„Завръщане”/ Sila /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 7

• 116 332
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Ето ги ....Щрак Марийке на портрет Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 271
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Много кръшна мацка  Sunglasses

# 272
Как подскача само  Joy

# 273
а аз да попитам този танц дето играят по сватбите, т.е не само по сватбите, но тук вече 3 пъти го видях, какъв е, защо се играе. Някой знае ли нещо

# 274
  • София
MamaJo - Танцуват Зейбек този танц се изпълнява обикновено на сватби или на други тържества с него мъжът се опитва да привлече вниманието на жената.

# 275
Момичета, ще ви омръзне от моите въпроси, но да попитам. Пак някъде четох, че един от двамата актьори имал клауза в договора да няма целувки ( кой беше нещо не съм запомнила). Вие знаете ли нещо такова?
Въпреки, че нямат страстни целувки сцените са им жестоки. Любовта струи от всяка фибра на тялото им.
има слухове че Джансу Дере искала такава клауза
но дали е истина не знам
Ванчето може да знае повече за това
но е факт ,че севгилито и по това време е било нон стоп там на снимките и затова може да е искала такава клауза
с извинение оня търбух дет и е бил тогава гадже сигурно я е ревнувал

Нервакова, ако това и е севгилито, няма защо да се извиняваш  Joy Joy

# 276

Ми аз честно казано не видях някакви ужасни пиянски изцепки  newsm78 По тази логика потърси една от летните сватби с Берг и Халид  Peace Берг беше на сцената с дайре, пееше и после имаше доста луди танци  Hug Всеки си разбира веселбата по свой си начин   bouquet

# 277
MamaJo - Танцуват Зейбек този танц се изпълнява обикновено на сватби или на други тържества с него мъжът се опитва да привлече вниманието на жената.
благодаря, в нашия случай вниманието на мъжа направо е приковано към жената

# 278
  • Разград
Нервакова, ако това и е севгилито, няма защо да се извиняваш  Joy Joy

Точно този е бил тогава.

# 279
С удоволствие следя темата и чета коментарите!Страхотен сериял,отдавна не се бях увличала така,но този не мога да спра да го гледам!!!!!!!!Все за него мисля....Прехвърлям на руското аудио да видя какво става напред в серийте,но не е същото! Cry Хайде няма ли да пускат другите епизоди с бг. превод Praynig

# 280
  • plovdiv
Ама танца на Джансу и Бурчин си го бива.Да се чуди Мурат на кой да партнира по напред.Ах ако агата беше като Джихан щеше да и се стъжни живота.Разбирам,че за нея е шок този брак,но все пак Боран повече се старае .В крайна сметка и той на умираше от желание да се жени.
Много се радвам ,че виждам Ива81 -още помня когато гледахме Аси .Много харесвах нейните постове-оттогава не съм я засичала другаде☺

# 281

Ми аз честно казано не видях някакви ужасни пиянски изцепки  newsm78 По тази логика потърси една от летните сватби с Берг и Халид  Peace Берг беше на сцената с дайре, пееше и после имаше доста луди танци  Hug Всеки си разбира веселбата по свой си начин   bouquet

Аз не си измислям, нито украсявам...Твърденията могат да бъдат потвърдени и от други хора, тъй като по този въпрос в нам съседната държава се дискутира доста дълго време, както и също, че тези двете продадоха бая жълти вестници с ликовете си на първа страница.  В репортажа, дори бяха успели да хванат как Мурат казва на благоверната си: " Упомни се, какво правиш!" - по спомен де...Истина е, беше си скандал и то не малък...
Относно бившият възлюбен, направо МОЛОДЕЦ същия от снимката, която сте пуснали

Злати, приятно ми е отново да те засека и то по такъв приятен повод   bouquet

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 19:44 от iva81

# 282
  • plovdiv
Аз помня ,помня Simple SmileИ тогава не пишех много ,но чета редовно .Искам да гледам силна ,помитаща любов.Вече ми е все едно какво правят в личния си живот.Просто искам  като играят искри да хвърчат между тях.А като гледам получава им се.Толкова клипчета в you tube -това е показателно

# 283
Здравейте!
Девойки, качете ако обичате линк на тоя клип, че не го отварям!
Джансу, не я харесвах в Езел, може би защото ролята и беше гадна, но я играеше превъзходно!
Тук също е много добра, според мен с по-добра игра от на Агата!
Едва ли с тази професия е лесно, особено в Турция. Малцина са тия дето не се друсат!

# 284
...................... но за отношенията им с Джансу по-скоро ми бие на неизживяни мераци един към друг, отколкото истинска непоносимост.  Peace

и аз така мисля  smile3521

мога да се похваля, че втори ден не гледам филма с руски субтитри  Simple Smile
Успях да се спра. Стигнах до 35 епизод като на края само превъртах от любопитство.
Сега ми е малко тъпо, че го прегледах така  Rolling Eyes но пусто любопитство.

Общи условия

Активация на акаунт