречи...но не се бях замисляла колко били опасни дупките....друсането... и тн. не знам  ooooh!

А като те возят не друса ли? Simple Smile

# 444

Здравейте Майчета  хубав и прекрасен ден от мен Simple Smile

# 445
  • В градината...
Честита баба Марта, момичета  Hug

И аз си карам колата, но много ме хваща шубе, като ме засичат, половината шофьори карат като идиоти  Naughty

# 446
  • Монтана
Честита Баба Марта момичета! Да сте живи и здрави вие и вашите семейства,много късмет,много любов,само хубави моменти и живот и здраве,едно пухкаво бебче да гушкаме май месец  Hug  smile3525

Нели Янакиева  Аз също съм от активните шофьори и не мисля,че това е проблем,щом се чувстваме добре като караме.Може би нататък да спра да карам,защото корема още малко и ще ми допре до волана.А аз съм ниска и като върна седалката назад немога да натискам скоростите  Joy

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 20:33 от sabityy

# 447

А като те возят не друса ли? Simple Smile

Laughing точно!!! Simple Smile

# 448
Готово  Hug Пък щом може до София, защо не и до тук?! Все пак, остава вариянта на лято с бебока, ще организираме някое Майско кафе, въпреки че много несериозни варненки, едва 4-5 съм виждала, а сигурно сме над 20 Wink

# 449
Здравейте мами! Честита Баба Марта!
Нели, аз също не мисля, че като те возят ще бъде по-добре, а за градски транспорт да не говорим. Вярно в БГ движението е по-диво, но пък сме свикнали. Тук се спазват правила, но е много интензивно и бързо движението, а платната са тоолкова тясни в центъра Simple Smile).
Аз съм активен шофьор и смятам да си карам до края. Имам и от специалните колани за бременни, но го ползвах веднъж за дълъг път по магистралите. Сега съм го оставила на задната седалка и си ползвам нормалния колан и то по стандартния начин, нито се омотавам нито слагам долна част зад гърба. Удобно ми е много.

Общи условия

Активация на акаунт