Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между спинална и епидурална анестезия?
Защо да купуваме бебешки шишета за хранене?
Какво е BPA и какво трябва да се има предвид при избора на бебешки бутилки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между спинална и епидурална анестезия?
-
Защо да купуваме бебешки шишета за хранене?
-
Какво е BPA и какво трябва да се има предвид при избора на бебешки бутилки?
-
Какви са ползите от изцеждане на кърма и защо да изберете по-евтин вариант на шише за хранене?
-
Какви са предимствата и недостатъците на стъклените и пластмасовите бебешки бутилки?

. А днес се обзаведох и с възглавница за кърпене от тези подковите,много съм щастлива за което, че вече трудно си намирам място за спане. Колкото до приказките на околните и на мен ми минават през едното и излизат през другото ухо,макар че в повечето случай се радваха,само свеки все ми вика дано е момиче,а ако не е ми е интересно какво ще правим,ще го върнем ли,вярно е че имам едно сладко момченце и аз също бих искала да ги нашарим,но нищо не зависи от нас,само това ме дразни все едно предизвикват съдбата ,то вече е такова каквото е и никой не може да го промени но се ядосвам като ми говорят така. Абе и аз съм изтрещяла от хормони и най-вече от нетърпение вече ,чакам си утрешния преглед и само се моля всичко с бебчето да е наред и да си расте до края без проблеми. Сега съм малко по-спокойна защото и аз почнах по-често да го усещам
,но искам и да си го виждам по-често ако може
.